LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Επεσε στα χερια μου αυτο το σετακι με καστανιες (νομιζω 1/2)->
https://s18.postimg.org/ayky5fgrt/IM...130_145239.jpg
https://s18.postimg.org/rmcg82w5l/IM...130_145534.jpg
Δεν εχω αντιστοιχο σετακι, οποτε η ερωτηση ειναι->Αξιζει να ασχοληθω με το καθαρισμα τους?Και εαν ναι, πως/με τι?
Ιντσες, μετρικά και whitworth. Γιατί να μην αξίζει?
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147918
Sent from me using a computer.
Το ψιλοέψαξα το thread αλλά δν βρήκα κάτι. Ψάχνω για σετ καρυδάκια 3/8... Προς το παρόν βρήκα τα παρακάτω και κλείνω στα Expert αλλά θα με έψηνε κάτι φτηνότερο:
- EXPERT E031803: 13 κομμάτια 26€
- Silverline 427562: 9 κομμάτια 15€
- Tengtools M3816: 16 κομμάτια 26€
- KS Tools 911.061: 11 κομμάτια 23€ αυτά είναι πιο μακρυά σε μήκος
- Bahco 7400SR/S12: 12 κομμάτια 54€
- Bahco S1214: 14 κομμάτια 35€ επίσης μακρυά
Bahco 7400SR/S12
Τα πρώτα bahco (7400sr) είναι τα καλύτερα απ' όλα αλλά όπως βλέπεις στην διπλάσια τιμή. Η τιμή που τα βρήκες είναι πολύ καλή. Δεν είναι η κινέζικη/οικονομική σειρά της bahco και δεν συγκρίνονται με τα υπόλοιπα.
Τα δευτερα (s1214) είναι η κινέζικη σειρά και μπορείς να υποθέσεις οτι είναι σε παρόμοια ποιότητα με τα υπόλοιπα. Αν βρεις και τα κοντά της οικονομικής σειράς θα είναι πιο φθηνά.
Μεταξύ των υπολοίπων θα σου πρότεινα να επιλέξεις κοντή σειρά, εξάγωνα και να αποφύγεις το χρώμιο καθρέφτη και την χάραξη με λέιζερ.
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στα carolus και να πάρεις τιμή για σκέτα καρυδάκια αν δεν έχει σε ραγα. Επίσης κοίτα τι μπορείς να βρεις και σε acesa.
Αν θέλεις ραγα μπορώ να κοιτάξω μήπως μου έχει μείνει καμία με μεταλλικά ελάσματα 3/8. Καρυδάκι υπάρχει κάπου ένα acessa 19mm που επίσης μπορώ να στο στείλω αν είσαι ελλάδα (αλλιώς δε συμφέρει μάλλον).
Αν τη συλλογή τη θέλεις μόνο για χρήση με το δυναμόκλειδο (γιατί δε βλέπω άλλους οδηγούς) μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτά που θα σου χρειαστούν γι' αυτή τη χρήση. Πχ αν πάρεις δυναμόκλειδο 8-50nm δε ξέρω τι θα κάνεις το 19mm.
Thanks για την απάντηση. Δεν θα τα σκάσω για τα ακριβά Bahco μιας και δεν θα τα χρησιμοποιώ και σε καθημερινή βάση ούτε πολύ συχνή μάλλον. Acessa δεν την ξέρω αλλά κοίταξα και μου δείχνει κάτι Bahco πάλι σαν Acessa. Carolus δεν έχω δει πουθενά εδώ τριγύρω αλλά αμαζον παίζουν από 3 με 4 ευρώ έκαστο. Μάλλον για Expert θα πάω αλλά γιατί δεν συμφωνείς δεν κτλβα ?
Δεν είμαι Ελλάδα αλλά σε ευχαριστώ για την προσφορά.
H οικονομική σειρά της bahco σε προσφορά απ' τον κατάλογο προσφορών.
Ουσιαστικά είναι μόνο 3/8 και σε 1/4 έχει μόνο τις μύτες και το καρυδάκι γι' αυτές όπως και το κατσαβίδι. Η καστάνια είναι αξιόλογη για τα λεφτά της κασετίνας και τα καρυδάκια είναι η γνωστή ποιότητα αυτής της κατηγορίας, χωρίς "εχτρα τιμή" για να καθρεφτίζουν και λοιπές μλκς!
Πάρε αυτό που σου χρειάζεται και μόνο αλλά αν είναι να πάρεις καρυδάκια μόνο για περιστασιακή χρήση με το δυναμόκλειδο πάρε κάτι οικονομικό. Με το δυναμόκλειδο τα καρυδάκια δεν τρώνε κανένα ζόρι. Αν είναι να "πληρώσεις" φάκομ ή οτιδήποτε σε αυτή την τιμή μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση θα σου πρότεινα είτε μια οικονομική κασετινούλα ή μια οικονομική σειρά με καρυδάκια στα νουμερα που χρειάζεσαι και μόνο.
![]()