Παλιό θέμα, αλλά ΠΟΛΥ χρήσιμο για όλους!!!![]()
Παλιό θέμα, αλλά ΠΟΛΥ χρήσιμο για όλους!!!![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
ψαχνοντας κι εγω για επισκευη σε κεντρο ζαντας βρηκα ενα στον γερακα
δεν εχω παει ακομα για να πω εντυπωσεις αλλα οποιος θελει στοιχεια του τα δινω.............
Λεπενιώτου 28 Μοναστηράκι. Δοκιμασμένος με άριστα αποτελέσματα σε δική μου ζάντα.
Αν δεν είναι πλέον εκεί ή θέλεις τηλέφωνό του, πάρε στον Ψυχογιό και ρώτα. Εκείνος μου τον σύστησε.
Think faster than you ride
Έτσι νόμιζα και γω όταν πηγα το Γενάρη να μου ισιώσει τις ζάντες. Είναι ανοιχτός 07:30-14:00 αν θυμάμαι καλά.
Μη πας στο Πεττα. Το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθεί με τις ζάντες σου κάποιος βοηθός... Ο Νίκος στο Νέο Κόσμο θα τις φτιάξει ο ίδιος. Θα πληρώσεις όμως τα διπλάσια. Τα αξίζει όμως.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Παίδες είχατε απόλυτο δίκιο. Το μαγαζί παρόλο που μοιάζει κλειστό δουλεύει κανονικότατα και είναι ανοιχτό μέχρι τις 15:30. Ο μάστορας δουλεύει όντως τη ζάντα στο χέρι με ματσόλα, αν κρίνω από τη δικιά μου όπου οπτικά φαινόντουσαν να είναι χτυπημένα μόνο τα νούμερα παραγωγής στις ακτίνες. Το κόστος ανήλθε στα eur60 καθώς μου είπε οτι η ζάντα είχε φάει δυνατό χτύπημα με αποτέλεσμα να είναι στραβές οι δυο από τις πέντε ακτίνες
καλησπερα παιδια ,εχωντας 2 ημερων μηχανη , πηγα και επεσα σε ραγες , δικαβαλος.
αποτελεσμα να στραβωσουν μπρος πισω οι ζαντες ( σε cbf 600 )
η ερωτηση μυο ειναι αν εχουμε καποιο καλο μαστορα στη θεσσαλονικη
Ισχύει ότι έχει γραφτεί από πάνω?
Η υπάρχουν νεότερα?
Ευχαριστώ
Δεν γίνεσαι λίγο πιο σαφής στις ερωτήσεις σου (μιας και το θρεντ είναι αρκετά παλιο) μπα και πάρεις απάντηση;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πρέπει να ισιωσω την ζαντα (μπροστά ) και να τσεκάρω και την πίσω
Εξακολουθεί το μαγαζί στο νέο κόσμο να λειτουργεί ?και να είναι πολύ καλός στην δουλειά του?
Υπάρχει και άλλη λύση?
Υγ γαβρος έχεις δίκιο
Ευχαριστώ
καλημερα
το θεμα ειναι υπαρχει αλλη επιλογη ?
χωρις τορνο