Θα έχει έναν ημιμαραθώνιο από ότι διάβασα και θα είναι κλειστή η ΛΕΑ στο Χαϊδάρι όποτε λίγο προσοχή!
Ωραίο το βολτακι σημερις...Ήταν τόσο όσο!
Χάρηκα που σας είδα μάγκες, ειδικά το Βολιωτη που δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά
Άντε και την άλλη Κυριακή,άμα βαστάει ο καιρός πάμε καμιά πιο μακρυνή
![]()
Ωραία ήταν!
Ξεσάλωμα στον Μπραλο και ωραίο παρεακι!
Υ.Γ.
Παναγιώτη ανέβασε την φωτογραφία να δουν όλοι το πραγματικό θεσσαλικο κάλλος. .......![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Περάσαμε όμορφα είδαμε καινούργια μέρη, που είναι τόσο κοντά , ψωνίσαμε και για το σπίτι, Πανουλη το ρυζόγαλο γ@#€€@ει. Άντε και στην επόμενη....
Για βάλτε καμια φώτο ωρέ παλικάριαΑντε και στα επόμενα..
Μπράβο ρε!
Ρίχτε καμμιά φωτό τον βασιλιά να ξεσαλώνει στον Μπράλο
![]()
Συγγνώμη για την καθυστέρηση παίδες, αλλά δεν έχω ιντερνέτ από εχθές στο σπίτι και έτσι δεν μπορώ να ανεβάσω και τις λίγες φωτογραφίες που τράβηξα. Έν ευθέτω χρόνο, θα τις ποστάρω.
Ώς γνωστόν δεν έχω από αυτά τα καινούργια κινητά που έχουν ενσωματωμένο καλώδιο με ιντερνέτ και ούτε μονάδες G, καθότι καρτοκινητό. Οπότε υπομονή
Χάρηκα που σας ξαναείδα όλους! Χάρηκα και για την γνωριμία με τον Δημήτρη με τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες ευαισθησίες για τους πιστούς μας φίλους.
Ο Βολιώτης όλα τα λεφτά και respect. Δέν ξέρω άν ξεσάλωσε στο Μπράλο, στο πιστάκι όμως Θήβας-Σαράντη, έξυνε γόνατα. True fact
@Χρήστο
Μόλις γύρισα, πλακώθηκα στο καρβέλι και στο κεφαλοτύρι. Δέν έφαγα τίποτ' άλλο. 'Ήπια και ένα μπουκάλι νερό και την έκανα ταράτσα! Για το ρυζόγαλο, στο είπα! Άς είναι καλά ο Congate που μας μύησε
Και στην επόμενη![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Δηλαδή τι; Ο Βολιώτης ήταν με μηχανάκι;
Life begins at 45°.