Σελίδα 126 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2676116121122123124125126127128129130131136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.876 έως 1.890 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Lenovo είναι δεν έχει ιντερνέτ ούτε με καλώδιο ούτε ασύρματα αλλά δείχνει ότι λειτουργούν στο λαπτοπ απλά μόλις κάνω κλικ σε chrome,explorer κτλπ βγάζουν το μήνυμα για τον διακομιστή μεσολάβησης...καρτα δικτύου
    realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic..
    Υ.γ.τωρα που λες για update στο ιστορικό γράφει για 22 του μηνός ότι έκανε ενημέρωση δυνατοτήτων για τα windows 10 έκδοση 1709 αλλά είχε ιντερνέτ μέχρι χθες όμως..
    Τελευταία τροποποίηση από Tedvj23; 26/11/2017 στις 13:34.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Καπου το μπερδευουμε λιγο.Αν δεν ειναι συνδεδεμενος ουτε ασυρματα ουτε ενσυρματα προφανως και ΔΕΝ εχεις ιντερνετ γι'αυτο και οταν ανοιγεις οποιοδηποτε browser σου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει την αρχικη σου σελιδα.Αν τωρα παιζει η περιπτωση να ησουνα συνδεδεμενος ασυρματα για καιρο και καποια στιγμη(ειτε γιατι το ρουτερ σου κατεβασε καποια αναβαθμιση ειτε γιατι το εκανες reset,ειτε γιατι τα windows εκαναν καποιο update) σταματησε να συνδεεται,τοτε ξανακοιτας το ασυρματο σου αν λειτουργει,αν βλεπεις το ασυρματο δικτυο σου κι αν μπορεις να συνδεθεις σε αυτο με τον κωδικο που συνδεοσουνα πριν.Κανεις αυτα τα τσεκαρισματα κι αναλογα κοιτας παρακατω
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω πετύχει ποτέ τρύπιο torx σε servers, NAS/SAN ή ότι δικτυακό. Επίσης ούτε σε laptop Apple ή Dell. Σε PC που δουλεύεις εσύ πιθανός να έχει αλλά σε αυτά που θα την δουλεύω δν θα έχει. Και να χρειαστεί έχω εκτός κασετίνας. Όπως και έχει όντως είναι έλλειψη, ας βάζαν μόνο τρύπια δλδ. Αλλά έχει όλες τις μύτες pentalobe
    Mιας και μιλάς για NAS.... έχω μια τετράδα sata σκληρούς που μου έχουν ξεμείνει από υπολογιστές που έφτιαχνα κάποτε.
    Στο σπίτι πλέον έχουμε 2 λαπτοπια, 2 ταμπλετ και 2 κνητά θέλω αυτούς τους δίσκους να τους κάνω κεντρικό μέσο αποθήκευσης αρχείων, φωτό κ.λ.π.
    Και θεωρώ ότι ένα ΝΑS θθα ερχόταν κουτί (δεν θέλω να στήσω κανονικό desctop υπολογιστή) μπορείς να δώσεις κατευθύνσεις; (αγορά σχετικού κουτιού, σετάρισμα κ.λ.π) κα για να σε προλάβω, οι δίσκοι είναι πανομοιότυποι καθώς είχα αγοράσει καμια 25αριά κομμάτια τότε... (αν θέλεις απαντάς στο section με τους κομπιουτεράδες μην χαλάμε το παρόν)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Μπορείτε να ρίξετα μια ματιά εδώ. Δεν ξέρω αν είναι αρκετό, άλλωστε για νας δεν έχω κάνει ποτέ έρευνα.
    Το εν λόγω σάιτ το εμπιστεύομαι για reviews σε router και απλά ξέρω ότι έχει και reviews για νας.

Συγγνώμη που δε μπορώ να προσφέρω περισσότερη βοήθεια.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    τα QNAP είναι απίστευτα NAS αλλά κοστίζουν αρκετά. Αν είστε της λογικής 1 σωστή αγορά για να μείνει και να ξεμπερδεύετε, τότε το αγοράζετε και ξενοιάζετε.

https://www.skroutz.gr/s/5241927/QNap-TS-251.html

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    τα QNAP είναι απίστευτα NAS αλλά κοστίζουν αρκετά. Αν είστε της λογικής 1 σωστή αγορά για να μείνει και να ξεμπερδεύετε, τότε το αγοράζετε και ξενοιάζετε.

https://www.skroutz.gr/s/5241927/QNap-TS-251.html
    Ρε Γιώργη αν είναι να δώσω τόσα στήνω έναν desktop με κάτι ρετάλια που μου έχουν περισσέψει και κάνω την ίδια δουλειά. ΄τιποτα μεταχείρω, πιο φτηνό δεν παίζει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ρε Γιώργη αν είναι να δώσω τόσα στήνω έναν desktop με κάτι ρετάλια που μου έχουν περισσέψει και κάνω την ίδια δουλειά. ΄τιποτα μεταχείρω, πιο φτηνό δεν παίζει;
    https://www.skroutz.gr/s/4219633/The...0.html#reviews

Με ορίζοντα 3ετίας παίρνεις αυτό.
    Πιο φθηνα δεν έχει

Εγώ έχω εδώ και πολλά χρόνια ενα readynas της netgear και δεν έχω κανένα παράπονο. Η μαγκιά που έχουν τα συγκεκριμένα είναι πως παίζουν με ένα proprietary raid το οποίο δεν έχει ανάγκη να το στήσεις απο την αρχή αν δεν έχεις τους δίσκους. Δηλαδή βάζεις ένα δίσκο με τα αρχεία σου, παίζει κανονικά. Μόλις βάλεις 2ο δίσκο κάνει μόνο του rebuild σε mirror, μόλις βάλεις 3 κάνει rebuild σε raid5 κλπ το οποίο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως δεν χρειάζεται να αδειάζεις και να ξαναστήνεις αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά προτόκολα (smb,nfs,afp κλπ κλπ)
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω εδώ και πολλά χρόνια ενα readynas της netgear και δεν έχω κανένα παράπονο. Η μαγκιά που έχουν τα συγκεκριμένα είναι πως παίζουν με ένα proprietary raid το οποίο δεν έχει ανάγκη να το στήσεις απο την αρχή αν δεν έχεις τους δίσκους. Δηλαδή βάζεις ένα δίσκο με τα αρχεία σου, παίζει κανονικά. Μόλις βάλεις 2ο δίσκο κάνει μόνο του rebuild σε mirror, μόλις βάλεις 3 κάνει rebuild σε raid5 κλπ το οποίο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως δεν χρειάζεται να αδειάζεις και να ξαναστήνεις αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά προτόκολα (smb,nfs,afp κλπ κλπ)
    Ρε συ αυτό είναι πιο ακριβό από αυτά που έβαλε ο Γιώργης πιο πάνω, το μΕχάνημα θα χρησιμοποιείται σχετικά σπάνια, θα μπαίνουν οι φωτό από τα κινητά και τα τάμπλετ και θα βλέπονται μια φορά τον χρόνο που λέει ο λόγος καλοβλέπω και τούτο εδώ σε προσγειωμένες τμές αλλιώς παίρνω κάνα δυο θήκες εξωτερικών, τους κοτσάρω μέσα και όποτε χρειαστεί τους συνδέω στα λαπτόπια να κάνω την δουλειά μου αναίμακτα για την τσέπη μου (η οποία λόγω ανεργίας δεν πάει καθόλου καλά.... )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ρε συ αυτό είναι πιο ακριβό από αυτά που έβαλε ο Γιώργης πιο πάνω, το μΕχάνημα θα χρησιμοποιείται σχετικά σπάνια, θα μπαίνουν οι φωτό από τα κινητά και τα τάμπλετ και θα βλέπονται μια φορά τον χρόνο που λέει ο λόγος καλοβλέπω και τούτο εδώ σε προσγειωμένες τμές αλλιώς παίρνω κάνα δυο θήκες εξωτερικών, τους κοτσάρω μέσα και όποτε χρειαστεί τους συνδέω στα λαπτόπια να κάνω την δουλειά μου αναίμακτα για την τσέπη μου (η οποία λόγω ανεργίας δεν πάει καθόλου καλά.... )
    Ναι σόρρυ, όταν έγραφα το post δεν είδα την απάντηση σου.. Για χαμηλή τιμή θα πρέπει να στήσεις κανα μικρό pc με κανα freenas και να πετάξεις τους δίσκους εκει πάνω..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Θα συμφωνήσω με George και Mariner με τη διαφορά ότι τα QNAP έχουν πολύ ανώτερο OS σε σχέση με τα Netgear. Ακόμη και σε σχέση με Synology υπερέχουν. Τώρα αν θες κάτι πιο φτηνό:

- https://www.amazon.es/Cloud-EX2-Ultr...6&keywords=NAS
    - https://www.amazon.es/Synology-DiskS...8&keywords=NAS

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ρε σεις αφού λέει ότι έχει τετράδα δίσκους γιατί του βάζετε NAS με 2 Bay??

Εγώ δουλεύω αρκετά τους Synology και είμαι πολύ ευχαριστημενος, κατά καιρούς έχω στήσει και WD και Seagate πελατών που τους είχαν ήδη αγοράσει αλλά οι Synology είναι σαφώς ανώτεροι. Τώρα φτηνούς δεν τους λες.
    Bowleno μπορώ να δω τιμές από τον προμηθευτή μόλις πάω μαγαζί και να σου πω
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Γιατί είπε πιο φθηνούς... δεν γίνεται να τα χουμε όλα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Γιατί είπε πιο φθηνούς... δεν γίνεται να τα χουμε όλα

Αλήθεια είναι, κοίταξα κι εγώ στον προμηθευτή μου αλλά δεν τόλμησα να του το γράψω 360+ΦΠΑ για αρχή να έχει να σκέφτεται και μετά το πρώτο λιποθυμικό επεισόδιο μιλάμε για κάτι καλύτερο
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Εγώ δουλεύω αρκετά τους Synology και είμαι πολύ ευχαριστημενος, κατά καιρούς έχω στήσει και WD και Seagate πελατών που τους είχαν ήδη αγοράσει αλλά οι Synology είναι σαφώς ανώτεροι. Τώρα φτηνούς δεν τους λες.
    Bowleno μπορώ να δω τιμές από τον προμηθευτή μόλις πάω μαγαζί και να σου πω
    γιατί είπε οτι έχει μια 4άδα στην άκρη, και δε διευκρίνησε πόσους θα χρησιμοποιήσει και πόσα γίγα. Το επόμενο είναι αυτό που έγραψε ο (θάνατος στα μακ-μακντεθ) :P
    πάντως καμιά σχέση η αξιοπιστία και απροβλημάτιστη λειτουργεία των QNAP Thecus με τα Netgear-Synology. Τα πρώτα αξίζουν το κάτι παραπάνω που χρεώνουν.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο