Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 242

Θέμα: Τα μικρά κυβικά δεν είναι επιλογή μόνο των νέων οδηγών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Aλλη μια κλασσικη περιπτωση πως ενα απλο νημα απο τριχα εγινε τριχια,και πως τα αυτονοητα γινονται δυσνοητα ,η πως αντι για παπι η το πολυ μεχρι 250 ,για το ΠΑΤΗΣΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ η το ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-Πακρατι χρειαζεται ενεργητικη ασφαλεια απο 320αρι ΒRΕMBO ,OHLINS μπρος πισω και ιπποδυναμη HAHABUSA.Oπως και το αναποδο οτι το 300σαρακι με διαστασεις τζοκευ και με την σελλα φλυδα ταξιδευει σαν Βαραντερο 1000.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το Varadero πάντως είναι παπί στην πόλη. Όλοι το λένε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το Varadero πάντως είναι παπί στην πόλη. Όλοι το λένε.
    το varadero 125 ναι.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	maxresdefault.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	64,9 KB 
ID:	388708
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πλάκα πλάκα, το ΜΤ είναι ένα μικρό, street TDM. Απλά χωρίς τους κάγκουρες πάνω.
    Ενώ το TDM καθαρόαιμο εντουράκι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όταν λέω "street", εννοώ σπορ, γυμνά (ή SS). Τα ντυμένα κι όρθια είναι για τουρίστες.
    Life begins at 45°.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Πλάκα πλάκα, το ΜΤ είναι ένα μικρό, street TDM. Απλά χωρίς τους κάγκουρες πάνω.
    Πώς είπατε;;
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    για την πολη....
    τετραχρονο μονοκυλινδρο αεροψυκτο.........
    250 για μονοκαβαλο 600 για δικαβαλο
    μεγαλα παπια.....τελος
    τα υπολοιπα ειναι για να γινεται κουβεντα και για να κυκλοφορει το χρημα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    για την πολη....
    τετραχρονο μονοκυλινδρο αεροψυκτο.........
    250 για μονοκαβαλο 600 για δικαβαλο
    μεγαλα παπια.....τελος
    τα υπολοιπα ειναι για να γινεται κουβεντα και για να κυκλοφορει το χρημα
    Κάποτε
    Με ενα XR 250 , τα εκανα όλα αυτά.
    Εντάξει δεν εκανα και τον γύρο της Ευρώπης σε ταξίδι ,αλλά καφέ ,εντουραδες,αγώνες, βόλτες ταξιδακια,με την γκομενα της εποχής και τα πόδια της να κρέμονται παρακαλώ ...
    Καλομαθαμε μάλλον.
    Θέλουμε απο δυο και τρια μηχανάκια για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μάς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Κάποτε
    Με ενα XR 250 , τα εκανα όλα αυτά.
    Εντάξει δεν εκανα και τον γύρο της Ευρώπης σε ταξίδι ,αλλά καφέ ,εντουραδες,αγώνες, βόλτες ταξιδακια,με την γκομενα της εποχής και τα πόδια της να κρέμονται παρακαλώ ...
    Καλομαθαμε μάλλον.
    Θέλουμε απο δυο και τρια μηχανάκια για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μάς
    χα χα χα σε εφαγα:ολα αυτα που εγραψες(εκτος τα ταξιδακια) αλλα + καθε μερα στη δουλεια με ΥΖ 125(με αριθμο παρακαλω)απο το 80 μεχρι το 83
    Που να το πεις και ποιος να σε πιστεψει!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δεν εχουμε καλομαθει
    μας εχουν κανει υπερκαταναλωτες............επιτηδες φυσικα

...Μηχανικός
    Βέβαια είναι και το μέρος που μένεις. Στην Αθήνα μια χαρά μου φαινόταν το 250 για πόλη, δουλειά και κοντινές βόλτες, κάθε μέρα.

Για Τρίκαλα που είμαι τώρα είναι σχεδόν άχρηστο αφού για τους λίγους μήνες που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να πας ούτε καν μια άνετη βόλτα στα βουνά δικαβαλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Γιατί νομίζετε ότι δεν υπάρχουν; Το ότι δεν έχω εγώ δεν σημαίνει ότι όλοι δεν έχουν.

Το δείχνουν και οι πωλήσεις ακριβών μηχανών (όχι SS αλλά μηχανών πουλ μουρ) και αυτοκινήτων.
    Αυτό που βλέπεις και κυκλοφορεί είναι το μαύρο χρήμα που αν δεν υπήρχε κι αυτό την είχαμε κάτσει

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Το 70% τουλαχιστο των αναβατων που παρατηρώ απο την δικη μου οπτικη γωνια που εχουν αγορασει το cb500x που ειναι Α2 ειναι ωριμοι ηλικιακα Γιατι δεν εβαλαν ενα σκαρτο ακομη χιλιαρικακι να παρουν vstrom versys? Τι ειναι καλύτερο μηχανακι? Εχει καλύτερες αναρτήσεις φρενα?Τους αρκεί ΔΕΝ χρειάζονται παραπάνω. Δεν αγοράζουν ολοι με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικά αγοράζουν με την αναγκη εαν λοιπον η ανάγκη καλύπτεται και ειναι ωριμος να το καταλάβει ΔΕΝ χρειάζεται να μπει στην διαδικασία να παρει 70 αλογα και 2 κιλα ροπη παραπάνω.
    Εκτος των αλλων βαλτε και τον παράγοντα πριζα εχεις γκαζονεις δεν εχεις δεν μπαίνεις στην διαδικασια γιατι δεν έχεις να γκαζοσεις..
    Οι μικρότερες κατηγοριες σου δινουν την αίσθηση της φιλικότητας και της πρακτικοτητας αυτα τα δυο χαρακτηριστικα κανουν την διαφορα εναντι μοτο 200 και βαλε κιλών.

Ο φιλος που ειπε για φορτωμένο 250ρι σε ανηφορα κλπ
    Τοσα 250ρια σκουτερ και με cvt μαλιστα ανεβαίνουν φορτωμένα κανουν ταξίδια για μπανιο τα καλοκαιρια κλπ για ρωτα τους γιατι δε παιρνουν μεγαλύτερα? Και μη βιαστεις να τους χαρακτηρισεις δεν ειναι ολοι τους "αμπαλοι" εχει και παλαιους μηχανοβιους μεσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της strokt up
    Εγώ το βλέπω αλλιώς. Οι έμπειροι δεν χρειάζονται πολλά κυβικά γιατί ξέρουν πως να πάνε γρήγορα και άνετα και με μικρότερο ενώ οι νεοεισερχόμενοι θέλουν hayabusa για να κάνουν μια φορά Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εγώ σαν καινούργιος στον χώρο έχω κάνει μέχρι 200 χμ την μέρα με το mad max με το μόνο εμπόδιο να είναι η σέλα που μου κάνει τον πωπό καινούργιο. Απο την άλλη, το z του avatar μου, το φούλαρα και σταμάτησα να τριγυρίζω όταν αναβόσβηνε το λαμπάκι της ρεζέρβας. Δεν νομίζω κιόλας να έκανα πάνω απο 150χμ έτσι που το δούλευα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε σεις μην γινεστε γραφικοι με το να αναπολειτε παλιες "δοξες" που με ενα 250αρακι,125αρακι ή 50αρακι κανατε τα παντα και γουσταρατε...
    πλεον εχουν αλλαξει τα γουστα...
    παλια γινοντουσαν αυτα γιατι υπηρχε ανεχεια...δεν υπηρχαν φραγκα για να παρει καποιος και το 250 μονοκυλινδρο διχρονο και το 1000 τετρακυλινδρο...αν ειχε θα το επαιρνε...
    και εγω πηγα φετος απο Θεσ/νικη - Θασο με το xr δικαβαλος αλλα σε καποια φαση βαρεθηκα...και πηγα και απο παλια και δεν πηγαινα και αργα για τα δεδομενα...

η μοτοκινηση εκτος απο αναγκη ειναι και ευχαριστηση και παιχνιδι...αδυνατω να καταλαβω πως ενα εμπειρος αναβατης θα μπορεσει να ευχαριστηθει την οδηγηση με το 250αρακι του οταν ειναι φορτωμενο και δικαβαλο...
    για την πολη θα το καταλαβω αλλα αν ειναι να πηγαινουμε "αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω" παμε και με ποδηλατα και κανουμε και οικονομια στην Μπενζινα...αλλα οχι να σερνοσαστε με καμια 80-100χλμ σε εθνικες και επαρχιακους και να λετε "μου αρκει αυτο γιατι κανει την δουλεια του..." ουτε 70αρηδες συνταξιουχοι να εισασταν...

καλως ή κακως (καλως για εμενα) τα μικρα μηχανακια εχουν βγει για τους πιτσιρικαδες που θελουν να μπουν ομαλα στον κοσμο της μοτοσυκλετας...
    και φυσικα καλυπτουν και την αναγκη για ολους τους αναβατες (απειρους και εμπειρους) της οικονομικης μετακινησης μεσα σε αστικο κεντρο...
    το να λεμε ομως οτι θα τα επιλεξουν και οι πιο εμπειροι σαν συνειδητοποιημενοι καταναλωτες για να τους καλυψει στις περαιτερω αναγκες τους, ειναι αστειο...

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ Moto Guzzi ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ?
    από guzzistas στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2009, 18:05
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 01:18
  3. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  4. Και Τα Μικρα Ειναι Ομορφα...
    από tifoso4ever στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2005, 18:36
  5. «Δεν είναι τα πάντα μοτοσυκλέτα μάγκες, αλλά ούτε και τραχανάς...»
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 13:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •