Άμα κοιτάς SXV, τότε όλα τα αλλα είναι κουραμπιέδες![]()
![]()
αν σκοπος σου δεν ειναι να το κρατησεις τοτε πας αυστηρα σε 690...
ειναι οτι πιο αξιοπιστο σε μοτερ εχει βγει απο το πορτοκαλι εργοστασιο...και αυτα με τα 654 κυβικα και τα αλλα με τα 690...
ψιλοχαζομαριτσες απο περιφερειακα εβγαζαν αλλα εφοσον το μοτερ συντηρειται σωστα δεν βαραει ευκολα...
απο την αλλη ξερεις πολυ καλα οτι αυτα τα μηχανακια ειναι για ξεκαυλωμα...απο τον πρωτο ιδιοκτητη μεχρι τον τελευταιο τα εχουν παρει να τα σκισουν...
δυστυχως οι περισσοτεροι ΔΕΝ ξερουν ουτε αυτο...δλδ ουτε το πως ουτε το ποτε να τα ανοιξουν... και γι'αυτο δημιουργουνται και οι βλαβες...
και φυσικα η συντηρηση ειναι ενα μεγαλο κομματι που κανεις ποτε δεν το λαμβανει σοβαρα υποψιν του...ειδικα αν ξερει οτι το μηχανακι θα το πουλησει σε 1-2 το πολυ 3 χρονια...
αφου λοιπον και εσυ θες να παρεις κατι για 1,5 με 2 χρονια και στοχευεις σε τοσο παλια μηχανακια, φανταζομαι οτι ξερεις που πας και μπλεκεις...
για μενα λοιπον, προσεγμενο (οσο μπορεις) κατι απο την σειρα 690..sm...duke..smc...
![]()
Με το WRF θα πεσεις...
(νόμος..!!)
Με το EXC μπορεί να μην πεσεις..
(αλλα αν πεσεις, θα πεσεις ασχημα..!!)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
δεν μπορουμε ρε κουκλε μου να τα εχουμε ολα...
μηχανακι δυνατο, και με τουμπανα περιφερειακα, και αξιοπιστο, και προσεγμενο απο τους προηγουμενους, και φτηνο ΔΕΝ θα βρεις...
ή θα πρεπει να συμβιβαστεις καπου με το μηχανακι ή να ανεβεις σε λεφτα για να μπορεσεις να παρεις κατι ετσι οπως το θες...
ειχα το 520 exc,αγορασμενο καινουργιο το 2001 ως εντουρο
το εκανα μοταρντ μετα το στρωσιμο
μεχρι τη χρονια που εκλαπει απο ενα μπασταρδο καμια 10ετια αργοτερα,δουλευε ρολοι χωρις βλαβες 'η ζημιες...καθημερινα ως μεσω καθημερινης μετακινησης,εκανα πολλα track days,πολλα καγκουριλικια και αρκετα "ταξιδακια"
το μονο που ηθελε ειναι αλλαγες λαδοφιλτρα ανα 2000χλμ
βεβαια εγω το πηρα καινουργιο και εσυ ψαχνεις μτχειρω οποτε
θα συνιστουσα σ'οποιο καταληξεις να το τσεκαρεις σε μηχανικο που γνωριζει αυτα μηχανακι γιατι ειναι μηχανη που λιγοι εχουν ασχοληθει και εχουν πιασει στα χερια τους και ευκολα γινετε ζημια οταν πεσει στα χερια αδαων
Τελευταία τροποποίηση από 17inchwheeler; 20/12/2017 στις 13:42.
always bet on black
Πολύ όμορφο το όπλο σου φιλαράκι και πραγματικά πολύ κρίμα να σου κλέβουν το μηχανάκι . Δεν ξέρω εσύ τι έκανες εγώ πάντως θα του άνοιγα το κεφάλι στα δύο!
Γκαζιάρικο και απροβλημάτιστο που λες το 520 ! Πόσο σου πήγαιναν οι αλλαγές λαδιών και κάθε πότε ημερολογιακά τις έκανες? Έκαιγε πολύ?
αλλαγες λαδιων-φιλτρων(εχει 2 χαρτινα) αναλογα τη χρηση,καθε 40 μερες-μαξ το 2μηνο
κοστος αναλογα το λαδι κατω απο 30ευρω,οταν αγορασα πλενομενα φιλτρα λαδιου γλιτωσα κανα 10ρικο(ηταν ακριβουτσικα αλλα μακροπροθεσμα τα εβγαλαν τα $$ τους)
καιει οσο καινε ολα αυτα με fcr οταν τα κυνηγας...σκεψου πως στο ντομινεϊτορ που'χω fcr περιπου τα ιδια καιει αλλα καμια σχεση σε γκαζι
always bet on black