Ρε για τους άλλους
Κάποτε η Ταϊβάν ήταν αυτό που είναι σήμερα η Κίνα ...
Αυτό δεν το ήξερα.
Ένα μέρος του αντικειμένου που έχει σφραγίδα made in usa πρέπει να φτιάχνεται στην Αμερική. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό, μιας και σχεδόν τα πάντα φτιάχνονται εκτός.
Κάποτε αρκούσε μόνο η συναρμολόγηση να γίνετε στην Αμερική για να πάρει την σφραγίδα, αλλά το κόψανε πλέον.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Σωστά! Τότε που τα γερμανοπολύγωνα καστάνιας ήταν τέτοια και πάνω από 60 δόντια είχαν μόνο οι στρογγυλές καστάνιες της facom.
Όχι ακριβώς!Ένα μέρος του αντικειμένου που έχει σφραγίδα made in usa πρέπει να φτιάχνεται στην Αμερική. Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό, μιας και σχεδόν τα πάντα φτιάχνονται εκτός.
Κάποτε αρκούσε μόνο η συναρμολόγηση να γίνετε στην Αμερική για να πάρει την σφραγίδα, αλλά το κόψανε πλέον.
Το εργαλείο παίρνει το COO της χώρας στην οποία έγινε η τελευταία επεξεργασία.
Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό! Πρέπει αυτό που έγινε να φτάνει μέχρι ένα ορισμένο ποσοστό της συνολικής κατασκευής. Πχ 40%
Ούτε αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει αυτό το 40% της επεξεργασίας να επηρεάζει την λειτουργία του εργαλείου.
Δεν αρκεί δλδ να γίνει απλά συναρμολόγηση ή μόνο η επιχρωμίωση ή να βάλεις απλά την λαβή σε μία καστάνια, για να της χτυπήσεις made in usa επάνω.
Παλιότερα για να πάρει κάτι COO USA έπρεπε να είναι εξ' ολοκλήρου φτιαγμένο στην Αμερική. Αργότερα αυτό άλλαξε και τώρα δεν ξέρω ακριβώς το ποσοστό!
Τελευταία τροποποίηση από daz; 04/09/2017 στις 17:32.
Sent from me using a computer.
βασιλη θα προτιμουσα να εχει import charges
εχει. προχωρα![]()
Γιαννης
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
έχει ρε Γιάννη, μόλις τα βάλεις στο καλάθι σου προσθέτει τα μεταφορικά και τα λοιπά fees. Δεν πληρώνεις ευρώ περισσότερο, είναι προπληρωμένοι οι δασμοί και καλύπτονται (τα εργαλεία) από το πρόγραμμα global shiping του ebay. Έφερα από Αγγλία εύθραυστο και ογκώδες αντικείμενο, ήρθε σπασμένο και αποζημιώθηκα στο ακέραιο μέσα σε 2 μέρες.
H koken ακόμα τέτοια έχει. Η stahlwille πέρσι τα άλλαξε αυτα που έβαλα στη φωτό, με ταιβανέζικα όμως!
Και όλες είχαν 24 και 36 δόντια στις καστάνιες τους μέχρι που ήρθε η ταιβαν και τους άνοιξε τα μάτια!
Και εκεί που το Αμερικανάκι δούλευε με 24 δόντια και η καστάνια έκανε σαν τρένο, τώρα δεν μπορεί χωρίς dual 80 ή 120!
2,25 μοίρες γωνία σου λέει! Θα κάτσει δλδ να κάνει 160πήγενε, έλα στην καστάνια, για να κάνει η βίδα μια στροφή!
Ωραία όλα αυτά αλλά κάπου χάθηκε η μπάλα! Τα πολύγωνα όμως ήταν σωτηρία!
Ρε βασκουλινοοο ποοοοοοοσες διαφορετικές καστανιές θα χεις αχαχαχαχαχαχαχα
Ναι το έχω δει, έχουν οδοντωτή άρθρωση για την γωνία που μπορεί να πάρει η κεφαλή σε σχέση με την λαβή και είναι αρκετά σταθερή σε ριβιου που είδα.
Δεν τις έχω για χρήση ρε αφού το ξέρεις, σαν κόσμημα τις φοράω στον λαιμό μου όταν κάνω επίσημες εμφανίσεις σε γάμους πχ και βαφτίσια.
![]()
Ξέρει κανείς να μου πει τι λένε σαν μάρκες τα:fasano tools,sealey και τα f.f group?
Είναι Κινέζικα νομίζω αλλά φαίνονται πολύ καλά.
Έχουμε ανοίξει ένα θρεντ για κάθε είδους εργαλείο. Καλό είναι να ρωτάμε αυτό που θέλουμε στο κατάλληλο θρεντ.
Αν δεν μπορούμε να βρούμε ένα θρεντ χρησιμοποιούμε το ευρετήριο θεμάτων. Τα θρεντ που έχουν την περισσότερη απήχηση έχω προσπαθήσει να είναι πάνω πάνω.
Παρόλα αυτά, αν δεν βρίσκουμε αυτό που θέλουμε μπορούμε να πατήσουμε Ctrl F στο πληκτρολόγιό μας για να ανοίξουμε την εύρεση (Find) και να πληκτρολογήσουμε τα κριτήρια. Πχ "καστάν" χωρίς εισαγωγικά και πάντα με τόνους. Έτσι βρίσκουμε όλα τα θρεντ που στον τίτλο τους έχουν την λέξη καστάνια ή καστάνιες.
Α, επιπλέον σημερα έγινα ευτυχής κάτοχος ενός καρουλιου 20m λάστιχου για το κομπρεσέρ αέρα(vaska ακούς ρε? Δεν το χεις μονο εσυ χαχαχα)
Είχα μερες που ηθελα να παρω ενα μεγαλύτερο λάστιχο γτ ηταν αρκετά κοντό κ δεν έφτανε εξω απο το γκαράζ όπου ηθελα... όλο το τρέναρα κ σημερα τυχαία έπεσα πανω στο λιντλ που το είχε βγαλει σε πώληση...20€ ,άλλαγμα τους κονεκτορες στα άκρα με τους δικους μου γτ είχε κατι μυστηρίους της πλακας , μου έμεινε κ το καρούλι κ τύλιξα μια μπαλαντέζα που είχα και μια χαρα βολευτήκαμε κ με αυτο !