Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Αγορά sm

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostasft Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές ! Θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πράξω γιατί πιο παλιά είχα ένα yamaha z 125 δίχρονο και έχω φάει στη μάπα τη λέξη βλάβη. Δεν θέλω πάλι τα ίδια.
    Ktm 660 smc γνώμη?
    νομίζω τα πρώτα δεν ειχαν μίζα οπότε

Άμα κοιτάς SXV, τότε όλα τα αλλα είναι κουραμπιέδες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Δεκτή η γνώμη σου φιλαράκι αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να πάρω sm για όλη μου τη ζωή. Σκοπός μου είναι να πάρω ένα sm να "παίξω" λίγο και σε 1.5 με 2 χρόνια το πολύ να το έχω πουλήσει για να πάω σε street
    Οπότε αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω πιο αγωνιστικό sm γιατί δεν είμαι διατεθειμένος να το κρατήσω πάνω από 2 χρόνια. Ίσως να λέω και πολλά.
    Γνώμη για KTM 530 EXC-R του 08' ?

αν σκοπος σου δεν ειναι να το κρατησεις τοτε πας αυστηρα σε 690...
    ειναι οτι πιο αξιοπιστο σε μοτερ εχει βγει απο το πορτοκαλι εργοστασιο...και αυτα με τα 654 κυβικα και τα αλλα με τα 690...
    ψιλοχαζομαριτσες απο περιφερειακα εβγαζαν αλλα εφοσον το μοτερ συντηρειται σωστα δεν βαραει ευκολα...

απο την αλλη ξερεις πολυ καλα οτι αυτα τα μηχανακια ειναι για ξεκαυλωμα...απο τον πρωτο ιδιοκτητη μεχρι τον τελευταιο τα εχουν παρει να τα σκισουν...
    δυστυχως οι περισσοτεροι ΔΕΝ ξερουν ουτε αυτο...δλδ ουτε το πως ουτε το ποτε να τα ανοιξουν... και γι'αυτο δημιουργουνται και οι βλαβες...
    και φυσικα η συντηρηση ειναι ενα μεγαλο κομματι που κανεις ποτε δεν το λαμβανει σοβαρα υποψιν του...ειδικα αν ξερει οτι το μηχανακι θα το πουλησει σε 1-2 το πολυ 3 χρονια...

αφου λοιπον και εσυ θες να παρεις κατι για 1,5 με 2 χρονια και στοχευεις σε τοσο παλια μηχανακια, φανταζομαι οτι ξερεις που πας και μπλεκεις...

για μενα λοιπον, προσεγμενο (οσο μπορεις) κατι απο την σειρα 690..sm...duke..smc...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν σκοπος σου δεν ειναι να το κρατησεις τοτε πας αυστηρα σε 690...
    ειναι οτι πιο αξιοπιστο σε μοτερ εχει βγει απο το πορτοκαλι εργοστασιο...και αυτα με τα 654 κυβικα και τα αλλα με τα 690...
    ψιλοχαζομαριτσες απο περιφερειακα εβγαζαν αλλα εφοσον το μοτερ συντηρειται σωστα δεν βαραει ευκολα...

απο την αλλη ξερεις πολυ καλα οτι αυτα τα μηχανακια ειναι για ξεκαυλωμα...απο τον πρωτο ιδιοκτητη μεχρι τον τελευταιο τα εχουν παρει να τα σκισουν...
    δυστυχως οι περισσοτεροι ΔΕΝ ξερουν ουτε αυτο...δλδ ουτε το πως ουτε το ποτε να τα ανοιξουν... και γι'αυτο δημιουργουνται και οι βλαβες...
    και φυσικα η συντηρηση ειναι ενα μεγαλο κομματι που κανεις ποτε δεν το λαμβανει σοβαρα υποψιν του...ειδικα αν ξερει οτι το μηχανακι θα το πουλησει σε 1-2 το πολυ 3 χρονια...

αφου λοιπον και εσυ θες να παρεις κατι για 1,5 με 2 χρονια και στοχευεις σε τοσο παλια μηχανακια, φανταζομαι οτι ξερεις που πας και μπλεκεις...

για μενα λοιπον, προσεγμενο (οσο μπορεις) κατι απο την σειρα 690..sm...duke..smc...

Έχεις δίκιο αλλά είναι λίγο ακριβά τα μηχανάκια που μου προτείνεις ! Δεν νομίζω να διαθέσω πάνω από 3.000 γιαυτό κοιτάω λίγο πιο "ηλικιωμένα" μηχανάκια

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Με το WRF θα πεσεις...
    (νόμος..!!)

Με το EXC μπορεί να μην πεσεις..
    (αλλα αν πεσεις, θα πεσεις ασχημα..!!)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Έχεις δίκιο αλλά είναι λίγο ακριβά τα μηχανάκια που μου προτείνεις ! Δεν νομίζω να διαθέσω πάνω από 3.000 γιαυτό κοιτάω λίγο πιο "ηλικιωμένα" μηχανάκια

δεν μπορουμε ρε κουκλε μου να τα εχουμε ολα...

μηχανακι δυνατο, και με τουμπανα περιφερειακα, και αξιοπιστο, και προσεγμενο απο τους προηγουμενους, και φτηνο ΔΕΝ θα βρεις...
    ή θα πρεπει να συμβιβαστεις καπου με το μηχανακι ή να ανεβεις σε λεφτα για να μπορεσεις να παρεις κατι ετσι οπως το θες...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν μπορουμε ρε κουκλε μου να τα εχουμε ολα...

μηχανακι δυνατο, και με τουμπανα περιφερειακα, και αξιοπιστο, και προσεγμενο απο τους προηγουμενους, και φτηνο ΔΕΝ θα βρεις...
    ή θα πρεπει να συμβιβαστεις καπου με το μηχανακι ή να ανεβεις σε λεφτα για να μπορεσεις να παρεις κατι ετσι οπως το θες...
    3 χιλιαρικα εως και λιγο παραπανω δεν το λες και φθηνό

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Με το WRF θα πεσεις...
    (νόμος..!!)

Με το EXC μπορεί να μην πεσεις..
    (αλλα αν πεσεις, θα πεσεις ασχημα..!!)

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις! χαχαχα
    wrf μονο

fupid stother mucker Το avatar του/της 17inchwheeler
    ειχα το 520 exc,αγορασμενο καινουργιο το 2001 ως εντουρο
    το εκανα μοταρντ μετα το στρωσιμο
    μεχρι τη χρονια που εκλαπει απο ενα μπασταρδο καμια 10ετια αργοτερα,δουλευε ρολοι χωρις βλαβες 'η ζημιες...καθημερινα ως μεσω καθημερινης μετακινησης,εκανα πολλα track days,πολλα καγκουριλικια και αρκετα "ταξιδακια"
    το μονο που ηθελε ειναι αλλαγες λαδοφιλτρα ανα 2000χλμ
    βεβαια εγω το πηρα καινουργιο και εσυ ψαχνεις μτχειρω οποτε
    θα συνιστουσα σ'οποιο καταληξεις να το τσεκαρεις σε μηχανικο που γνωριζει αυτα μηχανακι γιατι ειναι μηχανη που λιγοι εχουν ασχοληθει και εχουν πιασει στα χερια τους και ευκολα γινετε ζημια οταν πεσει στα χερια αδαων
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων ktm.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από 17inchwheeler; 20/12/2017 στις 13:42.
    always bet on black

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 17inchwheeler Προβολή μηνύματος
    μεχρι τη χρονια που εκλαπει απο ενα μπασταρδο καμια 10ετια αργοτερα,δουλευε ρολοι χωρις βλαβες 'η ζημιες...καθημερινα ως μεσω καθημερινης μετακινησης,εκανα πολλα track days,πολλα καγκουριλικια και αρκετα "ταξιδακια"
    θα συνιστουσα σ'οποιο καταληξεις να το τσεκαρεις σε μηχανικο που γνωριζει αυτα μηχανακι γιατι ειναι μηχανη που λιγοι εχουν ασχοληθει και εχουν πιασει στα χερια τους και ευκολα γινετε ζημια οταν πεσει στα χερια αδαων
    Το κλέψανε ρε Κώστα το πιστόλι;;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Το κλέψανε ρε Κώστα το πιστόλι;;;
    ναι ρε φιλε,δε βρεθηκε ποτε,το εκαναν κομματια
    βρηκα τον κλεφτη και καταδικαστικε αλλα τι να το κανω
    γαμω τα δικαστικα συστηματα εχουμε...τεσπα,μη λερωνουμε το θεμα του παιδιου με ασχετα
    ειδα τη φωτο σου,δεν την ειχα και την εβαλα να το θυμαμαι
    always bet on black

Νέο μέλος

Πολύ όμορφο το όπλο σου φιλαράκι και πραγματικά πολύ κρίμα να σου κλέβουν το μηχανάκι . Δεν ξέρω εσύ τι έκανες εγώ πάντως θα του άνοιγα το κεφάλι στα δύο!
    Γκαζιάρικο και απροβλημάτιστο που λες το 520 ! Πόσο σου πήγαιναν οι αλλαγές λαδιών και κάθε πότε ημερολογιακά τις έκανες? Έκαιγε πολύ?

Πόσο σου πήγαιναν οι αλλαγές λαδιών και κάθε πότε ημερολογιακά τις έκανες? Έκαιγε πολύ?
    αλλαγες λαδιων-φιλτρων(εχει 2 χαρτινα) αναλογα τη χρηση,καθε 40 μερες-μαξ το 2μηνο
    κοστος αναλογα το λαδι κατω απο 30ευρω,οταν αγορασα πλενομενα φιλτρα λαδιου γλιτωσα κανα 10ρικο(ηταν ακριβουτσικα αλλα μακροπροθεσμα τα εβγαλαν τα $$ τους)
    καιει οσο καινε ολα αυτα με fcr οταν τα κυνηγας...σκεψου πως στο ντομινεϊτορ που'χω fcr περιπου τα ιδια καιει αλλα καμια σχεση σε γκαζι
    always bet on black

Μέλος Το avatar του/της elvis76
    αλλαγες λαδιων-φιλτρων(εχει 2 χαρτινα) αναλογα τη χρηση,καθε 40 μερες-μαξ το 2μηνο
    κοστος αναλογα το λαδι κατω απο 30ευρω,οταν αγορασα πλενομενα φιλτρα λαδιου γλιτωσα κανα 10ρικο(ηταν ακριβουτσικα αλλα μακροπροθεσμα τα εβγαλαν τα $$ τους)
    καιει οσο καινε ολα αυτα με fcr οταν τα κυνηγας...σκεψου πως στο ντομινεϊτορ που'χω fcr περιπου τα ιδια καιει αλλα καμια σχεση σε γκαζι
    βαλε φωτο να το δουμε!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά μηχανής SM (motard) - τη γνώμη σας
    από darknezz στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2014, 10:22
  2. KTM 690 sm Αγορά καινούργιου.
    από NXCBR στο forum KTM
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 23:47
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2008, 19:37
  4. πολεμικα sm αγορα.....
    από Spazz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 16:19
  5. Αγορά πάπιας
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 16:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •