Σελίδα 40 από 42 ΠρώτοΠρώτο ... 303536373839404142 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 629

Θέμα: Ελλάδα του 80

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε θυμάμαι ποια ταινία έβλεπα όταν κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα... Τρου στόρι.

Ο τύπος που κάνει σούζα, έντο, σούζα, έντο, σούζα, έντο είναι η προσωποποίηση του cult.
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Kρύβεται εκεί εννοείς;
    Μπα...τρώει ακόμα όσα έβγαλε. Τόσες βάτες, νιικελ καρφιά, δερματίνες και κορδόνια πούλαγε πανάκριβα ρε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    80 με 83 έμενα σαν φοιτητής μεταξύ 9ης και 10ης στάσης Παλιό.
    Η Παπάγου και η Κουσίδου σαν πιο ανηφορικές,βόλευαν καλύτερα στις σούζες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2285652

ΥΓ Ο Πανταζώνας μάγκες μέχρι πριν 2-3 χρόνια πήγαινε πρωί στα ΙΚΕΑ που κερνάγανε καφέ ελληνικό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε θυμάμαι ποια ταινία έβλεπα όταν κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα... Τρου στόρι.

Ο τύπος που κάνει σούζα, έντο, σούζα, έντο, σούζα, έντο είναι η προσωποποίηση του cult.
    Ο τύπος είναι ολίγον ασχετίλα, αλλά αυτόν είχαν πρόχειρο μάλλον. Υπήρχαν απίστευτοι σουζάκηδες και καρατιμόνια που έδεναν κόμπο τα μηχανάκια τότε. Ο τύπος που μου είχε μάθει σούζα τότεΝες, κατέβαινε μια κατηφόρα χιλιομέτρου σταυροποδι και με ΣΒΗΣΤΟ μηχανάκι, κρατώντας το μόνο με το φρένο στις 80-90 μοίρες.
    Been there, seen that with my eyes...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ναι, γι'αυτό έγραψα "cult", γραφικός.

Έχει 2-3 δυνατούς το βίντεο, όπως αυτόν στο 3:55.

Θες να γίνεις ο δικός μου δάσκαλος;! Σκέψου σε 20 χρόνια να ποστάρω στο τότε αντίστοιχο thread "αυτός που μου έμαθε τότε" και να αναφέρομαι σε σένα!
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    φοφίκο
    safety doesn't happen by accident

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2285652

ΥΓ Ο Πανταζώνας μάγκες μέχρι πριν 2-3 χρόνια πήγαινε πρωί στα ΙΚΕΑ που κερνάγανε καφέ ελληνικό...
    Καλά, μην το τραβάς, το παρακάτω να είχες τότε ήσουν άρχοντας. Καλά, δεν μιλάμε για κανένα XR200/250R...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	85f429a7892249a0999efc879f5441f4.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	105,3 KB 
ID:	389132
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Θες να γίνεις ο δικός μου δάσκαλος;! Σκέψου σε 20 χρόνια να ποστάρω στο τότε αντίστοιχο thread "αυτός που μου έμαθε τότε" και να αναφέρομαι σε σένα!
    Τι να τον κάνεις τον δάσκαλο; Η σούζα δεν είναι Linguaphone ρε, ψάχνοντας πας μέχρι το 1ο καπάκι πας και μετά μαθαίνεις. Ότι και να σου πει ο δάσκαλος, αν δεν κοιτάς τον δρόμο από το κενο τιμονιου-ντεπόζιτου δεν είσαι αρκετά ψηλά.

Ασε που υπάρχουν και σχολές πλέον. Ειδα κάποιον φίλο στο FB που πόσταρε από κάποιο wheelie school στο εξωτερικό, που μαθαίνουν με την βοήθεια κάποιου αντι-καπακίου μηχανήματος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Τι να τον κάνεις τον δάσκαλο; Η σούζα δεν είναι Linguaphone ρε, ψάχνοντας πας μέχρι το 1ο καπάκι πας και μετά μαθαίνεις. Ότι και να σου πει ο δάσκαλος, αν δεν κοιτάς τον δρόμο από το κενο τιμονιου-ντεπόζιτου δεν είσαι αρκετά ψηλά.

Ασε που υπάρχουν και σχολές πλέον. Ειδα κάποιον φίλο στο FB που πόσταρε από κάποιο wheelie school στο εξωτερικό, που μαθαίνουν με την βοήθεια κάποιου αντι-καπακίου μηχανήματος.

...
    Ενώ τώρα με τα μουστάκια τα τσιγκελωτά τις φράτζες και την φλωρίλα παντού είναι καλύτερα; Not.
    Εγώ τα είπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Καλά, οκ... δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο σαν εποχή.
    Φρατζάκια, τούμπες, αληταρία, πολύ ξύλο από αστυνομία, ασχετοσύνη και ένας φύλακας άγγελος που δούλευε υπερωρίες χαρακτηριζε τότε τον χωρο της μοτοσυκλέτας. Ούτε το 1% της τότε καγκουρίλας δεν κράτησε επαφή με τις μοτοσυκλέτες μόλις πέρασε η μόδα της ρόδας/τσάντας/κοπάνας.

Η επιλεκτική μνήμη, ωραιοποιεί τις εποχές της νιότης. Δεν θα έλεγα οτι μου λείπει κάτι από τότε, εκτός από τα νιάτα μου.
    Ε..ναι...μπορω επιτελους να φωναξω: ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 1%.....................(σιγα τη μαγκια ρε)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Ε..ναι...μπορω επιτελους να φωναξω: ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 1%.....................(σιγα τη μαγκια ρε)
    Μη φωνάζεις δυνατά και ζοριστείς. Μπορεί να μην είναι αέρας

Εγώ τα είπα.
    Fact

https://www.facebook.com/stuntandwheelieschool/
    SRX6 & Tuono Rulezzz

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    η δική μου αισθητική για την εποχή έχει να κάνει με τα εξής:
    ήταν δεκαετία με οικονομική άνθιση σε όλη την ευρώπη και κατ επέκταση ελλάδα, βγήκαμε απο την κοινωνική καταπίεση της χειροδικίας της πατριαρχικής ελλάδας των δεκαετιών 60 και 70(δυστυχώς όμως με στοιχειώδη παιδεία και αρπακολλησμό).
    αισθανόσουν οτι ανέπνεες ελευθερία έκφρασης και βούλησης που ήταν τόσο στερημένες πριν.
    Στο τομέα της μουσικής δημιουργήθηκαν άνθησαν παράγωγα της rock των 70ties, όπως metal/hard rock/punk
    Η μοτοσυκλέτα για τους περισσότερους ενδιαφερόμενους ήταν όπλα σε χέρια 10χρονων, κανένας περιορισμός καμία οργανωμένη παιδεία παρα μονο κοινωνικό στιγματισμό της κοινής γνώμης αλήτες μηχανόβιοι.

Το μεγαλείο της δεκαετίας είναι η έλλειψη της ηλεκτρονικής τεχνολογίας υπολογιστές ιντερνετ, σμαρτφον, σοσιαλ μιντια κλπ κλπ που διαμόρφωσαν τις ζωές πια των ανθρώπων πιο απρόσωπες με έλλειψη ελεύθερου χρόνου και κυρίως το τεράστιο πρόβλημα στην επικοινωνία των ανθρώπων για το πως να αντιλαμβάνονται και τι
    τα πράγματα ήταν απλά, ραντεβού το άλλο σάββατο στις 8 στην Jacky-O.

αντί τρανσίστορ λάμπα και στοιχειώδη ηλεκτρονικά στοιχεία απάρτιζαν τα κυκλώματα των ράδιο / τηλεόραση ήταν το hiend της εποχής
    you rise you fall you're down then you rise again

Θέλω να μάθω χωρίς να φάω καπάκι. Δεν έχω 200cc μηχανάκι των 80 κιλών και 14 ευρώ. Ναι, την έχω δει αυτή την κατασκευή και είναι εξαιρετική, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Στην Ελλάδα του 2008
    από sniper στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2008, 12:47
  2. Ελλάδα του πολιτισμού
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 22:04
  3. Για τη γενιά του '80....
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 156
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2007, 01:45
  4. Απαντήσεις: 160
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 12:28
  5. Βελτίωση Honda c50 του 80
    από spyrusx στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ