Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Αγορα dremel

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Δες και τα Proxxon. Είναι πολύ καλά, ίσως και καλύτερα.
    Ούτε εσύ διάβασες πιο πίσω ε?
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Διαβάσαμε προσεκτικά αλλά συμπέρασμα δε βγάλαμε.
    Αν Bosch και dremel είναι αδερφές εταιρίες και τα καινούργια dremel είναι τραγικά πως το bosch είναι καλό;

Αν πράγματι bosch και dremel είναι το ίδιο γιατί να μην πάρει κάποιος dremel που έχει περισσότερες επιλογές σε μοντέλα.

Επίσης υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική, εκτός από proxxon?

Προς τους κατόχους του Bosch, που είναι φτιαγμένο;

Και η dewalt με τη Black and Decker είναι αδελφές εταιρίες, αλλά ποιοτικά έχουν μεγάλη, τεράστια διαφορά
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Moderator
    Το ότι είναι αδελφές εταιρίες δεν σημαίνει ότι έχουν ίδια ή ίδιας ποιότητας προϊόντα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από S16 Προβολή μηνύματος
    Διαβάσαμε προσεκτικά αλλά συμπέρασμα δε βγάλαμε.
    Αν Bosch και dremel είναι αδερφές εταιρίες και τα καινούργια dremel είναι τραγικά πως το bosch είναι καλό;

Αν πράγματι bosch και dremel είναι το ίδιο γιατί να μην πάρει κάποιος dremel που έχει περισσότερες επιλογές σε μοντέλα.

Επίσης υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική, εκτός από proxxon?

Προς τους κατόχους του Bosch, που είναι φτιαγμένο;

Ποτέ δεν με απασχόλησε που είναι φτιαγμένο ένα εργαλείο που θέλω να αγοράσω, με νοιάζει μόνο ποιος υπογράφει την κατασκευή του και ποιος εγγυάται την καλή λειτουργία του. Για σένα πήγα στην κασετίνα την άνοιξα και διάβασα την ταμπελίτσα η οποία γράφει "Made in China". Αλλά ξαναλέω αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο, με ενδιαφέρει μόνον ο κατασκευαστής. Εμένα. Τώρα κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν θέματα, εγώ όμως όχι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ποτέ δεν με απασχόλησε που είναι φτιαγμένο ένα εργαλείο που θέλω να αγοράσω, με νοιάζει μόνο ποιος υπογράφει την κατασκευή του και ποιος εγγυάται την καλή λειτουργία του. Για σένα πήγα στην κασετίνα την άνοιξα και διάβασα την ταμπελίτσα η οποία γράφει "Made in China". Αλλά ξαναλέω αυτό με αφήνει παγερά αδιάφορο, με ενδιαφέρει μόνον ο κατασκευαστής. Εμένα. Τώρα κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν θέματα, εγώ όμως όχι.
    H bosch λέει ότι τα μοτέρ φτιάχνονται στη γερμανία και στέλνονται εκεί που φτιάχνεται το υπόλοιπο εργαλείο. Τώρα πόσο είναι αλήθεια και πόσα εργαλεία αφορά αυτό, δεν ξέρω! Και δε νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία αυτό σήμερα, αφού τα περισσότερα μεταξύ των κορυφαίων ηλεκτρικών εργαλείων, φτιάχνονται πλέον εκεί.

S16
    με μπαταρία θέλεις ή με ρεύματος?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Και η dewalt με τη Black and Decker είναι αδελφές εταιρίες, αλλά ποιοτικά έχουν μεγάλη, τεράστια διαφορά
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Το ότι είναι αδελφές εταιρίες δεν σημαίνει ότι έχουν ίδια ή ίδιας ποιότητας προϊόντα.
    Είναι προφανές το ότι είναι αδερφές εταιρίες δε σημαίνει (απαραίτητα) ότι πουλάνε και της ίδιας ποιότητας προϊόντα. Το ερώτημα για εμένα παραμένει, γιατί η Bosch άφησε μια εταιρία με το brand name της Dremel να πέσει τόσο χαμηλά, όταν υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία αι ποιότητα μέσα στον όμιλο;

Παλαιό μέλος
    Σε ευχαριστώ πολύ. Το που είναι φτιαγμένο από μόνο του δεν προδικάζει κάτι. Αλλά στις αρκετές περιπτώσεις είναι μια ένδειξη! Για τέτοιου είδους εργαλεία το Made in Germany θα μου έδινε λίγο περισσότερη σιγουριά.

Παλαιό μέλος
    S16 με μπαταρία θέλεις ή με ρεύματος?
    Αρχικά δεν είχα πρόβλημα. Στη συνέχεια είδα αυτό της bosch με μπαταρία και γλυκάθηκα.
    Στην πραγματικότητα θα κάνω τη δουλειά που θέλω και με τα δυο, αν και προτιμώ με μπαταρία.

Moderator
    Είναι προφανές το ότι είναι αδερφές εταιρίες δε σημαίνει (απαραίτητα) ότι πουλάνε και της ίδιας ποιότητας προϊόντα. Το ερώτημα για εμένα παραμένει, γιατί η Bosch άφησε μια εταιρία με το brand name της Dremel να πέσει τόσο χαμηλά, όταν υπάρχει διαθέσιμη τεχνολογία αι ποιότητα μέσα στον όμιλο;
    Δεν ξέρω. Πάντως το bosch είναι πιο δυνατό απ' το dremel απ' ότι λένε. (10,8V και τα δυο)

Δεν είπες αν θέλεις με μπαταρία ή ρεύματος.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει εδώ αλλά το έχω δει πολλές φορές σε εταιρίες που φτιάχνουν πράγματα για πληροφορική, μία εταιρία να εξαγοράζει τον ανταγωνισμό και να τον απαξιώνει ώστε να παίζει μονοπωλιακά στην αγορά, πχ pinnacle.

Επίσης δεν ενστερνίζομαι την άποψη του Daz ότι τα καινούρια dremel είναι σκουπίδια. Μπορεί να μην έχουν την ποιότητα των παλιών εργαλείων αλλά για μένα παραμένουν ακόμα αξιόλογα. Ίσως υπερτιμημένα κάνοντας χρήση του δυνατού brand τους αλλά σε καμία περίπτωση σκουπίδια.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    εχω αυτο το dremel και πριν 2 χρονια (αγορασμένο απο praktiker) κατι καηκε μεσα του. (armature 230V). Προς τιμήν τους το μαγαζι που το αγόρασα με προέτρεψε να πάω αλλού για service (μου πρότειναν ενα αλλο service) γιατι αυτοί θα αργούσαν. Οι ΑΦΟΙ ..... με κοροιδευαν για ανταλλακτικό που θα 'ερθει καμμια 3 μήνες και δεν ήρθε ποτέ. Το έχω και το κοιτάζω. (Θεσσαλονίκη αυτά)
    Τελευταία τροποποίηση από dukeandthecity; 10/01/2018 στις 10:16.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Moderator

Επίσης δεν ενστερνίζομαι την άποψη του Daz ότι τα καινούρια dremel είναι σκουπίδια. Μπορεί να μην έχουν την ποιότητα των παλιών εργαλείων αλλά για μένα παραμένουν ακόμα αξιόλογα. Ίσως υπερτιμημένα κάνοντας χρήση του δυνατού brand τους αλλά σε καμία περίπτωση σκουπίδια.
    Γιατί πρέπει όλα να είναι άσπρο μαύρο;

Εγώ είπα:

Τα dremel είναι πολύ καλά.
    Τα proxon είναι πολύ καλύτερα!

Δεν είπα ότι είναι σκουπίδια.

Moderator
    Δεν ξέρω αν συμβαίνει εδώ αλλά το έχω δει πολλές φορές σε εταιρίες που φτιάχνουν πράγματα για πληροφορική, μία εταιρία να εξαγοράζει τον ανταγωνισμό και να τον απαξιώνει ώστε να παίζει μονοπωλιακά στην αγορά, πχ pinnacle.
    .
    Ίσως το ίδιο συμβαίνει και εδώ αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
    Δεν απαξιώνεις brand που έχουν συνδέσει το όνομα τους με μια ολόκληρη κατηγορία προϊόντων. Ακόμα λέμε τα Boschακια Dremel όπως λέμε και όλα τα πολυεργαλεια leatherman ή στην Αμερική όλα τα πενσοειδη chanelock.
    Ίσως απλά η Bosch "αγόρασε" τεχνογνωσία. Εξ' άλλου ή Bosch δεν έχει την πληθώρα μοντέλων που έχει ακόμα η Dremel.
    Η πορεία της Dremel μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Γιατί πρέπει όλα να είναι άσπρο μαύρο;

Εγώ είπα:

Δεν είπα ότι είναι σκουπίδια.
    Προχθες στο μαγαζί μου είπες ότι τα dremel καίγονται για πλάκα και από κείνη την ώρα έχω βγάλει έξω το καινούριο και ότι δουλειά προκύπτει με αυτό την κάνω, αν είναι να καεί να καεί μέσα στην εγγύηση.
    Αν λοιπόν καίγονται για πλάκα δεν είναι σκουπίδια??

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic