AMD φορέβα
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τα καλύτερα picks σε οποιαδήποτε κατηγορία επεξεργαστών, εκτός των αυστηρώς budget, είναι Intel.
Επίσης, είναι πολύ πιθανό να επηρεάζονται και AMD CPUs. Ακόμα δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες και μάλλον δε θα μάθουμε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Life begins at 45°.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τώρα πάω για ύπνο! Άμα δουλεύεις για το σύννεφο κάτι τέτοιες μέρες τα καντήλια πάνε σε άλλο τόπο. Δν επιρρεάζει τους AMD σύμφωνα με την ενημέρωση που χαμε χτες και βάσει με όσα διάβασα στο νετ. https://lkml.org/lkml/2017/12/27/2
Και εκεί που πας σπίτι έτοιμος να ξεραθείς να σου και για το σπίτι δουλειά http://www.tomshardware.com/news/mac...ise,36205.html
Παίδες, κάτι γρηγορο. Έχω στο pc, 2 ίδια ram, των 4gb το καθένα. Τα windows (χ86) αναγνωρίζουν μόνο τα 3gb. Δεν θα έπρεπε να βλέπει 4gb; Εάν ναι, είναι θέμα ρύθμισης των windows ή από το motherboard;
Win x86 δεν αναγνωρίζουν περισσότερα από 4 GB μείον ό,τι χρησιμοποιείται για το σύστημα (συνήθως καταλήγεις στα 3-3,5).
Life begins at 45°.
Τσου, ανάλογα το hardware μπορεί να σου δείχνει και σημαντικά λιγότερα. Αν θες να δεις 4 γεμάτα (και περισσότερα), βάζεις x64.
Life begins at 45°.
Όχι, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να μη χρησιμοποιείς 64-bit λειτουργικό σήμερα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείς 32-bit εφαρμογές, 99% θα παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Θεωρώ δεδομένο ότι το πισί σου είναι έστω της τελευταίας 10ετίας ε.
EDIT: Για να μη σε πάρω στον λαιμό μου άδικα και να γίνω πιο συγκεκριμένος: τσέκαρε ότι η cpu σου υποστηρίζει 64-bit κι ότι υπάρχουν 64-bit drivers για το σύστημά σου. Το οποίο θα συμβαίνει, εκτός αν έχεις πολύ παλιό σύστημα.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 04/01/2018 στις 09:05.
Life begins at 45°.
Tα παρακατω ειναι. Δεν νομιζω να εχω προβλημα.
CPU INTEL CORE I3-4160 3.60GHZ LGA1150
2 x RAM HYPERX HX316C10FB/4 4GB DDR3 1600MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 PERFORMANCE
Ευχαριστω για τις απαντησεις
Ps. Εχω ενα εκτυπωτη 10ετιας που ουτε drivers για τα 10αρια δεν πρεπει να εχει αλλα θα το παλεψω![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Μια χαρά είσαι.
Δηλαδή τόσο καιρό είχες 8 GB RAM και δούλευες μόνο τα 3; ^^
Life begins at 45°.