Ναι. Τα έγραψα πιο πάνω. Ανάγκη vs γούστο. Δεν καβαλάνε όλοι για τον ίδιο λόγο.
Life begins at 45°.
Ρε σεις ακομα αυτα λεμε??
Ειναι σα να συζητας με ενα φιλο τι φαγητο αρεσει στον ενα και τι στον αλλο και αν προσπαθεί να πεισει ο ενας τον αλλο για κατι που δε του αρέσει..(πως φενεται οτι δεν εχω φαει ακομα)ξεκολλάτε δεν υπαρχει απαντηση στο θεμα και παμε για 35σελιδο επαναλαμβανοντας τα ιδια με αλλο τροπο...ο καθενας οτι του κανει κεφι και οπως νιωθει ασφαλεια ειναι τοσο απλο.αλλοι πανω σε μηχανη πανω απο 600cc νιωθουν οτι θα τους πεθανουν απ το γκαζι αλλοι παλι σε μικρο νιώθουν πιο εκτεθειμένοι απο ποτε..φακ ιτ ακρη δε θα βγει.
Απ την αλλη...αν εχετε ορεξη για αντιπαράθεση βουυυρ και γιουργιαααα![]()
Τελευταία τροποποίηση από o teos; 02/10/2017 στις 12:15.
Throttle that mysterious friend of ours
Τα μικρά μηχανάκια έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το ίδιο και τα μεγάλα μηχανάκια. Αν εξαιρέσεις κάποια κοινά μειονεκτήματα και κάποια κοινά πλεονεκτήματα, στα υπόλοιπα συμβαίνει τα μειονεκτήματα των μικρών να είναι πλεονέκτημα στα μεγάλα και αντίστροφα. Επομένως ο υποψήφιος αγοραστής διαλέγει και παίρνει...Είναι φυσικό οι Αθηναίοι να είναι λίγο παραπάνω μπερδεμένοι με την επιλογή μηχανής γιατί η Αθήνα είναι περίπλοκη πόλη. Έχει και ανοιχτούς δρόμους, έχει και σοκάκια.
Εγώ δεν καταλαβαίνω όμως γιατί όταν ρωτάει κάποιος νέος σχετικά οδηγός για μεγάλο μηχανάκι των αποτρέπετε κάποιοι και του προτείνετε να πάρει μικρότερο μηχανάκι και βλέπω τους ίδιους μέσα από αυτό το θερντ να κατηγορούν τα μικρά μηχανάκια με τα χειρότερα...
Γιατί πολλά από τα πλεονεκτήματα των μεγάλων μοτοσικλετών μπορούν να μετατραπούν άμεσα σε τεράστια μειονεκτήματα για κάποιον που καβαλάει πρώτη φορά.
Είτε αυτό λέγεται πολλά γκάζια, είτε φρένα άγκυρες, είτε κοφτερή γεωμετρία κλπ γιατί δε γνωρίζει ακόμα πώς να τα διαχειριστεί.
Ενώ ένα μικρότερο μηχανάκι θα τον βάλει σε αυτή τη διαδικασία εξοικείωσης πιο ομαλά.
Mη τα μπερδευεις..ολα εχουν να κανουν με την εμπειρια του καθενα..οταν πεις σε ενα παιδι 20 χρονων απο παπι να παει σε r6 ας πουμε ειναι σα να του δινεις οπλο γεματο..μπορει να μη γινει και τιποτα αλλα....αλλα...εδω μιλαμε για οδηγους με με μια σχετικη εμπειρια και το τι θελει ο καθενας..προσωπικα θεωρω πολυ απερίσκεπτο και ανεύθυνο να πεις σε ενα παιδι-ενηλικα-μεγαλο ανθρωπο παρε αυτο χωρις να τον γνωριζεις προσωπικά και αν το χει η οχι εξου και γιατι συνηθως προτείνουμε μικρα μοτοσακα οταν καποιος πει μολις πηρα διπλωμα η πρωτη μοτο τι να παρω......δε μιλαω σαφως μονο για πιτσιρικάδες γιατι υπαρχουν παιδια που δε τα πιανεις με τιποτα οτι και να καβαλάνε αλλα αυτοι δε θα ρωτήσουν εδω τι να παρουν...αν με πιανεις..αυτα..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Γιατί whatever ρε μαν?
Διαφωνείς ότι το γαμάτο γκάζι ενός fireblade που για σένα μπορεί να είναι πλεονέκτημα, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για έναν που δεν έχει καβαλήσει μηχανάκι?
Και το πανιγκάλε κάργα στα πλεονεκτήματα είναι. Θα το πρότεινες σε ένα νέο οδηγό?
Αυτό ρώτησε ο νικμα και σε αυτό του απάντησα.
Το ερώτημα μου (ρητορικό σε κάποιο βαθμό) αφορά περιπτώσεις ατόμων που είναι σε ηλικίες 25-30 έχουν μια μικρή εμπειρία από κάποιο παπί ή μικρό σκούτερ και ρωτάνε επειδή θέλουν να πάνε σε κάποιο 600άρι ή μεγαλύτερο και κάποιοι τους αποτρέπουν. Τέτοιες περιπτώσεις είναι πολλές και σε αυτούς τους αναβάτες αναφερόμουν. Συγνώμη αν δεν ήμουν περισσότερο κατανοητός.
Η κατηγορία του δεν έχω καβαλήσει ούτε πατίνι αλλά θα πάρω 1000 δεν υπάρχει κατά τη γνώμη, είναι φανταστική. Όλοι που δηλώνουν άσχετοι εμπειρίας αλλά θέλουν το κάτι παραπάνω σε κυβικά κάτι είχαν στο παρελθόν μικρότερο και θέλουν να ανέβουν κατηγορία, οπότε νομίζω ότι κακώς τους αποτρέπετε σπρώχνοντας τους σε αγορές που ούτε εσείς κατά βάθος δεν πιστεύετε.
Στο φίλο εδώ τί θα πρότεινες?![]()