Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Test Drive GSR600 με... πτωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fire
    για κλοπη κανει η ALPHA σιγουρα..
    silver fazer '00 :smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oti-na-iz
    Πως εγινε ολη η διαδικασια απο την αρχη: Πηγα στο μαγαζι στη Θεσσαλονικη, το οποιο δεν γνωριζω αν ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της Θεσσαλονικης, αλλα ειναι νομιζω γιατι εχει και την αντιπροσωπεια της DUCATI,HONDA KTM νομιζω και APRILIA.Τεσπα, θελω να πω οτι εχει ενα κυρος και μια σοβαροτητα το μαγαζι.
    Λοιπον παω στο μαγαζι και του λεω οτι θελω να κανω το test drive και μου λεει "οκ, συμπληρωσε μονο ενα χαρτι" και μου δινει ενα χαρτι στο οποιο εγραφες τα στοιχεια σου και αφου εκανες το test drive εγραφες και τις εντυπωσεις σου, για να σταλει επειτα στην Suzuki Hellas(η κατι αντιστοιχο) και στη συνεχεια να βγαλουνε τα δικα τους συμπερασματα σχετικα με τις προτιμησεις του αγοραστικου κοινου. Δηλ. καμμια σχεση με ασφαλειες, ζημιες κλπ. Και ετσι εγραψα τα στοιχεια μου( ονομα, επωνυμο και τηλ.) και τα υπολοιπα μετα test drive(εντυπωσεις κλπ.). Δηλ. τους δωσανε το μηχανακι απο τον εισαγωγεα στην Ελλαδα(Σφακιανακης) και μαζι με το μηχανακι και το εντυπο που συμπληρωνει καθε ενδιαφερομενος. Ουτε διπλωμα αφησα, ουτε ταυτοτητα.
    Οταν το γυρισα, χτυπημενο και του εδειξα τις ζημιες, μου ειπε οτι θα πρεπει να τις επιβαρυνθω. Εκανε τα τηλεφωνα του και ηρθε και μου ειπε το κοστουμι . Τον ρωτησα εαν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να μην επιβαρυνθω οικονομικως αλλα δε. Τον ρωτησα και αν το μηχανακι ειναι ασφαλισμενο και μου ειπε οτι το εχει ασφαλισμενο αλλα προφανως για ασφαλεια σε ατυχημα με αλλο οχημα. Επειτα μου κρατησε μια φωτοτυπια της ταυτοτητας μου, τσεκαρε τα στοιχεια και εφυγα. Τωρα θα τηλεφωνησει οταν θα ερθουν τα ανταλλακτικα, δηλαδη σε περιπου 15 ημερες.
    Αυτα λοιπον, εαν καποιος εχει κανει το συγκεκριμενο μοντελο test ride ή σκοπευει να το κανει ας με ενημερωσει σχετικως.

Ευχαριστω
    έτσι όπως τα περιγράφεις εγώ λέω να παραβλέψεις το ηθικό μέρος της υπόθεσης και να τους γραψεις στα παπάρια σου....μην πληρώσεις και πές τους αν θέλουν να σε πάνε δικαστικά.....
    εκεί μπορείς να επικαλεστείς ακόμα και ότι δεν έκανες εσύ τη ζημιά...η φωτοτυπία της ταυτότητας φυσικά δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο.....
    δύο τηνά παίζουν.....ή έχουν μικτή ασφάλεια και θέλουν να τα πάρουν διπλά....ή δεν κάνανε οπότε σημαίνει ότι είναι τσίπηδες....και στις δύο περιπτώσεις γάμισέ τον....
    φυσικά παίζει το ενδεχομένο να σου στείλει κ τιποτα μπράβους σπίτι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    και μικτη ασφαλεια να ειχε, που δεν νομιζω, αν δηλωσει ζημια τοτε θα επιβαρυνθει το bonus-malus και θα τα πληρωσει το μαγαζι σε αυξημενα ασφαλιστρα. Οποτε ζηταει την καλυψη της ζημιας απο σενα, ωστε να μην προβει σε δηλωση.
    Σε γενικες γραμμες, ακομη και στα αυτοκινητα, αν η ζημια ειναι μικρη και να υπαρχει μεικτη ασφαλεια, δεν νομιζω οτι συμφερει η δηλωση για τους λογους που προανεφερα.
    Ηθικα σωστο ειναι να τα πληρωσεις. Τωρα αν δεν τα πληρωσεις νομιζω οτι δεν τρεχει και τιποτα.
    Παντως αν θελησεις να τα πληρωσεις, να απαιτησεις να τα πληρωσεις στην τιμη χονδρικης, οσο θα τα αγοραζε ο εμπορος.
    Να μην βγαλει και κερδος εις βαρος σου.
    Δεν τα αγοραζεις τα ανταλλακτικα ως πελατης, αλλα τα καλυπτεις γιατι εισαι σωστος. Ζητα τιμολογιο ή ρωτα αλλον εμπορο.
    Και αλλη φορα προσοχη.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο το Σφακιανάκη στα κεντρικά και θα του έλεγα το και το...
    Θα τα χώσω ή πάνε να μου πιάσουν τογκώλο;
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
    Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο το Σφακιανάκη στα κεντρικά και θα του έλεγα το και το...
    Θα τα χώσω ή πάνε να μου πιάσουν τογκώλο;
    ΣΩΘΗΚΕΣ.....
    Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΗΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ....
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Βρε παιδιά ποιά ασφαλιστική δίνει μικτή ασφάλεια και κλοπή για μοτοσικλέτα στην Ελλάδα?

Για πείτε μου να ξέρω.
    μικτη δεν υπαρχει στις μοτο........για κλοπη μολις εκανα εναντι 10000Ε

Παλαιό μέλος

Re: Test Drive GSR600 με... πτωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από oti-na-iz
    Λιγο εγλειψα το γκαζι και το μενο μου εφυγε.
    Ευχαριστω
    και αλλη φορα να προσεχεις τι γλυφεις.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΣΩΘΗΚΕΣ.....
    Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΛΗΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ....
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Πες τα, πες τα..... να μαθαινουν οσοι δεν ξερουν
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. V-Strom Test Drive στην Αθήνα.
    από CONAN_ στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2007, 23:16
  2. Kαι Gsr600 με κομμενο πλαισιο
    από AFTER στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 14:35
  3. Test Drive θα έχει;
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 21:17
  4. Test Drive
    από kostasvar στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 19:52
  5. Aprilia Strada test drive
    από mitsos75 στο forum Off topic