Τελευταία τροποποίηση από dimitrisinside; 14/10/2017 στις 23:43.
Καλησπέρα!
Είχα μια συζήτηση μέσω προσωπικών μηνυμάτων σε άλλο φόρουμ με τον MISKIN και μου πρότεινε αυτό το φόρουμ ως καλή πηγή πληροφοριών σχετικά με τα εργαλεία. Το γεγονός όμως ότι μου έδωσε όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκα κι ότι δεν έχω δίτροχο, με έκανε να μην κάνω λογαριασμό στην αρχή. Διάβασα, όμως αρκετά από τα θρεντ που υπάρχουν ώσπου έφτασα στο παρόν. Έλα που χωρίς λογαριασμό δεν μπορώ να δω στο πλήρες τους μέγεθος τις φωτογραφίες που αναβάσατε. Και αυτό ήταν, έκανα λογαριασμό.
Και για να μην ξεφεύγω από το θέμα θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες από ένα φακουδάκι που έχω (μάλλον μοναδικό στην Ελλάδα) και που δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς, όσο κι αν ακούγεται παράξενο αυτό. (είδα ότι υπάρχουν φωτογραφίες με φακό στο θέμα κι έτσι το αποφάσισα). Άλλα εργαλεία άξια λόγου δεν έχω εκτός απο μερικά κατσαβίδια peugeot που έχουν ήδη ανέβει αρκετές φορές, κατάσταση που θα αλλάξει σύντομα όμως.
Πρόκειται για το Prometheus Beta QRv2 σε χαλκό, με led nichia 219b high CRI (92+) 4500K σε τρεις εντάσεις (1/15/80 lumens), με πατενταρισμένο σύστημα ταχυσυνδέσμου.
PS. Να είστει σίγουροι πως αφού έκανα τον λογαριασμό, θα ακολουθήσουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με κάποια εργαλεία που θέλω!![]()
Τελευταία τροποποίηση από SciTeF; 24/10/2017 στις 22:45.
και μηχανακι και εργαλεια; μπας και κερδισες κανα joker;
ωραιος φακος![]()
Γιαννης
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν είναι καλές θα μου πεις από που τις πήρες να παρω και εγώ (αν δεν είναι πιο ακριβές απ' αυτές που παίρνω)!
Αν δεν είναι τόσο καλές να πάρεις puk. (puk λέγεται και το πριονάκι αυτό). Υπάρχουν 4 είδη με διαφορετική οδόντωση. 14 δόντια στην ίντσα που είναι για ξύλο, 25 tpi (teeth per inch) για μαλακό σίδερο, αλουμίνιο, σκληρό ξύλο, πλαστικό κτλ. (γενικής χρήσης αλλά στο σίδερο χαλάει εύκολα). 32 tpi για σίδερο και αλουμίνιο και 50 tpi που δεν ξέρω για τι είναι.
Sent from me using a computer.
Αμαν ρε μλκ ακομη κ για μια παλιο λαμα ψυχολογικα προβληματα μας προκαλεις
Αυτές που έχω τις έχω 650 χρόνια και είναι μια χαρά αλλά δεν έχουν μείνει πολλές αχρησιμοποίητες. Δεν θυμάμαι την μάρκα και δεν μπορώ να δω τις έχω σπίτι. Είναι σε ένα χαρτονένιο καφέ πορτοκαλί κουτάκι με αυτάκια που ανοίγει και από τις δύο μεριές και βγάζεις την λάμα, νομίζω Γερμανικές. Το πριονάκι που έχω μου έχει σπάσει τ' @ρχίδι@, είναι το πολύ απλό που είναι όλο μια μεταλλική ράβδος κατάλληλα κουρμπαρισμένη για να σχηματίσει χερούλι και τα 2 άκρα που πιάνει η λάμα. Είναι με εγκοπές και όποτε χρειαζόταν να ζορίσω λίγο το πίσω μέρος του πριονιού για να επιταχύνω το κόψιμο, η λάμα πηδούσε από την εγκοπή και ανέβαινε πιο ψηλά. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω οικονομικό σόπινγ θέραπι γιατί θέλω να πάρω κράνος και να βάλω επιτέλους κάγκελα και προβολάκια στην χοντρή, βρήκα το πριονάκι σε καλή τιμούλα και καλή ποιότητα (σίγουρα καλύτερη από αυτό που έχω) και το τσίμπησα. Παράλληλα είδα και τις λάμες, την μάρκα την έμαθα εδώ μέσα οπότε μπήκαν κι αυτές στο καλάθι. Θέλω κι εγώ να πάρω για με 14 και 25 δόντια ανά ίντσα αλλά θα περιμένω να δοκιμάσω αυτές που πήρα και αν είναι οκ θα πάρω πάλι από την ίδια μάρκα. Το βράδυ που θα μαζευτώ σπίτι θα δω τι είναι αυτές οι λάμες που έχω και θα κάνω edit.
btw ο Θωμάς έχει απόλυτο δίκιο![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).