Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 210

Θέμα: hornet VS fazer

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Εσύ δηλαδή ρε Akefale τι οδηγάς και σου φαίνεται πιο αργό το Fazer από παπί?

Μήπως να οδηγούσες και το κλοτσοσφήγκι να ξεκαθαριζόντουσταν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου από την σύγχυση?

Γιατί τσαντίζεσαι αγόρι μου?Επειδή είπα το fazer παπάκι?
    Θες να σου θυμίσω τι έχεις πει εσύ σ'αυτό το ποστ για τα Hornet?

''Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c.''

''το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.''

Όταν κάνεις τέτοια πλάκα θα πρέπει και να τη δέχεσαι!!

Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες...

Εγώ εχω ΨΒΡ (κάντο στα αγγλικά και θα δεις) αν και δεν έχει σχέση.

And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Λοιπόν αφού μελέτησα όοοοοολες τις σελίδες του Θρεντ.. έχω να πώ ότι

ολα τα χορνετ είναι μπουρούχες

όπως άλλωστε και όλα τα Fazer που ΔΕΝ έχουν καρμπυρατέρ

Μπράβο, σούπερ, όλα καλά ρε παλίκαρε.

Το άλλο για τα καρμπιρατέρια δεν το έπιασα, δεν πιστεύω να εννοείς κι εμένα.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Εσύ δηλαδή ρε Akefale τι οδηγάς και σου φαίνεται πιο αργό το Fazer από παπί?

Μήπως να οδηγούσες και το κλοτσοσφήγκι να ξεκαθαριζόντουσταν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου από την σύγχυση?

Γιατί τσαντίζεσαι αγόρι μου?Επειδή είπα το fazer παπάκι?
    Θες να σου θυμίσω τι έχεις πει εσύ σ'αυτό το ποστ για τα Hornet?

''Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c.''

''το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.''

Όταν κάνεις τέτοια πλάκα θα πρέπει και να τη δέχεσαι!!

Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες...

Εγώ εχω ΨΒΡ (κάντο στα αγγλικά και θα δεις) αν και δεν έχει σχέση.

Λοιπόν ψβρ παπάκι με συμπλέκτη, ψβρ μια τρύπα είναι όλο από μόνο του. Οπότε άστο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos Γιατί τσαντίζεσαι αγόρι μου?
    Μη μου μιλάς εμένα συγκαταβατικά για να με καλοπιάσεις.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Δεν έχω ανάγκη να καλοπιάσω κανένα ούτε μιλάω συγκαταβατικά.

Μια σοβαρή ερώτηση έκανα πέρα απο την πλάκα('' Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες.. '')και δεν απάντησες επειδή προφανώς είσαι ανίκανος για κανονική συζήτηση με επιχειρήματα...

Οπότε επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέσω στο επίπεδο σου σου απαντάω ανάλογα(επειδή ως γνωστόν στους ανθρώπους μιλάμε και στα ζώα φωνάζουμε...)

ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗORNET ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΦΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!(και επιπλέον έχει κάτι λαλάκες αναβάτες που πιστεύουν οτι ρίχνουν σε ss( )

Ελπίζω οτι τώρα που μίλησα στη γλώσσα σου συννενοηθήκαμε!!
    Και ελπίζω να μη σε καλόπιασα πάλι!! :a29: :a29: :a44:
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Δεν έχω ανάγκη να καλοπιάσω κανένα ούτε μιλάω συγκαταβατικά.

Μια σοβαρή ερώτηση έκανα πέρα απο την πλάκα('' Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες.. '')και δεν απάντησες επειδή προφανώς είσαι ανίκανος για κανονική συζήτηση με επιχειρήματα...

Οπότε επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέσω στο επίπεδο σου σου απαντάω ανάλογα(επειδή ως γνωστόν στους ανθρώπους μιλάμε και στα ζώα φωνάζουμε...)

ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗORNET ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΦΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!(και επιπλέον έχει κάτι λαλάκες αναβάτες που πιστεύουν οτι ρίχνουν σε ss( )

Ελπίζω οτι τώρα που μίλησα στη γλώσσα σου συννενοηθήκαμε!!
    Και ελπίζω να μη σε καλόπιασα πάλι!! :a29: :a29: :a44:
    Ικανέ!

Έ ικανέ!

Τα έχεις οδηγήσει και τα 2 ή μιλάς με επιχειρήματα του κόλου? Όχι για να μου πείς ποιά τρύπα είναι μεγαλύτερη στις μεσαίες. Διότι εγώ ξέρω και μπορώ να σου πω. Δεν είπα ότι το Fazer ρίχνει SS. Αν δεις τις καμπύλες (ιπποδύναμης-ροπής) του R1 θα καταλάβεις πως η Yamaha έχει ένα κόλλημα στο να έχουν σκαμπανεβάσματα και στο χαρτί και μοιραία και στην αίσθηση στο δρόμο η απόδοση της δύναμης στις μηχανές της. Το Fazer θα γλύτωνε?

Όταν όμως θα τα οδηγήσεις και τα 2 (Fazer_vs_ΜυξοHornet) θα μάθεις κι εσύ τι και πως.

Και τότε θα καταλάβεις πόσο πιο ανίκανος ήσουν τότε που είχες και το θράσος να με φωνάζεις διότι όπως είπες στα ζώα μόνον φωνάζουν.

Άντε μπράβο. :a5: :a5:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    εγω παντως προτιμω το ξεκολημα που κανει το hornet στις 8.000rpm σαν αισθηση. αν και το fazer απο οτι δειχνουν τα δυναμομετρα εχει γκαζι...το εχει καλα κρημενο
    αντιθετα το hornetακι σου δινει την αισθηση οτι ανοιγει! ξαναλεω δεν τα εχω παει διπλα διπλα για να ξερω πιο παει πιο γρηγορα! μιλαω καθαρα για την αισθηση που σου δινει ο τροπος με τον οποιο βγαινει η αποδοση στο δρομο!
    two beer or not two beer?

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Μπορείτε να αφήσετε τα ζώα στην υσηχία τους και να μην τους φωνάζετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Μπορείτε να αφήσετε τα ζώα στην υσηχία τους και να μην τους φωνάζετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Χωρίς λόγια. Διότι μια (γνώριμη) εικόνα = 1000 λέξεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mpoyka.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	36961

ερώτηση: το θέρος πώς την βγάζετε? βγάζει ζέστη το διπλό εκεί που είναι?
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...

ερώτηση: το θέρος πώς την βγάζετε? βγάζει ζέστη το διπλό εκεί που είναι?
    Κι εσένα τι σε νοιάζει και ρωτάς. Εμείς σου ρωτάμε πως αντέχεις να είσαι πάντα τελευταίος με την μυξοχονδοσκωτόστρα σου?

και επιστρέφουμε στην κουβέντα που κάναμε για τα ζώα..........:rotflmao: :rotflmao:

και επιστρέφουμε στην κουβέντα που κάναμε για τα ζώα..........:rotflmao: :rotflmao:
    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ :a5: :a5: :a5:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mpoyka.jpg 
Προβολές:	200 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	36968

:a029:

:a029:

:a34: :a34: :a34: :a34: no tsai, :a34: :a34: :a34:

@sam46: Σωστόόόόόόός

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  2. hornet vs fazer
    από hmmm στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 00:44
  3. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33
  4. Transalp Vs Fazer 600
    από ΤΑSΟS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 09:13
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •