Κατάθεση εμπειριών και απόψεις από κατόχους.. Το θέμα απλό.. Αγορά μοτοσυκλέτας.. Το δίλημμα ανάμεσα σε sport turing έως 1200cc με προτίμηση τα 1000cc και σε ψηλά Street.. Προέρχομαι από fazer 800.. Δεν θέλω κάτι με πάνω από 17ιντσες τροχο.. Δεν θελω κάτι με λιγότερους από 3 κυλίνδρους.. Με προτίμηση τους 4.. Η χρήση που θέλω είναι ταξίδια (και εξωτερικό) 2καβαλος με το λιγότερο πλαϊνές βαλίτσες η τρίπλετα.. αλλα να μπορεί να υποστηρίξει και μοναχικους κανιβαλισμους.. Ποια κατηγορία θεωρητε πιο κατάλληλη? Η καρδιά μου λέει st.. Ίσως έχω συνηθίσει? Δεν ξέρω.. Νιώθω πως κουμπώνω καλύτερα σε μηχανές τύπου z 1000 sx vfr 800 f.. Παρά σε tracer versys κτλ.. Ποια ταξιδεύει καλύτερα φόρτωμενη? Τα ψηλά είναι το ίδιο σταθερά φορτωμένα όσο τα st? Ο συνέπιβατης πρεπει να με αγαπάει πολύ για να αντέξει σε μεγάλο ταξίδι με st? Το ξέρω ότι προσπαθω να συνδυάσω λίγο αντίθετους κόσμους όσο αφορά το άνετο και γρήγορο ταξίδι 2καβαλος με τους μοναχικους κανιβαλισμους.. Και γι αυτό είμαι διατεθειμένος να κάνω και υποχωρήσεις.. Απλά. Φοβάμαι να σηκωθώ τελείως όρθιος γίατι φοβάμαι ότι θα χάσω το γρήγορο ταξίδι 150+ και τα παιχνίδια
. και από την άλλη φοβάμαι να παραμείνω λίγο σκυφτός γίατι δεν θέλω να καταλήξω να κάνω μεγάλα ταξίδια μόνος μου.. Κάθε έμπειρια και αποψη καλόδεχόυμενη..