Από τα matador MP47 έχει κάποιος εμπειρία?
Ενδιαφέρον με τόσο δελεαστικές τιμές. Απ'ότι είδα είναι τσέχικης προέλευσης με αρκετά μεγάλη ιστορία. Απλά εγώ δεν τα είχα ξανακούσει.
Μικέ μου δε διαφωνούμε κάπου και η δεύτερη παράγραφος έτσι είναι όπως τα λες.
Τυχαία έβαλα το πρώτο παράδειγμα που βρήκα για να δείξω ότι το πόιντ μου από την αρχή ήταν και είναι πως καλύτερα να τη ψάξει τη δουλειά και να βάλει κάτι επώνυμο και ας δώσει 50-60-70 ευρώ παραπάνω παρά να τοποθετηθεί κάτι αμφιλεγόμενο.
ps: Για του λόγου το αληθές πήρα τηλ. το μαγαζί που πηγαίνω και ζήτησα προσφορά για κάτι επώνυμο στις διαστάσεις αυτές και μου πρότεινε Falken (Ιαπωνικά, σε τιμή ακριβότερη από 300€ αλλά αποδεκτή) το οποίο είναι ένα καλό allaround λάστιχο ή Roadstone (Κορεάτικα) στη τιμή που θέλει ο Τόλης.
ναι ρε φιλε ότι λεω δε τα λεω με διαθεση αντιπαράθεσης, προς θεου, και φυσικα ασχέτως αν κανω quote σε σενα δεν απευθύνομαι προσωπικα σε σενα αλλα γενικα, καθως μας διαβαζουν κι αλλοι!
εχω δει τοσα και τοσα, όλα αυτά τα χρονια στο κουρμπετι, δε τα βαζω μαζι σας, να σας προφυλαξω θελω..
τωρα οσον αφορα αυτά που λες για τα 60-70 ευρω παραπανω για επωνυμα, όταν εγω λυσαω για τα πετλας ως οικονομικη αξιοπιστη λυση, λυσαω γιατι 4 χρονια σε αυτο το μαγαζι που είμαι
τα εχω τοποθετησει σε ότι αμαξι μπορεις να φανταστείς.. και σε ακριβα, και σε γρηγορα (μεχρι σε λανσερ εβο τα βαλαμε και ηρθε ο ανθρωπος και μας ειπε μετα από λιγες μερες ότι νιωθει εντελως μαλακας που τοσο καιρο εδινε σχεδόν τα διπλα λεφτα για επωνυμα..) και δεν βρεθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μας κανει παραπονα.. το διαπιστωσα και ο ιδιος όταν τα φορεσα και στα δυο αμαξια που εχουμε στο σπιτι! οποτε αφου δεν εχει τιποτα να ζηλεψει από τα επωνυμα γιατι να πληρωσετε παραπανω?
αντιθέτως για κορμοραν και τιγκαρ παρολο που είναι ευρωπαιοι κατασκευαστες θυγατρικες της μισελεν δεν εχει ακουστει ουτε ενας καλος λογος.. ολοι παραπονα κανουν, τα βαζουν γιατι είναι πάμφθηνα και μετα κλαινε τα λεφτα τους..
αυτά τα δυο που αναφέρεις, είναι αξιοπρεπή λάστιχα, τα φαλκεν παιζουν στη κατηγορια που παιζουν τα ευρωπαικα θυγατρικα (μπαρουμ, σαβα, κτλ) ενώ τα roadstone (δευτερο Μπραντ της nexen) είναι για αρκετα νορμαλ χρηση..
Μικέ....τα φώτα σου.
Πρέπει να τα "σκάσω" για 4αδα.
Το αυτ/το > HONDA HRV 1.6
Χιλιόμετρα ανά Χρόνο...λίγα...6-8,000 (τα λάστιχά μου τα πετάω πάντα λόγω παλαιότητας ,κ πάντα με πλούσιο πέλμα)
Απαιτήσεις: να κρατάνε ΚΑΙ στην βροχή ,κ να μπορούν να πατήσουν βατό χώμα (μιά στο τόσο) χωρίς να καταστρέφονται.
Ιδανικά: κάποια VFM
Διαστάσεις: 195/70/15 -ή- 205/65/15
Για πέ...![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
φορας πολύ δυσκολα νουμερα που δεν τα βγαζουν ολες οι εταιρειες.. από τις vfm δεν ξερω ποιες εχουν σε αυτές τις διαστασεις, να φανταστείς είναι τοσο σπανιο νουμερο για επιβατικο, που δεν ξερω καν αν το εχει η πετλας που τοσο εκθειάζω, καθως και οι υπολοιπες δυο-τρεις "φθηνες" εταιρειες που δουλεύουμε στο μαγαζι..
εγω θα σου προτεινα να πας στη τζιπαδικη διασταση 205/70-15 και αν το σηκωνει η τσεπη σου να βαλεις γιοκοχαμα! αλλιως καποια θυγατρικη
τωρα αν θες να μεινεις στα νουμερα σου καθαρα ασφαλτινα δλδ), για τη χρηση που θες να κανεις αποφυγε κορμοραν τιγκαρ και σαβα...
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Για κάτι σε Petlas σκεφτόμουν.
Βγάζει σε αυτές τις διαστάσεις.
Petlas Elegant PT311 195/70R15 97T
Petlas Imperium PT515 205/65R15 94H
Δεν ξέρω αν τα φέρνει ο εδώ αντιπρόσωπος βέβαια.
Εχω δεί και τα Uniroyal Rain Max 195/70R15 97T
Για πρότεινε VFM σε 205/70-15 (γιατί δεν είμαστε κ για πολλά-πολλά €υρά...)
" the PouroDuro team "
Eυχαριστώ κ πάλι για τις πληροφορίες Μικέ...![]()
" the PouroDuro team "
Καλημερα σε ολους.
Εχω ενα grande punto 2006 με λαστιχα Continental ContiPremiumContact 2 185/60R15 84Hκαι ηρθε η ωρα για αλλαγη αλλα η τιμη τους 300 με τοποθετηση ειναι απαγορευτικη.τι προτεινετε σε αυτες τις διαστασεις και να ναι αξιοπιστο για 120 χιλιομ.καθημερηνης χρησης σε επαρχια.(αγρινιο-Μυτικας Αιτωλ/νιας διαδρομη)
γιατι φιλε μου πανε 300 ευρω; στο δικο μου το φιατ στιλο με μεγαλυτερες διαστασεις τα conti πηγαν 240 ευρω και μαλιστα ειχα αρκευες επιλογες βουλκανιζατερ...για ψαξ στο γιατι για τη χρηση που θελεις ειναι τα πλεον ιδανικα σχεση ποιοτητας/τιμης..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Αυτες ειναι τιμες internet τωρα αγρινιο που θα τα βαλω πιστευω θα παιζουν εκει οι τιμες για αυτο τρομαξαα...αν και τα λαστιχα αυτα ειναι σκυλοι για καθημερινη χρηση.
Αν θες, που θες φαντάζομαι διάρκεια, δοκίμασε τα michelen primacy
Είχα τα HP πριν, εδώ και 15 μήνες φοράω τα 3.
Τα HP τα άλλαξα στις 65000, και τα 3 τα υπολογίζω κάπου κατα εκεί.
Κανένα παράπονο είτε σε βρεγμένο, είτε σε στεγνο. Εχω την αίσθηση βέβαια, και θα το επιβεβαιώσω σύντομα σχετικά, οτι οταν πλησιάζουν σε αλλαγή γλιστράν. Μου έτυχε με τα προηγούμενα, και θέλω να το επιβεβαιώσω και με αυτά.
Τα είχα βάλει ή 280 ή 300 σε διάσταση 205/55/16, τιμή μαζί με ευθυγράμμιση όμως