Καλοτάξιδη και καλόστριφτη φίλε!!!!!
Εδώ θα βρείτε τις εντυπώσεις μου από την μηχανή.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2900072
Καλοριζικο και απο μενα. Διαβασα και τις εντυπωσεις σου μιας που και εγω σκεφτομαι για την αγορα του αλλα δεν μπορω να χωνεψω ακομα οτι υπαρχει μηχανακι που "τρεμει" ετσι απο καινουργιο. Και εγω οδηγησα ενα test drive και το ειχα γραψει και εδω για το κοσκινισμα και πλεον δεν ξερω τι να πω. Αλλοι λενε αλλα, η Yamaha σου λεει να μην τρεχεις, αλλοι λενε οτι ειναι μια χαρα. Ειλικρινα παντως και εγω εχω ξενερωσει πολυ πριν καν το παρω. Anyway... παντα ορθιος ευχομαι!
O Eddios Sas Exei !!!
Εγώ ακόμα είμαι στο στρώσιμο οπότε και δεν έχω δει τα χιλιόμετρα που αναφέρεις στο post σου. Και γνωστοί μου επιμένουν ότι στου 17 το μοντέλο δεν παίζει το φαινόμενο. Όμως μου κάνει αντύπωση το πόσο πρόθυμα η μηχανή όταν στα 100-110 χιλιόμετρα εγώ επίτηδες με το τιμόνι προσπαθώ να την κάνω να αρχίσει να κουνιέται, πως η μηχανή πρόθυμα το δέχεται. Επειδή πλέον με 2 παιδάκια δεν πρόκειται να κυνηγάω ούτε αυτές τις ταχύτητες ούτε κόντρες στα φανάρια δεν με πολυ απασχολεί και γι αυτό ενώ είχα διαβάσει για όλα αυτά, την επέλεξα. Όμως το να ξέρω ότι υπάρχει ένα κουσούρι σε καινούργια μηχανή κάπως με ενοχλεί. Είναι σαν αυτό που είχε πει ο Jeremy Clarkson ότι είναι σαν την χλαμύδια, μπορεί να μην σε ενοχλεί σε τίποτα, ούτε να βλέπεις τα συμπτώματα αλλά ξέροντας ότι είναι εκεί δεν σε αφήνει να το χαρείς πραγματικά....
![]()