Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Oλοι πρεπει να βαζουμε ενιοτε νερο στο κρασι μας,ολοι πρεπει να βουταμε την πενα μας στο μυαλο μας πριν γραψουμε κατι ΑΝΩΝΥΜΑ,και ολοι πρεπει να μαστιγωνουμε τον ΕΓΩΙΣΜΟ μας ,γιατι απο κει ξεκινουν ολα τα κακα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλα δεν ειδα κανεναν να του το λεει.Και εγω οταν προτομπηκα στο σαιτ κοντεψα να φυγω εξετειας του.Και αφου θελει να ειναι ετσι και αποτομος και ειρονικος και να τη λεει σε ολους ανοιχτα και ολοι να ξερουν οτι το κανει πλακα γιατι δε βαζει εμοσιον που να βλεπουμε και μεις που δεν τον ξερουμε οτι το κανει πλακα???

Εμενα δε με νοιαζει γιατι τον εμαθα πια.Ξερω οτι δεν εχει κακη προθεση και εκει που μπορει να βοηθησει θα το κανει με το δικο του τροπο.Αλλα ος ενα σημειο.
    Το ότι ο παλιΟγερος έχει βοηθήσει ΠΟΛΥ κόσμο εδώ μέσα δεν αμφισβητείται από κάνέναν, ναι;
    Το κακό ξεκινάει όταν βλέπει κάποιον, ειδικά νιούφη, να μπαίνει στα λημέρια του και να ρωτάει "έβαλα 2 κιλά αβάνς αλλά δεν παίρνει μπρος, τι φταίει;" και μάλιστα μετά απο τριήμερα τσίπουρα ( ) ε, δεν θέλει και πολύ να πάρει ανάποδες....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μιλάει με γρίφους ο γέροντας, σου πετάει και τον χρησμό και μετά τρέχεις να βγάλεις άκρη
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Μιλάει με γρίφους ο γέροντας, σου πετάει και τον χρησμό και μετά τρέχεις να βγάλεις άκρη
    Μας ακονίζει το μυαλό τζάμπα, τι δεν καταλαβαίνεις;

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Εύθικτοι ρε φιλε..μη σας πουν κατι παραπάνω αμέσως η κατάρρευση του σύμπαντος και η ηθικολογία παει σύννεφο...τςτςτς..
    Ρε χαβ σομ φακινγκ χουμορ και μη τα παίρνετε ολα της μετρητής
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Μια μικρή λεπτομέρεια είναι πως ο Oldman είναι και moderator. Go on...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μια μικρή λεπτομέρεια είναι πως ο Oldman είναι και moderator. Go on...

Σςςςςς!
    Μην του το πει κανείς. Μάλλον δεν το ξέρει.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Η ενσταση και ο προβληματισμος μου δεν εχουν να κανουν με τον oldman -o οποιος ειρησθω εν παροδω-μου ειναι συμπαθης και εχει βοηθησει πολυ και πολλους εδω μεσα,και με κανενα oldman ειτε ειναι moderator η οχι. Εκεινο που εγω θα ηθελα απο ενα φορουμ ειναι η ιση αντιμετωπιση σε ολους απο τους διαχειριστες,η ευπρεπεια απο τα μελη προς τα αλλα μελη,ο σεβασμος,και η ανοχη οπου και εαν χρειαζεται,ειδικα προς νεωτερης ηλικιας μελη που δεν εχουν ουτε την πειρα ουτε τις γνωσεις,των μεγαλυτερων.Επισης προσωπικα με ενοχλει το θεμα των οριοθετικων γραμμων του φορουμ οπως αυτες εκφραζονται και τηρουνται απο τους διαχειριστες και εμας τους ιδιους ειδικα οσον αφορα θεματα ασφαλειας και κοινωνικης συμπεριφορας,οπως εξατμισεις θορυβος πινακιδες κλπ.Νομιζω οτι συζητησεις που σκοπο εχουν την αποδοχη οποιασδηποτε παρανομιας πρεπει να διαγραφονται εξ αρχης.Το ιδιο και τα γκρικλις.Ελπιζω ολοι να προσπαθησουμε να καλυτερευσουμε το επιπεδο του φορουμ για να μην εχει και αυτο την τυχη τοσων αλλων που σιγα σιγα εφθιναν και στο τελος εκλεισαν
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Εγώ ξέρω, ΓΕΝΙΚΑ, ότι αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, βοηθάει. Έστω κάνει το πειραγματάκι του στην αρχή, αλλά μετά βοηθάει.

Και η βοήθεια είναι με όρους κατανοητούς από όλους, με αναφορές και παραδείγματα που ο καθένας μπορεί να καταλάβει, με απλή γλώσσα μεν, πλήρη ανάλυση δε.

Σου λέει, είναι έτσι και έτσι, και κάνει αυτό και αυτό, επειδή έτσι επιτυγχάνεται το τάδε, και έτσι δουλεύει. Εσύ κάνε την τάδε διαδικασία να το δεις. Με απλά ελληνικά όλα.

Όταν βλέπεις άτομα, που πάνε να εξηγήσουν κάτι, και λένε δύσκολους όρους που δεν ξέρει κανείς πλην ειδικών, δύσκολες λέξεις πιο δύσκολες από το ίδιο το ερώτημα του ανθρώπου που ρώτησε, ένα πράγμα συμβαίνει: ΔΕΝ θέλει να βοηθήσει. ΘΕΛΕΙ να κάνει φιγούρα σε όσους περνάει αυτό το στυλ. Δείτε τον παλαβό τον Ζουράρι, δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό, αλλά το λέει με τέτοια λόγια, που άλλοι να ντραπούν να πουν ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, άλλοι θαμπωθούν ''ωωωω τι είπε''. Και τελικά περνάει στους πολλούς για ''σοφός'' ενώ είναι ένας βλάκας και μισός που δεν είναι εις θέση να μοιράσει δυο γαιδάρων άχυρα.

Ο πραγματικά σοφός που θέλει να βοηθήσει, λέει το σωστό, αυτό που πρέπει, αυτό που σε βοηθάει να ξεκολλήσεις από το μπλέξιμό σου, και σε βοηθάει. Έτσι απλά.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Και ολα αυτα για μια "αρνητικη" ανορθωση, εεε...??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Μην γελάτε κύριε Πάνο μας.
    Σεβασμός στην τρίτη ηλικία.

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Και ολα αυτα για μια "αρνητικη" ανορθωση, εεε...??
    Αγαπάμε oldman

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    One of those threads.....
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μια και κανουμε εδω μουχαμπετι, για να δουμε τι ακριβως συνεβη...

Μπαινει ενας καθολα αξιοσεβαστος ανθρωπος (μεχρις αποδειξεως του εναντίου..) και θετει μια επισης αξιοσεβαστη ερωτηση/προβλημα με εναν καθολου αξιοσεβαστο τίτλο..

Οι απαντησεις ως προς το προβλημα μπορούν και οφείλουν να ειναι αξιοσεβαστες..!!

Η αντιμετωπιση της - τουλαχιστον ιλαρής - περιγραφής/τιτλου μπορει να ακολουθησει οποιαδήποτε οδό..
    (απο απλο σφαξιμο στο γονατο - κοινώς, thread με μαλακια τιτλο παει σουμπιτο, μεχρι χαβαλε και οπου βγάλει..)

Επι του συκεκριμενου τωρα, ο εν λογω κυριος απευθυνει κατηγορίες περι ανισορροπίας χωρίς να διαβαζει ΠΟΙΟΣ απαντησε ΤΙ..??
    (μια αναδρομη στο αρχικο thread λυνει τις παρεξηγησεις..)

Υπαινιγμοί/μπηχτες για τις γνωσεις και την καταρτιση του καθενός καλο θα ηταν να λειπουν - ΕΚΤΟΣ των περιπτωσεων αυτων που επιμενουν στην ορθότητα των ανατριχιαστικα φρικαλεων ισχυρισμών τους..
    (και - δοξα τω Θεω - ειχαμε, εχουμε και θα εχουμε μπολικες τετοιες περιπτωσεις..)

@ptc: Προφανως δεν εχεις την δυνατοτητα να πληροφορηθεις/ενημερωθεις για τα τεκταινόμενα "εντος", ουτε για το ποιος ριχνει ban/καρτες (και ποσες), οπότε θεωρω το αντιστοιχο post σου σαν μη γραφεν..

@telegonos: Οι "επιστημονικοί"/εξιδεικευμενοι οροι ειναι ενα εργαλειο συννενοησης - αλλιως θα επρεπε να γραφουμε κατεβατα και σεντονια για το παραμικρό..
    Το αν καποιοι δεν τους καταλαβαινουν (και πολυ δικαιως) ειναι προβλημα ΤΟΥΣ - και οχι αυτου που τους χρησιμοποιεί..
    Οταν καποιος δεν ξερει τι ειναι το ηλεκτροσοκ, ειναι αρκετα δυσκολο να του εξηγησεις γιατι δεν πρεπει να βαζει το δαχτυλο του στην πριζα αν δεν θελει να κανει περμαναντ..
    Επίσης, απαντησεις του τυπου: "Σου απάντησα ...δίπλα. " αποπνεουν τουλαχιστον ελιτισμό και απαξιωση αυτων που συζητανε "εδω"..

@ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ: Δεν μπορεις να φανταστεις, ειλικρινα, ποσο προσβλητικο ειναι να προσπαθεις να καταλαβεις τι γραφει ο αλλος ειτε λογω τεραστιας ανακριβειας/αν-αντιστοιχιας στην περιγραφη με την πραγματικότητα είτε απο την κατα το δοκουν χρηση διφθογγων/φωνηεντων..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    ωωωωω θρεντακι για σπαμ και μουχαμπετι..γιουρια ρεεεε
    Throttle that mysterious friend of ours

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2013, 18:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε