Επίσης στο συγκεκριμένο μηχανάκι, επειδή υπάρχει καζανάκι στη μαμά εξάτμιση, για να μπει μόνο τελικό χρειάζεται κοπτοραπτική. Το οποίο σημαίνει ότι ουσιαστικά καταστρέφεις τη μαμά εξάτμιση.
Επίσης στο συγκεκριμένο μηχανάκι, επειδή υπάρχει καζανάκι στη μαμά εξάτμιση, για να μπει μόνο τελικό χρειάζεται κοπτοραπτική. Το οποίο σημαίνει ότι ουσιαστικά καταστρέφεις τη μαμά εξάτμιση.
Τελευταία τροποποίηση από ptc; 07/10/2017 στις 13:47.
Παιδες ολοσομη racetech παπαγιανης μπορει να μπει;
Τι ερώτηση είναι αυτή; Αν είναι φτιαγμένη για το συγκεκριμένο μηχανάκι, μπορεί.
Life begins at 45°.
Και πιστευω να ειναι πιο οικονομικη απο akrapovic που εχει ενα χιλιαρικο..
Ακόμα πιο οικονομική είναι αν φτιάξεις μια μόνος σου από υλικά ανακύκλωσης.
Life begins at 45°.
To πιο οικονομικο ειναι το παλιο κλασσικο μπουρι σομπας
Κεντας πλιτσερ μαναμ τουντει..![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Φιλε πολυ εξυπναδα βλεπω και θα φερω κανα duke 690 να σε πατησει, κανονισε.
Καλησπέρα!
Έκανα το πρωτο σέρβις για τα 1000 χλμ και ο τύπος στο συνεργείο μου εβαλε 20-50 ημισυνθετικά. Τον ρώτησα αν θα ήταν καλύτερο το 10-40 και μου το πέρασε "ο καιρος είναι ζεστός ακόμα" και οτι τα ημι ειναι καλύτερα απο τα φουλ. Λέτε να εχω κανα θεμα?
Εμένα μου πρότεινε αυστηρώς 10/40 ημί, MA ή MA2.
Life begins at 45°.
Στο μανουαλ λεει για 20-50 αλλα για πιο υψηλές θερμοκρασίες. Απλα τωρα χειμωνιαζει και γι αυτο με προβληματίζει. Το ΜΑ ΜΑ2 δεν το εχω διαβασει καπου. Τι ειναι ακριβως?
20W50? Ωραιος ο μαστορας...αυτο ηθελε να ξεφορτωθει.
Αφου δεν εβαλε κ βαλβολινη...παλι καλα.
Βγαλτα να πας να βαλεις ενα 10W40.
Ride(s) the wind of change...
Πας απο κει και ζητας αλλαγη με 10-40..παραειναι καινουριο για να χει 20-50 και δεν κανει τοση ζεστη να πεις αστα μωρε καλοκαιρι ειναι...μολις με το καλο κανεις καμια 50000 χλμ βαζε οτι θες..ααα και εννοείται αλλαγη χωρις χρέωση..
ps: άλλαξε μάστορα αν σου πει μα και μου![]()
Throttle that mysterious friend of ours