Απ' την μια μπορούσες να γράψεις Α και στην άλλη 3Α. Έτσι κανείς δε θα φανταζόταν γιατί τα έγραψες.
(να δω ποιος θα καταλάβει το καταβλακιώτικο χιούμορ μου)
Με 3 χέρια και 2 κατατσαβιδιάκια Νο3 ίσια ανοίγει εύκολα. Βάλε τα κατσαβιδάκια στην εγκοπή, χρησιμοποίησε το ένα για να σταθεροποιήσεις την ασφάλεια ωστε να μη γυρίζει και με το άλλο πίεσέ την προς τα έξω. Όταν βγει απ' την εγκοπή βάλε το κατσαβίδι από κάτω ώστε να μην κατέβει πάλι και σιγά σιγά ανέβασε όλη την αφάλεια επάνω μέχρι να βγει.
Το γράσο ξεραίνεται και η καστάνια γίνεται σκληρή. Οι καστάνιες χρειάζονται κάτι που να μην ξεραίνεται και να μην είναι αρκετά λεπτό ώστε να φεύγει. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το κάτι, εγώ τους βάζω λάδι όποτε μου θυμηθεί ή λάδι μεγάλης διεισδυτικότητας χωρίς να τις ανοίξω επίσης όποτε μου θυμηθεί (ή όταν νιώθω ότι είναι στεγνές).
![]()