Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Αγερας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Αγερας

Λοιπον σημερα πηγα μια βολτιτσα μεχρι Κορινθο.Πολυ κρυο (το αντιμετωπιζεις...) , λιγες μηχανες (ασχημο αυτο μονο ενα zx 636 , ενα vstrom και ενα k1200...) και ΠΟΛΥ αερας!!!!
    Ειδικα στην Αττικη οδο μετα τα Λιοσια γινοταν της πουτανας....λοιπον οταν εκοβα ταχυτητα ενιωθα σαν κομφετι , μου ριχνε κατι ριπες και την ακουγα κανονικα , αν ανοιξεις το γκαζι (να το ανοιξεις ομως!!) απλα ταξιδευεις υπο κλιση -σταθερος ομως- και προσευχεσε να μην σου σκασει κανα δυνατο ρευμα και σε στειλει στις μπαριερες.....αληθεια , υπαρχει αλλη αντιμετωπιση περα απο το γκαζι? (Το να γυρισεις πισω ας πουμε οτι δεν ειναι απαντηση...)

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ειναι πολυ απλο.....

Παιρνουμε ενα πανι απο Wind surf, προτιμηση 6 μετρων, το κοβουμε να γινει περιπου 4,30 και του βαζουμε λαβες στις 3 γωνιες. Τις 2 γωνιες με τις λαβες τις τοποθετουμε στο τιμονι και την 3 της περναμε ενα μικρο κονταρι, περιπου 30 εκατοστα που το κολαμε στο κρανος. Ετσι εχουμε ελεγχο στη κατευθυνση και οικονομια στα καυσιμα...

Εχε στο νου σου οτι
    1. οσο μεγαλυτερο πανι τοσο πιο δυσκολο αλλα και γρηγορο
    2. Οι λαβες να ειναι απο καουτσουκ αντοχης
    3. Το κρανος πρεπει να ειναι κεβλαρ
    4. Δεν δουλευει καλα με σταμπιλιζατερ

Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Αγερας

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Λοιπον σημερα πηγα μια βολτιτσα μεχρι Κορινθο.Πολυ κρυο (το αντιμετωπιζεις...) , λιγες μηχανες (ασχημο αυτο μονο ενα zx 636 , ενα vstrom και ενα k1200...) και ΠΟΛΥ αερας!!!!
    Ειδικα στην Αττικη οδο μετα τα Λιοσια γινοταν της πουτανας....λοιπον οταν εκοβα ταχυτητα ενιωθα σαν κομφετι , μου ριχνε κατι ριπες και την ακουγα κανονικα , αν ανοιξεις το γκαζι (να το ανοιξεις ομως!!) απλα ταξιδευεις υπο κλιση -σταθερος ομως- και προσευχεσε να μην σου σκασει κανα δυνατο ρευμα και σε στειλει στις μπαριερες.....αληθεια , υπαρχει αλλη αντιμετωπιση περα απο το γκαζι? (Το να γυρισεις πισω ας πουμε οτι δεν ειναι απαντηση...)
    Aφου εφτασες στην Κορινθο παλι καλα. Εγω μεχρι το καρτοδρομιο στα πρωτα διοδια πηγα και το δαγκωσα κανονικα. Οσο για τον αερα δεν το συζητω.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ειναι πολυ απλο.....

Παιρνουμε ενα πανι απο Wind surf, προτιμηση 6 μετρων, το κοβουμε να γινει περιπου 4,30 και του βαζουμε λαβες στις 3 γωνιες. Τις 2 γωνιες με τις λαβες τις τοποθετουμε στο τιμονι και την 3 της περναμε ενα μικρο κονταρι, περιπου 30 εκατοστα που το κολαμε στο κρανος. Ετσι εχουμε ελεγχο στη κατευθυνση και οικονομια στα καυσιμα...

Εχε στο νου σου οτι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειναι πολυ απλο.....

Εχε στο νου σου οτι

φιλε rsp , ακολουθησα τις οδηγιες σου , αλλα με λυπη σου δηλωνω οτι το συστημα δεν δουλευει...

1.Τροχαιοι με σταματησαν και κατεσχεσαν την μηχανη μου , με την προφαση οτι υπηρχε απαγορευτικο αποπλου....σε τηλεφωνικες συνομιλιες που ειχα με τον διοικητη της τροχαιας μου ειπε οτι θα παραλαβω την μηχανη οταν μπουνατσαρει ο καιρος και πεσει κατω απο τεσσερα μποφωρ.

2.οταν εχω τον αερα δευτεροπρυμα , κουναει λιγο στις παρατεταμενες των 240+ ...μαλλον θα φταιει η γαστρα ..εεε το πλαισιο εννοω...

3.Οι λαβες πρεπει να γινουν παση θυσια μια και κατα προτιμηση σε σχημα λαγουδερας...χρειαζομαι το αλλο χερι ωστε να κραταω τον εξαντα και να κοβω αζιμουθιο...

...αναμενω απαντηση σου επι του θεματος

Ο αϊ Νικολας μαζι σου και καλες θαλασσες να ΄χεις..

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Πήγα και ήρθα Επίδαυρο με την κοπέλα μου (κοπή πίτας Hellas Transalp Club)

Αφού δε χώρισα καλά είναι. Πρώτη φορά οδηγώ πηγαίνοντας ευθεία και έχοντας κλίση!!!
    Να πώ λοιπόν οτι: Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η στο θέμα αέρα και ήταν μακράν το χειρότερο σημείο της βόλτας, ούστ που θέλετε και 1.30.

Άσε τις αεροσφαλιάρες στο κράνος από το πλάι. Ρε εδώ γέλαγα που εβλεπα τα αυτοκίνητα να αλλάζουν λωρίδες χωρίς να το θέλουν... οπότε αφού δε μας πήρε ο αέρας, όλα καλα!...

ΥΓ: Υπάρχει καμιά "συμβουλή" αναρρωτιέμαι για τέτοιες περιπτώσεις;;; (πέρα από την προσευχή σου, το πανί ή την ..υπαναχώρηση!)
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger

ΥΓ: Υπάρχει καμιά "συμβουλή" αναρρωτιέμαι για τέτοιες περιπτώσεις;;; (πέρα από την προσευχή σου, το πανί ή την ..υπαναχώρηση!)
    υπαρχει...επιμονη .....υπομονη .....θετικη ενεργεια.....:hypnotize

φιλε rsp , ακολουθησα τις οδηγιες σου , αλλα με λυπη σου δηλωνω οτι το συστημα δεν δουλευει...

1.Τροχαιοι με σταματησαν και κατεσχεσαν την μηχανη μου , με την προφαση οτι υπηρχε απαγορευτικο αποπλου....σε τηλεφωνικες συνομιλιες που ειχα με τον διοικητη της τροχαιας μου ειπε οτι θα παραλαβω την μηχανη οταν μπουνατσαρει ο καιρος και πεσει κατω απο τεσσερα μποφωρ.

2.οταν εχω τον αερα δευτεροπρυμα , κουναει λιγο στις παρατεταμενες των 240+ ...μαλλον θα φταιει η γαστρα ..εεε το πλαισιο εννοω...

3.Οι λαβες πρεπει να γινουν παση θυσια μια και κατα προτιμηση σε σχημα λαγουδερας...χρειαζομαι το αλλο χερι ωστε να κραταω τον εξαντα και να κοβω αζιμουθιο...

...αναμενω απαντηση σου επι του θεματος

Ο αϊ Νικολας μαζι σου και καλες θαλασσες να ΄χεις..

Καλε μου φιλε
    επειδη εισαι νεος στο επαναστατικο μου συστημα θα συγχωρεσω τα λαθη σου...

Βλεπουμε μπατσους...Μαζευουμε το φλοκο και τους περναμε πριμα...
    Οι λαβες ειναι μελετημενες δεν μπορεις εσυ ο καθε τυχαιος να πεταγεσε να χαλας το μαγαζι...Θα βγαζεις πορεια απο πριν ρε φιλε...ακου τωρα...

Σου προτεινω να μαζευεις τα μπαλονια πριν τις παρατεταμενες των +240 γιατι αυτα φταινε...

Θα χαρω να σε ξανα βοηθησω σε οποιο σου προβλημα!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Βρε κοθωνια !!

Σε ολα τα μαγαζια ειδων Ψαρεματος πουλανε βαριδια απο το γνωστο μεταλλο με το ονομα "μολυβι" !!

Παρτε μερικα κιλα φορτωστε τις βαλιτσες σας βαλτε και ενα ζωναρι με 7-8 βαριδια (πληροφοριες στο Μαρινο567) !!!

Αμαν αυτη η γκρινια σας πια !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να τωρα πεταγοντε ολοι να κανουν τους ειδικους...Ασε ρεεεεε :rotflmao:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Να τωρα πεταγοντε ολοι να κανουν τους ειδικους...Ασε ρεεεεε :rotflmao:
    Το θεμα δεν ειναι η απογειωση κυριε ειδικε με τα πανια σου και τις πλαγιοδρομιες σου !!!

Αλλα να μην απογειωθεις χωρις ελπιδα προσγειωσης !!

:rotflmao:

Καταλαβαινω οτι στην ηλικια σου η απογειωση ειναι κατι δυσκολο... :rotflmao: :rotflmao:

Πραγαμτικα ευχαριστω εκ΄βαθους καρδιας σε οσους συνεδραμαν με τις απαντησεις τους στην λυση του προβληματος μου....αισθανομαι βαθυτατα υποχρεωμενος και κερναω καφε με τα τον πρωϊνο περιπατο και τα ηλεκτροσοκ στην αιθουσα αναψυχης του ψυχιατρειου..

στην αιθουσα αναψυχης του ψυχιατρειου..
    ......ολοι στο τρελαδικο θα παμε ενας-ενας.............

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Ρε μάγκες δε λέω ωραία η πλάκα αλλά μ@μιούνται τα πόστ!!! (για πολύ μ@μίσι μιλάμε!)

Δεν είδα απάντηση όμως ούτε για το πιό απλό πχ: ΠΟΛΛΑ Η ΛΙΓΑ ΧΛΜ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Εγώ (και ο δημιουργός του ποστ πιστεύω) το ρωτάμε γιατι περάσαμε κάποιες δύσκολες ώρες ταξιδεύοντας... τωρα αν είχαμε πάει στα πέριξ δεν πιστεύω ούτε εμείς να την είχαμε την απορία, με πιάνετε ε;;

Λοιπον καμιά γνώμη;;;

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ