Πραγματικά δεν έχω ιδέα απο που προκαλείται αυτό το κροτάλισμα, αλλά το έχω παρατηρήσει σε αρκετά μηχανάκια της συγκεκριμένης κατηγορίας και πιθανόν στα kymco/sym. Νομίζω μια λύση είναι να το συνηθίζεις και να μη το δίνεις σημασία
Πραγματικά δεν έχω ιδέα απο που προκαλείται αυτό το κροτάλισμα, αλλά το έχω παρατηρήσει σε αρκετά μηχανάκια της συγκεκριμένης κατηγορίας και πιθανόν στα kymco/sym. Νομίζω μια λύση είναι να το συνηθίζεις και να μη το δίνεις σημασία
you rise you fall you're down then you rise again
Δεν συνηθίζεται φίλε doctora το άτιμο δυστυχώς μ σπάει τα νεύρα..... Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να μείνει έτσι όπως έχει κ στην τελική βάζω μια εξάτμιση να ακούω αυτήν παρά αυτόν τον θόρυβο, εκεί έχω φτάσει![]()
Δε μιλάς σοβαρά!
Κοίτα να σου φτιάξουν το μηχανάκι! Όταν το έκαναν τεστ drive δεν το έκανε αλλά τώρα το κάνει και το μηχανάκι έχει εγγύηση. Να φροντίσουν να μην το κάνει, ότι και αν είναι! Πίεσε την κατάσταση. Εμείς τους μαθαίνουμε να τα κάνουν αυτά!
Sent from me using a computer.
Συνήθως κροταλιζουν από τον συμπλέκτη στην μετάδοση.
Εγώ βλέπω οτι τους έχεις αφήσει πολύ χαλαρούς εκεί στην αντιπροσωπία και δεν θα δεις προκοπή σύντομα.
Γνώμη μου, άφησε το μηχανάκι στο συνεργείο και πες τους ότι θα έχουν νεότερα από τον δικηγόρο σου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλησπερες κ πάλι αγόρια, τελικά το πρόβλημα συναντήθηκε κ σε πολλά άλλα μηχανάκια κροταλισμα τος η θόρυβος στην εξάτμιση συν κάτι αλλά δυσκολευοταν να πάρουν μπροστά αλλά με τα φώτα με φρένα θόρυβους μπρος πίσω..... Γαματα με κεφαλαία γράμματα με λίγα λόγια μπουρδελακη το μηχανάκι εντελώς!!!αποτυχημένο μοντέλο σε όλα του κάθε μέρα ακούω κ κάτι καινούργιο από άλλους που το έχουν, παρεμπιπτόντως εγώ το πηγα πίσω το άφησα κ πήρα ένα SH 15O με μια μικρή διαφορά χρημάτων.....
οπότε τέλος καλό όλα καλά για σένα
κρίμα γιατί είναι όμορφο και προσιτό σκουτερ
you rise you fall you're down then you rise again
Μπορει η κυμκο να κανει καποια στιγμη ανακληση του μοντελου.Αν ειναι συνεπης εταιρεια βεβεα
καθε μερα ...νεα μερα.
Ναι μετά από δύο μήνες ταλαιπωρίας μέσα έξω στο συνεργείο επιτέλους ηρεμίακανονικά αν θέλει να λέγεται σοβαρή εταιρεία πρέπει να το κάνει αυτό....
Η ΟΥΣΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ Κ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΆΣ ΓΩΝΊΑ