αυτό με ένα στικάκι 4gb ram ακόμα και ένα windows 10 πάει σφαίρα. το χω δώσει πρόσφατα σε πελάτη μου.
μοναδικό μειονέκτημα οτι το περίβλημα κάνει εύκολα δαχτυλιές που όμως αν το κρατάς σχετικά καθαρό με ένα πανάκι σκούπισμα τη βδομάδα θα είναι μια χαρά.
https://www.mgmanager.gr/notebooks/6...-intel_core_i3
Στο σημειο αυτο να πω(παροτι για λογους ανωτερας βιας δεν μου επιτρεπεται) οτι ολα αυτα τα μηχανηματα(και ειδικα αυτα τα Dell καθως και πολλα ΗΡ G5) χαντακωνονται απο τους σκληρους δισκους τους και χωρις SSD δεν το κουνανε ρουπι.Με τον i3 κατι γινεται,τα αλλα με celeron ειναι πιο αργα κι απο την καθυστερηση.
Αυτα πληροφοριακα...
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ειναι παραπανω απο αυτα που χρειαζεται η κυρα σου.Βρες ενα φτηνοτερο και βαλε του εναν SSD για αξιοπρεπη ταχυτητα.Κι αυτο το Dell με SSD 256 και λειτουργικο δεν ειναι ασχημη η τιμη του στα 550.Ελεγξε μονο την εγγυηση του,αν σε καλυπτει στην Ελλαδα/με ποια διαδικασια(next business day ή το στελνεις εσυ αν παθει κατι) και δεν ειναι καμμια εισαγωγη απο την ακρη του πουθενα,αν και συνηθως η Dell ειναι καλη στο θεμα της καλυψης.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Προσυπογράφω...Έχω 3 χρόνια ένα Dell 3542, αγορασμένος από ιντερνετομάγαζο στη Θεσσαλονίκη, όταν χρειάστηκε να μιλήσω με την υποστήριξη της Dell για κάποιο θέμα κι έδωσα το service tag, με ενημέρωσαν ότι ο υπολογιστής ήταν παραεισαγωγή και άμεσα μου έστειλαν ένα link για να μεταφέρω την εγγύηση από ΗΠΑ σε Ελλάδα και να είμαι καλυμμένος...
Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 11/11/2017 στις 08:00.
Δεν έχει παραθύρια και θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά, επίσης έχει HDD αντι για SSD που έχει αυτό που έβαλα.
Πέρα από τα απαραίτητα προγράμματα δεν θα μπαίνει τίποτα άλλο μέσα, υπάρχουν 8 HDD των 250 gb τους οποίους θα μετατρέψω σε εξωτερικούς οπότε τα 256 του SSD είναι υπεραρκετά.
βεβαίως θα αγοραστεί και ένα στικάκι 4'αρι
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Γ@μώ την apple και το G4 και τους δίσκους που χαλάνε. Αν σε ένα μηχάνημα πρέπει να ξεβιδώσεις 67564 βίδες διαφορετικών διαστάσεων για να βγάλεις έναν δίσκο, κανονικά αυτός ο δίσκος δεν πρέπει να χαλάει.
Ντουβρουτζά έπαθε ο άνθρωπος όταν του είπα το κόστος της εργασίας (όχι ότι ο δίσκος ήταν φθηνός 2,5" ΙDE 60GB).
Και όμως θέλει να το φτιάξει.
Έξοχα!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).