LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εχω την αμυδρη εντυπωση-σχεδον βεβαιοτητα-οτι και αυτα τα παντρευεσαι,RAM και CPU ειναι κολλημενες στην μητρικη.Το XPS με την 4Κ εχει οντως φανταστικη οθονη,το μονο ψιλομειονεκτημα ειναι η καμερα που ειναι τοποθετημενη σε κουλο σημειο λογω ελλειψης χωρου να μπει στην κανονικη της θεση.Τιμη στρατοσφαιρικη,εγω θα το επαιρνα με την απλη HD που ειναι αρκετα οικονομικοτερη
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Yπαρχουν και χειροτερα πχ να σε παρει πελατης και να σου πει κυριε Βασιλη μας χαλασε η κεραια του επομενου βιντεο,παρακαλω πηγαινετε να δειτε τι εχει και επισκευαστε στην
https://www.youtube.com/watch?v=f1BgzIZRfT8
Κρίνοντας από εδώ νομίζω είναι άνω του χιλιάρικου μιας και έχει 256SSD, i5-7300 επεξεργαστή και 8G RAM. ΤΟ θέμα δεν είναι τόσο η ποιότητα αλλά ότι η γωνία θέασης είναι πολύ περιορισμένη.
Τεσπα...
Μη κοιτάς cpu ssd ram. αυτά είναι οι μη σταθεροί παράγοντες και δεν εκφράζουν τη γενικότερη κατασκευή. Τα έξτρα χρήματα στις καλές σειρές τα πληρώνεις για οθόνη, σασί. Τα υπόλοιπα είναι κουμπωτά πάνω στα υπόλοιπα σταθερά components.
Στο χα πει πάντως οτι οι οθόνες λάπτοπ πέραν των MAC δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και μας απάντησες κιόλας οτι δε σε πειράζει. τι θες τώρα![]()
Σχετικά με τη φάση του POE να τα πάρουμε από την αρχή.
@Vaska: Μήπως σου χει λήξει το CCNA ?![]()
Ξέρω ότι τα τελευταία 802.3xx φτάνουν μέχρι και κοντά στα 60. Η στάνταρ τάση που ξέρω είναι στα 48V (το θυμάμαι γιατί είναι και η ίδια τάση που θέλουν τα πυκνωτικά μικρόφωνα). Eπίσης το ρεύμα περνάει σε 2 ζεύγη άρα τέσσερα καλωδιάκια για να πιάσεις. Επίσης όπως προείπα το καλώδιο πέρασε την πιστοποίηση.
Λοιπόν στο πώς με χτύπησε τώρα φυσικά και φταίω εγώ. Είχα κόψει το βύσμα είχα γυμνώσει τη μόνωση από τα ζεύγη που χουν την τάση (μπλε και καφέ) και μέτραγα με το πολύμετρο. Ε... πάνω στον ανυψωτή που πήγαινε πέρα δώθε κάποια στιγμή τα ακούμπησα καταλάθος. Ζεμπέκικο δεν χόρεψα γιατί ακούμπησα ένα καλωδιάκι μόνοΚαλά με χαβαλεδιάσατε αλλά τι στον π3œ φταίει ???
xaxaxa... τέρμα μλκς όντως. Ε τώρα με πείραζει τόσο gtp που είναι. Δν είναι η ποιότητα είναι ότι δν βλέπω αλλά μλκια για άνω του 1000άρικου να μην είναι IPS. Ή είναι μάπα IPS. Τεσπα είμαι κομπλεξικός το ξέρω, μάλλον για προσωπικό πάλι σε Mac θα καταλήξω αλλά μετά θα γκρινιάζω πάλι. Το XPS είναι καλή εναλλακτική αλλά θέλω να μιλήσω με την Dell να δω πόσο επεκτάσιμο είναι.
θα σου πω τη συνταγή ενός φίλου αντίστοιχου γκρινιάρη που δεν ικανοποιείται με τίποτα. μου βγάζει το λάδι τι λάπτοπ να πάρει......σκέφτεται το οικονομικό, ανεβάζει μπατζετ κατεβάζει...ξαναψάχνεται...2μήνες μετά ακόμα ψάχνεται και τελικά παίρνει το ακριβότερο σουπερντουπεργουαου γιατί ξέρει οτι αν δε πάρει το καλύτερο θα έχει λόγο να γκρινιάζει πάλι.
κάνει το ίδιο και στα μηχανάκια του και γενικά σε ότι αγοράζει![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε διάφορα πράγματα είμαι έτσι αλλά πχ τώρα δεν θα έσκαγα 2000 για να πάρω Mac με τη παπαριά το touchbar. Στο Probook παραήταν μάπα η οθόνη... Δν με πειράζει η ποιότητα αλλά το να πρέπει να κάθεσαι κλαρίνο για να βλέπεις μη και χάσεις τη γωνία δε λέει. Τα XPS θυμάμαι από ένα που είχα στην προηγούμενη δουλειά ότι είχαν καλύτερη οθόνη. Tεσπα με βλέπω να καταλήγω σε Mac που είναι σίγουρη λύση με όλες τις μλκιες της.
Καλο το Mac το 13αρι χωρις το παπαροtouchbar που το ακριβαινει ανευ λογου,κι οχι σε καμμια περιπτωση το 15αρι με το touchpad σαν μικρη πισινα σε μεγεθος.ΜΕΓΑΛΗ χαζομαρα του η μονοετης εγγυηση,και αμφιλεγομενη η επιλογη να εχει μονο Thunderbolt εξοδους για να κουβαλας ενα σωρο ανταπτορες.
Για επαγγελματικη λυση θα σκεφτομουνα σοβαρα ενα XPS με απλη HD και καποιο τριετες ή πενταετες πακετακι εγγυησης,το οποιο η Dell το υποστηριζει σοβαρα.
Πολυ αξιολογη επιλογη,για desktop replacement,και το 15αρι XPS,εντυπωσιακα μαζεμενο για 15αρι
Εξακολουθω να επιμενω(με σοβαρη βεβαιοτητα) οτι ΔΕΝ ειναι κι αυτα αναθαθμιζομενα,built to order και τα παντρευεσαι.
Να υποθεσω οτι το AP δουλευε με το παρον switch,δεν εγινε καποια αλλαγη και σταματησε για καποιο λογο να δουλευει,ετσι δεν ειναι?
Εντελως προσωπικη επιλογη,για περιπτωσεις που κατι μου μυριζει με το ρευμα στα POE και για να γλυτωσω σε πρωτη φαση το κοψιμο του καλωδιου και το ψαξιμο με το πολυμετρο,πηρα αυτο το παπαρακι το οποιο μου δινει μια γρηγορη απαντηση αν εχω θεμα ρευματος.
https://www.amazon.com/WS-PoE-Tester...3781203&sr=1-3
Thanks για την απάντηση. Έχω τις αντίστοιχες λειτουργίες στο Linkrunner (Fluke) αλλά ήμουν σε άλλο project και δεν το χα μαζί.
Βασικά τώρα περνάμε καλώδια (όχι εμείς φυσικά αλλά οι contractors) και το AP όπως έγραψα δούλευε μόνο όταν το συνέδεες απευθείας πάνω στο switch. Το καλώδιο όμως πέρναγε κανονικά πιστοποίησης (Ideal Lantek κάτι ο πιστοποιητής)