Πριν αρχίσεις να πειράζεις το μηχανάκι, ψάξε μήπως κάτι δεν λειτουργεί σωστά και διόρθωσέ το.
Κρίμα είναι.
Κοιτα εξαρχης με παραξενεψε που επιανε 80 ευκολα και 100 δυσκολα.. πηγα στην μοντενας γκοργκολη και μου πε τοσο λεει ο κατασκευαστης και ειναι μια χαρα τα 100.. ομω1 εχω ακουσει κι απο αλλους αυτο το θεμα.. για μενα φταιει το tps και η εξατμιση που το πνιγει.. Ισως αν δεν δω διαφορα αλλα ξω και καρμπυρατερ αν και δεν νονιζω να αξιζει τοσα χρηματα δαπανη μιας και σε κανα 6μηνο 7μηνο θα παρω την tdm πρωτα ο θεος..
Μου αρεσε γιατι ηταν αυθεντικο ...
Μου αρεσε γιατι ηταν αυθεντικο ...![]()
[QUOTE=Vrasidas;2914823]Μου αρεσε γιατι ηταν αυθεντικο ...[/QUOTE
Χαχα αν το ζουσες ισως να μην σαρεσε και τοσο!!
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 05/01/2018 στις 11:10.
Παιδια εγω σκεφτομαι το επομενο ταξιδι να ναι θεσσαλονικη.. πιστευω μ μια σταση θα το κανω!!
Απο νεα εθνικη θα βαρεθεις πολυ. Βλεπεις τον δρομο ατελειωτο φανταζομαι η ταχυτητα σου θαναι 70-80 κ οχι παραπανω (για το μηχανακι πιο πολυ). Επισης κανε στασεις παραπανω. Εγω μετα απο 1-2 ωρες πανω στο παπι μουδιαζα. Κανε εστω κ 5λεπτες κ για να σβηνει λιγο το παπι (οχι οτι με το 4τ εχεις προβλημα. Λεμε τωρα). Επισης οδικη βοηθεια εχεις ε; Για νασαι πιο ωραιος κ ανετος, να εχεις καλα αδιαβροχα γαντια μποτακια κλπ απο θεματα εξοπλισμου.μην την πατησεις οπως κρητη :-p. Τωρα στα της διαδρομης, πιες κανα καφεδακι στα καμμενα βουρλα. Διανυκτερευση κατι κοντα σε βολο.