Σελίδα 31 από 54 ΠρώτοΠρώτο ... 21262728293031323334353641 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 798

Θέμα: Ηλεκτρικά εργαλεία (γενική συζήτηση)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Για παράδειγμα μια καλή επιλογή είναι αυτό και αυτό.

Από κει και έπειτα ότι σου χαλάει το αντικαθιστάς από οπουδήποτε.
    Sent from me using a computer.

ρε σεις ποιος τρυπαει 3,4,7 σε μπετο?παρε χυμα 6 και 8 για μπετο,αντε και κανενα 10 βαρια βαρια, πιο μεγαλο τρυπανι θελει sds.καλα τα bosch,irwin και καλυτερα ολων τα hawera και απο 3-10 +6.5 και 8.5 ενα σετ κοβαλτιου και καθαρισες οι αποπανω μαρκες + werko+krino ειναι καλες και οικονομικες.ααα, μαθε να τα ακονιζεις ειδικα αν κανεις πολλες τρυπες

Μέλος
    Παιδες εχετε να προτεινετε κανα μαγαζι ιντερνετικο ή μη, που μπορω να προμηθευτω φθηνα καινουργια μπαταρια για την κατσαβιδιερα μου.
    Ελλαδα ή εξωτερικο δεν με νοιαζει.
    Ψαχνω την 18v 4ah wireless.
    Το πιο φθηνο μεχρι στιγμης που εχω πετυχει ειναι εδω http://www.axminster.co.uk/bosch-wir...v-4-0ah-103322
    Που αγορασα και τα εργαλεια, αλλα δεν μου την στελνει γιατι ειναι λεει επικινδυνο φορτιο και θελει λεει ειδικη συσκευασια που δεν μπορουν να κανουν αυτοι και κατι τετοια.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JNP Προβολή μηνύματος
    Το metabo με κλειστά μάτια.Δυο εργαλεια της που εχω είναι εξαιρετικής κατασκευής.
    Ποιας χρονολογιας ομως?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    H αλήθεια είναι ότι η Metabo παρότι γνωστή δεν την βλέπω καθόλου σε έργα... Δεν έχω γυρίσει και όλη την Ευρώπη αλλά σχεδόν σε όλα παίζουν κυρίως Hilti, Makita και Dewalt. Πιο σπάνια Bosch μπλέ και Milwaukee. Δν αναφέρομαι στο τι κουβαλάνε freelancers αλλά εργάτες από μεγάλους contractors.

Προσωπικά θεωρώ ότι και η Hitachi είναι πολύ καλή επίσης και σε καλή τιμή.

Moderator
    Η metabo είναι συνήθως ακριβότερη απ' τις υπόλοιπες. Σε κάποιους τομείς δεν έχει ανταγωνιστή (γωνιακοί τροχοί, δραπανα, πιστολέτα κτλ). Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και γι' αυτό δεν έχει "φθηνότερα" μοντέλα ή εισαγωγικές σειρές όπως η bosch, macita, dewalt κτλ.
    Η hitachi είναι και αυτή απ' τις κορυφαίες.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 14/12/2017 στις 22:37.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nektarios2016 Προβολή μηνύματος
    Ποιας χρονολογιας ομως?
    Ένα κρουστικο 2 ταχυτήτων του 1988 με πάρα πολλά (εκατοντάδες) τρυπηματα σε μπετόν και ένα SDS πριν λίγα χρονια.
    Metabo 620w/2speed
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	$_20.jpg 
Προβολές:	412 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	391217
    UHE 2850 MULTI
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	uhe-2850-multi-0071200s_51.jpg 
Προβολές:	410 
Μέγεθος:	43,6 KB 
ID:	391218
    Οι φώτο είναι από το διαδίκτυο.
    Τελευταία τροποποίηση από JNP; 09/12/2017 στις 16:30.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η metabo είναι συνήθως ακριβότερη απ' τις υπόλοιπες. Σε κάποιους τομείς δεν έχει ανταγωνιστή (γωνιακοί τροχοί, δραπανα, πιστολέτα κτλ). Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και γι' αυτό δεν έχει "φθηνότερα" μοντέλα ή εισαγωγικές σειρές όπως η bosch, macita, dewalt κτλ.
    Η hitachi είναι και αυτή απ' τις κορυφαίες.
    Διαφωνούμε εδώ αλλά θα βγούμε off topic

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Διαφωνούμε εδώ αλλά θα βγούμε off topic
    Tώρα είμαστε στο σωστό τόπικ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Δν αναφέρομαι στο τι κουβαλάνε freelancers αλλά εργάτες από μεγάλους contractors.
    Οι επιλογές των κατασκευαστικών δεν είναι ενδεικτικό. Ναι μεν επιλέγουν καλές εταιρίες αλλά τίποτα δε σημαίνει ότι αυτή που επιλέγουν είναι η καλύτερη! Επιλέγουν αυτή που μπορεί να τους δώσει αυτό που ζητάνε (αξιοπιστία, δύναμη κτλ) σε συνάρτηση με την τιμή (προσφορές χιλιάδων ευρώ) και όλα αυτά σε συνάρτηση με την υποστήριξη.

Όλες οι μάρκες που είπες είναι πάρα πολύ καλές και μπορούν να προσφέρουν εργαλεία και για τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Όλες! Makita, bosch, metabo κτλ. Η metabo είναι η μικρότερη απ' αυτές. Είναι μεσαίου βελινεκούς σε σχέση με τα θηρία αλλά μεγαλύτερη από κάτι shuner ή DUSS που δεν τις ξέρει ούτε η μάνα τους. Έχεις δει suhner σε κατασκευαστική εταιρία? Μπορεί να έχεις δει αλλά δύσκολο. Δεν προσφέρει πλήρη γκάμα, δεν έχει δίκτυο παντού κ.α.

Με την λογική αυτή, όλες οι κατασκευαστικές θα είχαν fein.

Moderator
    H ερώτηση για τα dremel πήγε στο κατάλληλο θρέντ.

https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2915365

Μέλος
    Καλησπερα παιδες!

βρισκομαι σε αναζητηση για τον πατερα μου (αλλα και για μενα ποιο σπανια) για αγορα δραπανοκατσαβιδου με ταβανι περιπου τα 150ευρω.

εχω βρει αυτα τα 2 αλλα δεν νιωθω και πολλα απο τετοια εργαλεια. https://www.ebay.com/itm/BOSCH-GSR18...19.m1438.l2649

https://www.ebay.com/itm/Metabo-BS-1...19.m1438.l2649.

λενε τιποτα απο χαρακτηριστικα?

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο?

τις εταιρειες τις γνωριζω αλλα εχω μπερδευτει με τοσα μοντελα που βλεπω.

χρηση: βιδωμα/ξεβιδωμα,τρυπες σε ξυλο,τουβλο και σπανια ισως κρουση. σχεδον απαραιτητα 18v γιατι εχει φαει κολημα χωρις λογο ο πατερας μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από carlosb Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα παιδες!

βρισκομαι σε αναζητηση για τον πατερα μου (αλλα και για μενα ποιο σπανια) για αγορα δραπανοκατσαβιδου με ταβανι περιπου τα 150ευρω.

εχω βρει αυτα τα 2 αλλα δεν νιωθω και πολλα απο τετοια εργαλεια. https://www.ebay.com/itm/BOSCH-GSR18...19.m1438.l2649

χρηση: βιδωμα/ξεβιδωμα,τρυπες σε ξυλο,τουβλο και σπανια ισως κρουση. σχεδον απαραιτητα 18v γιατι εχει φαει κολημα χωρις λογο ο πατερας μου.
    Το Metabo που έβαλες, το έχουμε στη δουλειά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά νομίζω ότι για τη χρήση που θες είναι καλό. Το πρώτο που έβαλες έχει μόνο μια μπαταρία. Καλό είναι να έχεις δύο αλλιώς θα σε αφήσει την ώρα που το χρειάζεσαι και θα περιμένεις να φορτίσει.
    Σε αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις κάτι πιο ποιοτικό με δυο μπαταρίες και φορτιστή.
    Αν το έχεις με τις αγορές από έξω, κοίτα τα Ryobi, είναι ποιοτικά και σε καλή τιμή.

https://www.ebay.com/itm/Ryobi-LLCDI...0AAOSwySVaR7mt
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Μέλος
    Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!

Ryobi προτεινανε στον πατερα μου αλλα δεν την ηξερα και του εδωσα ακυρο. νομιζω αυτο το οποιο πρεπει να ειναι το ιδιο με αυτο που εβαλες. https://www.pavlatos-tools.gr/Kroyst...6?search=ryobi

θα της ριξω λοιπον μια ματια!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από carlosb Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα παιδες!

Το Bosch gsr 18v το βρίσκεις και από Ελλάδα στα 120 ευρώ(skroutz) με 2 μπαταρίες.

Το metabo σαφώς καλύτερο.

Από εκεί και πέρα να αναφερθεί ότι κανένα από τα δύο δεν είναι κρουστικά, οπότε σε μπετο θα τα βρουν σκούρα.

Οπότε σε Bosch ψάχνεις σε gsb.

Εναλλακτικά μπορείς να κοιτάξεις σε παλμικό με τρυπάνι 1/4 για μπετο, δεν έχω δουλέψει το παραπάνω συνδιασμό(εάν κάποιος έχει δουλέψει ας μας δώσει input) αλλά τα παλμικα για βιδωμα/ξεβιδωμα -ειδικα σε δύσκολες βιδες- είναι σε άλλη κατηγορία.

Τέλος μια οικονομική λύση είναι το σετακι κρουστικό/παλμικό της bulle(όπως και να έχει είναι χρησιμότατο να έχεις 2).120 ευρώ για τα 10.8v και 165 για τα 18v.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Το gdr παλμικο δεν ειναι τοσο καταλληλο για τρυπες σε σιδερα κ ξυλα! Βασικα θα ελεγα καθολου καταλληλο!ειδικα για τρυπες σε σιδερα καταπονει πολυ τα αριδια ! Τα μονα που κρατανε καπως ειναι καποια ειδικα κρουστικα μεταλλου αλλα ειναι ακριβα,εχω μερικα της dewalt αλλα δεν συμφερουν με τπτ!
    Οπως δεν κανει κ για μικρα διαμετρηματα αυτοδιατρητων βιδων,τις περισσοτερες φορες κοβει το κεφαλι απο το στελεχος κ μενεις να την κοιτας σα μλκς!
    Δεν εχει επιλογη ΜΗ παλμικου! Για ενα κ μοναδικο ΔΕΝ κανει ! 1000 φορες το gsr!
    Εχω κ τα δυο προφανως κ τα εχω δουλεψει κ τα δυο με παρομοιο τροπο!
    Τελευταία τροποποίηση από camen; 01/02/2018 στις 20:12.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 280
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2018, 15:01
  2. Γενικη συζητηση για τα V-Strom
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2011, 10:44
  3. ΧΙΟΣ...Άνοιξη 2007 - Γενική συζήτηση
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 278
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 20:06
  4. Απαντήσεις: 12