ήμουν ακριβέστατος σε αυτά που έγραψα
Αν είσαι τριφασικός απλά το ξεχνάς. Υπάρχουν κάποια που λένε ότι παίζουν πάνω στην κοινή γείωση αλλά δεν κατάφερα ποτέ κανένα να το κάνω να δουλέψει
Τα devolo που έβαλα είναι κλάσεις ανώτερα από τα TP Link.
Ότι είπε ο sek είναι το πιο σωστό με τα δεδομένα που έχουμε, αλλιώς καλώδιο και μακριά αρίδα και βουρ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όχι ένα, όποιο, πρέπει να υποστηρίζει client mode ή wireless client, το ίδιο έιναι, έβαλα 2 D-Link πιο πάνω.
The journey is the reward!
Αν το λαμβανω καλα αυτο που ανθιζομαι ειναι καποιου τυπου wireless repeater/extender.Το θεμα ειναι για να μην ψοφαει η ταχυτητα θελουμε καποιο MiMo εκτος αν δεν ενδιαφερομαστε οτι εκτος απο την αμφιβολια του σηματος εχουμε και μια πτωση μιση και βαλε στην ταχυτητα.Και το θεμα ειναι οτι out of the box δεν εχουμε καμμια σιγουρια τι θα πιασουμε τελικα.Μια πρωτη χοντρικη δοκιμη ειναι παρε το κινητο,πηγαινε στην θεση που σκοπευεις να το βαλεις το μαραφετι και δες τι σημα και ταχυτητα εχεις εκει σε σχεση με την θεση του κεντρικου.Μετα απο αυτο θα γινουν σχετικα ασφαλεστερες εκτιμησεις.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Υποθετω εννοεις 1.7MΒps οποτε θεωρητικα στο σημειο εκεινο ειμαστε στα 13+ Μbps ταχυτητα,αρκετα ικανοποιητικα.Αν βαλουμε ενα απλο extender εκει θα παμε στην μιση ταχυτητα,δηλαδη 6 MBps λιγο οριακα για να στριμαρουμε περιεχομενο.Μια αλλη χρησιμη δοκιμη ειναι παρε το ρουτερ χωρις τα καλωδια δικτυου και βαλτο εκει.Μετα κανε μια δοκιμη σηματος στον χωρο που θες να καλυψεις.τι ψαρια πιανουμε απο σημα,αν καλυπτεται ικανοποιητικα.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
https://en.wikipedia.org/wiki/Wirele...ater#Drawbacks
(Στην πραξη εγω με καποια παλιοτερα D-Link εχω δει και 60-70% πτωση στην ταχυτητα)
Προσωπικα χρησιμοποιω αρκετα το wifi analyzer
https://play.google.com/store/apps/d...analyzer&hl=el
Το Forthnet εννοω,παρτο απο εκει που ειναι και δοκιμασε τι σημα δινει στο σημειο που θες να βαλεις το extender
(Θυμισε μου διευθυνση να σου στειλω τιμολογιο παροχης υπηρεσιων οταν τελειωσουμε)
Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 28/12/2017 στις 17:53.
Πρέπει να έχει καλό σήμα το wifi στο σημείο που θα το βάλεις, η ταχύτητα μειώνεται στο μισό μόνο αν είναι σε repeater mode, οπότε αυτό δεν σε απασχολεί. Το setup γίνεται από browser, πιθανό να έχει και κάποιο cd με οδηγό ρύθμισης.
The journey is the reward!