Καλησπερα,
Βλεπω και διαβαζω στο φορουμ διαφορα post και παιρνω διαφορες συμβουλες οι οποιες μου φανηκαν χρησιμες...
Τωρα ζηταω να σας κανω μια ερωτηση για το παρακατω θεμα. Χθες πηρα μια μηχανη οπως λεει και ο τιτλος η οποια ηταν ολα καλα και ενταξει, ελεγμενη απο μηχανικο καιι μπλα μπλα μπλα. Την πηρα την εφερα απο Χρυσουπολη θεσσαλονικη και ο χαζος καταλαβα οτι δεν σβινει το λαμπακι τοy ABS οταν γυρισα σπιτι. (πανω στην χαρα μου το ξεχασα)
Ε τελος παντων στο κτεο που το περασα σημερα με ειπε οτι τα 2 μπροστινα αυτοκολλητα που εχει και λενε ABS ειναι παρμενα απο suzuki γιατι λεει οτι της συγκεκριμενης μηχανης λεει Combined ABS το αυτοκολλητο. Ενα αυτο λοιπον.
Δευτερον αφου εκανα το ταξιδι απο Χρυσουπολη θεσσαλονικη παρατηρησα και τρεχει ενα φωσφοριζε κιτρινοπρασινο υγρο το οποιο ηταν το παραφλου κατω απο τν σελα στν πισω αριστερη μερια. Πηρα τηλεφωνο απο εκει που το πηρα λεει μαλλον το παραγεμισα εεε δεν ειναι τιποτα θα ξερασει οσο ειναι και θα εισαι ενταξει. Εγω εμεινα με τν απορια και λεω ε οκ θα βγαλει το περισιο και ολα οκ.
Την επομενη μερα μου ξερασει αλλα 200-300 γραμμαρια περιπου και χωρις καθυστεριση το πηγα στον Δαβανοπουλο που απο οσο καταλαβα ειναι αντιπροσωπος της Honda ή μπορει να κανω και λαθος. Ο τεχνικος εκει με που του το εξηγισα με ειπε οτι ειναι η ταπα κατω απο το ντεποζιτο σιγουρα. παραγγειλαμε νεα και απο δευτερα θα τν βαλουμε.
Να αναφερω τελος οτι η μηχανη ηταν 1 χρονο ακινητη οποτε ισως να φταιει κ αυτο...Και μηπως καποιος ξερει να μου πει αν ενας σωστος μαστορας ξεροντας οτι η μηχανη ειναι γι απωληση και μπορει να κανει καιρο να πουληθει...απο μονος του βγαζει το abs απο το μηχανακι? και επρεπε να το ξανα συνδεσουμε αφου το πηρα?
Ευχαριστω παρα πολυ![]()