Σελίδα 127 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132137 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αλήθεια είναι, κοίταξα κι εγώ στον προμηθευτή μου αλλά δεν τόλμησα να του το γράψω 360+ΦΠΑ για αρχή να έχει να σκέφτεται και μετά το πρώτο λιποθυμικό επεισόδιο μιλάμε για κάτι καλύτερο
    κάπου εδώ λιποθύμισα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    γιατί είπε οτι έχει μια 4άδα στην άκρη, και δε διευκρίνησε πόσους θα χρησιμοποιήσει και πόσα γίγα. Το επόμενο είναι αυτό που έγραψε ο (θάνατος στα μακ-μακντεθ) :P
    πάντως καμιά σχέση η αξιοπιστία και απροβλημάτιστη λειτουργεία των QNAP Thecus με τα Netgear-Synology. Τα πρώτα αξίζουν το κάτι παραπάνω που χρεώνουν.
    Όπως είπα, είναι παλιοί οι δίσκοι (αχρησιμοποίητοι πάντως) στα 250 γίγα έκαστος, ξέρω, για τα σημερινά δεδομένα είναι απλά αστείοι αλλά την εποχή που αγοράστηκαν.....
    Οι χωρητικότητες πάντως εμένα προσωπικά μου υπεραρκούν εφόσον για την ώρα έχω μόνο καμιά 30αρια γίγα σε φωτό (δεν τραβάω και πολλές και κρατώ μόνο αυτές που αξίζουν αλλιώς χάνεται η μπάλα....) τις παλαιότερες του 2002 τις έχω σε φιλμ (ναι, μην βαράτε)
    Τελικά μάλλον θα βολευτώ με 2 θήκες προς το παρόν και όταν (αν....) ξαναανθίσουν τα οικονομικά (βρω δουλειά δηλαδή) το ξανακοιτάμε.
    Ευχαριστώ άπαντες που ασχολήθηκαν, δεν περίμενα τέτοια κόστη για οικιακό NAS
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    κάπου εδώ λιποθύμισα

Όπως είπα, είναι παλιοί οι δίσκοι (αχρησιμοποίητοι πάντως) στα 250 γίγα έκαστος, ξέρω, για τα σημερινά δεδομένα είναι απλά αστείοι αλλά την εποχή που αγοράστηκαν.....
    Οι χωρητικότητες πάντως εμένα προσωπικά μου υπεραρκούν εφόσον για την ώρα έχω μόνο καμιά 30αρια γίγα σε φωτό (δεν τραβάω και πολλές και κρατώ μόνο αυτές που αξίζουν αλλιώς χάνεται η μπάλα....) τις παλαιότερες του 2002 τις έχω σε φιλμ (ναι, μην βαράτε)
    Τελικά μάλλον θα βολευτώ με 2 θήκες προς το παρόν και όταν (αν....) ξαναανθίσουν τα οικονομικά (βρω δουλειά δηλαδή) το ξανακοιτάμε.
    Ευχαριστώ άπαντες που ασχολήθηκαν, δεν περίμενα τέτοια κόστη για οικιακό NAS
    βγάλε σε αγγελία τους 4 250άριδες στα 15ευρώ τον καθένα και πάρε έναν 500άρη καινούριο με εγγύηση και μια θήκη στα 10ευρώ να κάνεις πιο νοικοκυρεμένα τις δουλειές σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    βγάλε σε αγγελία τους 4 250άριδες στα 15ευρώ τον καθένα και πάρε έναν 500άρη καινούριο με εγγύηση και μια θήκη στα 10ευρώ να κάνεις πιο νοικοκυρεμένα τις δουλειές σου.
    Η αν εχεις κανα παλιο κουτι (κομπλε), καρφωσε τιυς δισκους πανω, βαλε linux και κανε οτι σου κατεβει στο κεφαλι.
    10 εντολες να "μιλησεις" στον lvm ειναι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Η αν εχεις κανα παλιο κουτι (κομπλε), καρφωσε τιυς δισκους πανω, βαλε linux και κανε οτι σου κατεβει στο κεφαλι.
    Αν είχα, δεν θα κάναμε όλη αυτήν την συζήτηση

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Αν είχα, δεν θα κάναμε όλη αυτήν την συζήτηση
    Τι ψάχνεις......
    Αφού την απόφαση θα την πάρει η παντόφλα.....

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Καπου το μπερδευουμε λιγο.Αν δεν ειναι συνδεδεμενος ουτε ασυρματα ουτε ενσυρματα προφανως και ΔΕΝ εχεις ιντερνετ γι'αυτο και οταν ανοιγεις οποιοδηποτε browser σου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να βρει την αρχικη σου σελιδα.Αν τωρα παιζει η περιπτωση να ησουνα συνδεδεμενος ασυρματα για καιρο και καποια στιγμη(ειτε γιατι το ρουτερ σου κατεβασε καποια αναβαθμιση ειτε γιατι το εκανες reset,ειτε γιατι τα windows εκαναν καποιο update) σταματησε να συνδεεται,τοτε ξανακοιτας το ασυρματο σου αν λειτουργει,αν βλεπεις το ασυρματο δικτυο σου κι αν μπορεις να συνδεθεις σε αυτο με τον κωδικο που συνδεοσουνα πριν.Κανεις αυτα τα τσεκαρισματα κι αναλογα κοιτας παρακατω
    Τελικά το πρόβλημα είναι μόλις το συνδέω στην φόρτιση λειτουργεί το ιντερνετ μόλις το αφήσω με την μπαταρία παπαλα..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Τελικά το πρόβλημα είναι μόλις το συνδέω στην φόρτιση λειτουργεί το ιντερνετ μόλις το αφήσω με την μπαταρία παπαλα..
    Μήπως είναι ρυθμισμένο το ΝΒ όταν είναι με μπαταρία αν κλείνει το wifi από προεπιλογή για να κάνει οικονομία στο ρεύμα?? Που σημαίνει θα πρέπει να το ανοίγεις χειροκίνητα πχ με σλάιντερ κάπου στο πλάι του μηχανήματος ή με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων το Fn και κάποιο F συνήθως το F6 ή με κουμπάκι πάνω και κάπου δίπλα στο ΚΒ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Λοιπόν, έχω 4 εξωτερικούς 3,5" (WD & Seagate) των 2-3 ΤΒ έκαστος, με κάποιες χιλιάδες φωτογραφίες. Αν πάρω ένα τέτοιο http://www.plaisio.gr/desktop-laptop...WZE0000NBK.htm, θα μπορώ να τους βλέπω, όχι μόνο ξεχωριστά (πχ G,H,I,J) αλλά και να γράφω αντίστοιχα;
    Ο λόγος είναι ότι θέλω να ξεφορτωθώ όλα αυτά τα τροφοδοτικά και USB.
    Σάπια βρεχάμενα, τσιμέντο και σκουριά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Όντως ανέφερες LVM στον άνθρωπο ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από R43 Προβολή μηνύματος
    θα μπορώ να τους βλέπω, όχι μόνο ξεχωριστά (πχ G,H,I,J) αλλά και να γράφω αντίστοιχα;
    Ίσως να καταλαβαίνεις τι παίζει αλλά just in case επειδή έγραψες τα γράμματα. Το NAS είναι δικτυακή συσκευή οπότε θα χεις πρόσβαση στους δίσκους μέσω Ethernet και SMB (Map network drive). Νομίζω δεν έχει νόημα να τους βλέπεις ξεχωριστά αλλά να τους κάνεις ένα RAID. Τα τροφοδοτικά και USB εννοείς εξωτερικούς σκληρούς?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Τωρα στο UI σας και με wizard προς διευκολυνση...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τι ψάχνεις......
    Αφού την απόφαση θα την πάρει η παντόφλα.....

Ένα δίκιο το έχεις.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή εγω που ήθελαν να απαντήσω με LVM over LUKS & software RAID να μην το πω ε????

Αναλόγως το είδος των φωτό το LUKS ίσως να είναι απαραίτητο. Σε CentOS πάντως δν το κατάφερα πότε αυτό.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ο τίτλος λέει μια βοήθεια (for dummies) από κομπιουτεράδες.

τι του λέτε του αθρΏπου :P

ουυυυυυ 666 λινουξαδες.....σαν τους παλαιοημερολογήτες που χτυπάνε τις πόρτες κάνετε

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο