Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Μετά το R1 τι ?????

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TokTok Προβολή μηνύματος
    άσχετα με το είπες... Για να αλλάξει κάποιος μηχανή πρέπει να τη φτάσει στα όρια?? δηλαδή για να να δώσω το R1 πρέπει να πάω στο 1.22 ?? (πιθανόν το 1.22 να μην σου λέει τιποτα αλλά δεν πειράζει)

Παραπάνω έχω πει τους λόγους που θέλω να αλλάξω μηχανή.

Μιας και μπήκες στην κουβέντα πες μας και για σενα μερικά πράγματα.. τι μηχανή έχεις? Πως την αξιοποιείς κτλ.. κτλ..
    δεν υπαρχει λογος να απαντησω γιατι παρολο που το παιζεις μεγαλοψυχος και φενετε οτι δεχθηκες την συγνωμη που ειπα εισαι ειρωνικος μαζι μου με προθεση επιθεσης δεν θελω να το τραβηξουμε δεν υπαρχει λογος μην σου χαλαω το θεμα!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Andreasnemea Προβολή μηνύματος
    δεν υπαρχει λογος να απαντησω γιατι παρολο που το παιζεις μεγαλοψυχος και φενετε οτι δεχθηκες την συγνωμη που ειπα εισαι ειρωνικος μαζι μου με προθεση επιθεσης δεν θελω να το τραβηξουμε δεν υπαρχει λογος μην σου χαλαω το θεμα!
    Είναι ειρωνικός μαζί σου με πρόθεση επίθεσης? Επειδή σου είπε να γραψεις τι μηχανή έχεις εσύ και πως την αξιοποιείς?
    Ενώ εσύ ησουν ΟΚ όταν έγραφες οτι ναναι ε?

Μολις έφαγες κι αλλη καρτα γιατί μας δουλεύεις ομαδικα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok
    δεν έχω καμιά πρόθεση επίθεσης, το θέμα δεν μου το χαλάς. Έχω πάρει αρκετή βοήθεια και γνώμες αρκετά χρήσιμες που χρειαζομουν και τις επεξεργάζομαι ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογή..
    Απλά θα θέλα να μου πεις και 2 πράγματα για σένα.. μιας και είσαι νέο σχετικά νέο μέλος.. να γνωριστούμε.

Πάντα φιλικά και το εννοώ. Στείλε μου πμ αν δεν θες να γράφεις εδώ.
    YAMAHA | Revs your heart!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Είναι ειρωνικός μαζί σου με πρόθεση επίθεσης? Επειδή σου είπε να γραψεις τι μηχανή έχεις εσύ και πως την αξιοποιείς?
    Ενώ εσύ ησουν ΟΚ όταν έγραφες οτι ναναι ε?

Μολις έφαγες κι αλλη καρτα γιατί μας δουλεύεις ομαδικα.
    ειπε οτι
    πιθανόν το 1.22 να μην σου λέει τιποτα αλλά δεν πειράζει)
    αν εσενα σου ελεγα ετσι ας μην ελεγες οτι κρυβει πισω ειρωνια η κουβεντα αυτη!

αν ψαχνεις να με κανεις ban κανεμε τι να πω ρε φιλε δεν εχω προθεση ουτε να δουλεψω κανενα ουτε να παρακαλεσω καποιον για κατι απλα δεν ξαναγραφω

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    ειπε οτι
    πιθανόν το 1.22 να μην σου λέει τιποτα αλλά δεν πειράζει)
    αν εσενα σου ελεγα ετσι ας μην ελεγες οτι κρυβει πισω ειρωνια η κουβεντα αυτη!

αν ψαχνεις να με κανεις ban κανεμε τι να πω ρε φιλε δεν εχω προθεση ουτε να δουλεψω κανενα ουτε να παρακαλεσω καποιον για κατι απλα δεν ξαναγραφω
    Διάβασα τι έγραψε ο Tok Tok και δεν θα κανω κουβεντούλα μαζί σου.
    Τα παράπονά σου στην διεύθυνση.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Απλά θα θέλα να μου πεις και 2 πράγματα για σένα.. μιας και είσαι νέο σχετικά νέο μέλος.. να γνωριστούμε.
    Αντρέα από τη Νεμέα φόρα και κανά τσίγκινο σώβρακο καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ελατε να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Παρεξηγήσεις δημιουργούνται εύκολα, ας μη τις παίρνουμε κατάκαρδα.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Φλουφλιδες ρε πουστη μου....ρε ριχτε ένα τσακωμό τρικούβερτο...ξυλο ρε ξυλοοο γιουργιααα
    Throttle that mysterious friend of ours

Παρεμπιπτόντως (καλά το έγραψα; )...πόσο γύριζες στις Σέρρες με το R1, ηταν στόκ, ειχε μετατροπές; τι λάστιχα-πιεσεις; Δώσε λιγες πληροφορίες
    The R is for Respect.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Παρεμπιπτόντως (καλά το έγραψα; )...πόσο γύριζες στις Σέρρες με το R1, ηταν στόκ, ειχε μετατροπές; τι λάστιχα-πιεσεις; Δώσε λιγες πληροφορίες
    1.30 γυρίζω Σέρρες, σταθερα. Δεν φόρεσα ποτέ όμως Dulop σλικ εκεί, τα οποία δοκίμασα στο mugello πρώτη φορά και απλά είναι καταπληκτικά, άλλη εμπιστοσύνη ...το μηχανάκι είχε πρόγραμμα και εξατμιση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    1.30 γυρίζω Σέρρες, σταθερα. Δεν φόρεσα ποτέ όμως Dulop σλικ εκεί, τα οποία δοκίμασα στο mugello πρώτη φορά και απλά είναι καταπληκτικά, άλλη εμπιστοσύνη ...το μηχανάκι είχε πρόγραμμα και εξατμιση.
    Μπορει και με το BMW να γυρνας τα ίδια αλλα δεν έχει σημασία.Ειχα παρακολουθήσει τον Καντιμοιρη που είχε R1 σαν το δικο μας και με το BMW δεν κατεβασε χρόνους οπως περιμενα,μάλιστα σε καποιες στιγμες γύριζε και πιο αργα.Ισως και να είναι περίεργο μηχανάκι δεν ξέρω.Αυτο που φοβάμαι πολυ ειναι η αντοχή του BMW,δε θα ήθελα να ξαναμπλέξω με επισκευες για αυτο και δεν το τσιμπησα.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Μπορει και με το BMW να γυρνας τα ίδια αλλα δεν έχει σημασία.Ειχα παρακολουθήσει τον Καντιμοιρη που είχε R1 σαν το δικο μας και με το BMW δεν κατεβασε χρόνους οπως περιμενα,μάλιστα σε καποιες στιγμες γύριζε και πιο αργα.Ισως και να είναι περίεργο μηχανάκι δεν ξέρω.Αυτο που φοβάμαι πολυ ειναι η αντοχή του BMW,δε θα ήθελα να ξαναμπλέξω με επισκευες για αυτο και δεν το τσιμπησα.
    ίσως και να μην γυρίζω.. παραπάνω εξήγησα τους βασικους λόγους που θέλω να αλλάξω μηχανάκι. Πάντως και γω πιστεύω ότι τα Ιαπωνικά σε αντοχή είναι σίγουρα πολύ πιο μπροστά από τα ευρωπαϊκά. Με το ιαπωνικό πας στο περίπτερο για τσιγάρα που λέει ο λόγος..

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Τα καινουργια μηχανακια δεν εχουν καμια σχεση με τα μηχανακια της γενιας του R1 2007-2008. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο για Σερρες. Το πλαισιο ειναι πολυ καλο ακουει και κλεινει γραμμες η τις κραταει αναλογος τι κανεις. Κ αυτο ειναι το πιο βασικο το πλαισιο να ειναι καλο. Τωρα στο 1.30 ( ρε με δουλευεις εγω θυμαμαι εισαι καπου στο 27) με απλα πραγματα μονο στην οδηγηση ασχετα τα λαστιχα τον ριχνεις τον χρονο. Αλλα ενα μηχανακι γενιας του 2015 μεσα στην πιστα νομιζεις οτι κανεις βολτα στο 27-28 και τα χρονομετρα γραφουν 25, χωρις να κουραζεσαι η να πιεζεις. Ενα μεγαλο συν στα μηχανακια 2015 ειναι τα ηλεκτρονικα που τα βλεπω σαν μαξιλαρακι ασφαλειας. Γνωμη μου μιας και εχω βρεθει μεσα στην πιστα με πολλα μηχανακια τα bmw ειναι για κλοτσιες εκτος απο του 2015 κ μετα οπως και το kawasaki.

Κατι σημαντικο για τα dunlop σλικ η χαρακτα γομες. Εαν δεν εισαι κατω απο 1.27 υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μην πιανει θερμοκρασια λειτουργιας και η να το χαλας η να σε πεταξει κατω.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R-1nas Προβολή μηνύματος
    ...
    Ποσο τ αγαπαω αυτο το παιδι...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Κ εμεις σε αγαπαμε αλλα εισαι μακρια

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..
    από PanVas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 487
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2011, 21:45
  2. Μετά το Vfr τι?
    από tbaris στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 08:38
  3. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα