Δε θυμάμαι ποια ταινία έβλεπα όταν κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα... Τρου στόρι.
Ο τύπος που κάνει σούζα, έντο, σούζα, έντο, σούζα, έντο είναι η προσωποποίηση του cult.
Δε θυμάμαι ποια ταινία έβλεπα όταν κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα... Τρου στόρι.
Ο τύπος που κάνει σούζα, έντο, σούζα, έντο, σούζα, έντο είναι η προσωποποίηση του cult.
Life begins at 45°.
80 με 83 έμενα σαν φοιτητής μεταξύ 9ης και 10ης στάσης Παλιό.
Η Παπάγου και η Κουσίδου σαν πιο ανηφορικές,βόλευαν καλύτερα στις σούζες.![]()
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2285652
ΥΓ Ο Πανταζώνας μάγκες μέχρι πριν 2-3 χρόνια πήγαινε πρωί στα ΙΚΕΑ που κερνάγανε καφέ ελληνικό...
Ο τύπος είναι ολίγον ασχετίλα, αλλά αυτόν είχαν πρόχειρο μάλλον. Υπήρχαν απίστευτοι σουζάκηδες και καρατιμόνια που έδεναν κόμπο τα μηχανάκια τότε. Ο τύπος που μου είχε μάθει σούζα τότεΝες, κατέβαινε μια κατηφόρα χιλιομέτρου σταυροποδι και με ΣΒΗΣΤΟ μηχανάκι, κρατώντας το μόνο με το φρένο στις 80-90 μοίρες.
Been there, seen that with my eyes...
Ναι, γι'αυτό έγραψα "cult", γραφικός.
Έχει 2-3 δυνατούς το βίντεο, όπως αυτόν στο 3:55.
Θες να γίνεις ο δικός μου δάσκαλος;! Σκέψου σε 20 χρόνια να ποστάρω στο τότε αντίστοιχο thread "αυτός που μου έμαθε τότε" και να αναφέρομαι σε σένα!
Life begins at 45°.
Τι να τον κάνεις τον δάσκαλο; Η σούζα δεν είναι Linguaphone ρε, ψάχνοντας πας μέχρι το 1ο καπάκι πας και μετά μαθαίνεις. Ότι και να σου πει ο δάσκαλος, αν δεν κοιτάς τον δρόμο από το κενο τιμονιου-ντεπόζιτου δεν είσαι αρκετά ψηλά.
Ασε που υπάρχουν και σχολές πλέον. Ειδα κάποιον φίλο στο FB που πόσταρε από κάποιο wheelie school στο εξωτερικό, που μαθαίνουν με την βοήθεια κάποιου αντι-καπακίου μηχανήματος.
η δική μου αισθητική για την εποχή έχει να κάνει με τα εξής:
ήταν δεκαετία με οικονομική άνθιση σε όλη την ευρώπη και κατ επέκταση ελλάδα, βγήκαμε απο την κοινωνική καταπίεση της χειροδικίας της πατριαρχικής ελλάδας των δεκαετιών 60 και 70(δυστυχώς όμως με στοιχειώδη παιδεία και αρπακολλησμό).
αισθανόσουν οτι ανέπνεες ελευθερία έκφρασης και βούλησης που ήταν τόσο στερημένες πριν.
Στο τομέα της μουσικής δημιουργήθηκαν άνθησαν παράγωγα της rock των 70ties, όπως metal/hard rock/punk
Η μοτοσυκλέτα για τους περισσότερους ενδιαφερόμενους ήταν όπλα σε χέρια 10χρονων, κανένας περιορισμός καμία οργανωμένη παιδεία παρα μονο κοινωνικό στιγματισμό της κοινής γνώμης αλήτες μηχανόβιοι.
Το μεγαλείο της δεκαετίας είναι η έλλειψη της ηλεκτρονικής τεχνολογίας υπολογιστές ιντερνετ, σμαρτφον, σοσιαλ μιντια κλπ κλπ που διαμόρφωσαν τις ζωές πια των ανθρώπων πιο απρόσωπες με έλλειψη ελεύθερου χρόνου και κυρίως το τεράστιο πρόβλημα στην επικοινωνία των ανθρώπων για το πως να αντιλαμβάνονται και τι
τα πράγματα ήταν απλά, ραντεβού το άλλο σάββατο στις 8 στην Jacky-O.
αντί τρανσίστορ λάμπα και στοιχειώδη ηλεκτρονικά στοιχεία απάρτιζαν τα κυκλώματα των ράδιο / τηλεόραση ήταν το hiend της εποχής
you rise you fall you're down then you rise again