Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 232

Θέμα: Mπροστινό λάστιχο και λοιπές ανασφάλειες.....

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    τραζίκ
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

VR 46 Το avatar του/της Akalestos
    Ρε μ@κακες ειμαστε ολοι?166 σελ για ενα μπροστινο ελαστικο?
    Τι να πω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Ε 12

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Akalestos Προβολή μηνύματος
    Ρε μ@κακες ειμαστε ολοι?166 σελ για ενα μπροστινο ελαστικο?
    Τι να πω

Εντάξει βρε παιδιά......συγνώμη που άνοιξα αυτό το θέμα και σας χάλασα τη γαλήνη και τον ύπνο σας. Μην απαντάτε και το θέμα κλείνει εδώ.
    Σας ευχαριστώ όσους με ανεχτήκατε για 12 σελίδες!!! (λες και πληρώνατε τελωνείο.....)
    Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους με συμβούλεψαν καταθέτοντας την άποψη τους με επιχειρήματα και λογική χωρίς έπαρση κι εξυπνάδες
    Εύχομαι σε όλους να είστε καλά και καλούς δρόμους.......(σε ορισμένους και καλούς τρόπους)
    Θα επανέλθω (έτσι για την ιστορία) μόνο όταν αγοράσω το καινούργιο σετάκι

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Diogen Προβολή μηνύματος
    Εντάξει βρε παιδιά......συγνώμη που άνοιξα αυτό το θέμα και σας χάλασα τη γαλήνη και τον ύπνο σας. Μην απαντάτε και το θέμα κλείνει εδώ.
    Σας ευχαριστώ όσους με ανεχτήκατε για 12 σελίδες!!! (λες και πληρώνατε τελωνείο.....)
    Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα όσους με συμβούλεψαν καταθέτοντας την άποψη τους με επιχειρήματα και λογική χωρίς έπαρση κι εξυπνάδες
    Εύχομαι σε όλους να είστε καλά και καλούς δρόμους.......(σε ορισμένους και καλούς τρόπους)
    Θα επανέλθω (έτσι για την ιστορία) μόνο όταν αγοράσω το καινούργιο σετάκι
    Ξέρεις γιατί σου απαντάνε όλοι κάπως??έχεις τεραστια έλλειψη χιούμορ..παρτο και λίγο στην πλακα και γενικά χαλάρωσε γιατί είσαι μεγάλος άνθρωπος..ανοιξες ένα θέμα και είπες τους φόβους σου και τις απορίες σου και καλα έκανες ..καλώς η κακώς το φόρουμ είναι σαν να μιλάς με "φίλους διαδικτυακά..Όσοι λοιπόν έχουν παρέες κλπ στανταρ τρώνε πρώτα κραξιμο του τύπου έλα ρε κουλομαρια που θες και λάστιχα αχρηστε και μετά πάντα βοηθάνε..έτσι και έδω έγινε ένας ψιλό χαβαλές και μουχαμπετι χωρίς να υπάρχει άσχημη πρόθεση η κακια ούτε έβγαλε κανείς χολή απλά εσύ τα πήρες πολύ σοβαρά και πήρε αυτή τη μορφή η κουβέντα..αυτά στα λέω σε περίπτωση που θες να συναστραφεις με μας τους τετνιμποιδες που δεν έχουμε τρόπους και πληρώνουμε τελωνείο.αν πάλι δε θες μπες στο γκρουπ με τους υπόλοιπους που απλά γράφουν μόνο όταν θέλουν κάτι..φιλικά,καλές αγορές και καλά χλμ...
    Throttle that mysterious friend of ours

Μέλος
    Aγαπητέ teos μια και μπήκες στον κόπο να αναλύσεις το χιούμορ μου, θέλω να σου πω ότι είμαι ερασιτέχνης ηθοποιός (και σεναριογράφος) με αρκετές παραστάσεις (κυρίως σε κωμωδίες!) εδώ στον τόπο μου, πρωταγωνιστώντας σε έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Οπότε ούτε το χιούμορ μου λείπει ούτε η αίσθηση της αντίληψής του. Δεν έκανα την παρθενική μου εμφάνιση σε διαδικτυακές συζητήσεις στο moto, έχω συμμετάσχει και σε άλλα μοτοσυκλετιστικά, ή αυτοκινητιστικά φόρουμ-club και συνεχίζω να συμμετέχω. Ομως πρώτη φορά(!) ειλικρινά αισθάνθηκα ότι γίνομαι αντικείμενο ειρωνείας κι ενίοτε χλευασμού από ορισμένους εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου και εσένα. Βεβαίως υπάρχουν κι άλλοι εδώ (π.χ ο DoctoR, o daz, o Giorgio_Rp κ.α) που απλά συμπεριφέρθηκαν κόσμια με λεπτό χιούμορ και καθαρό λόγο. Οπότε δεν είναι status quo το κράξιμο στο εδώ φόρουμ, εκτός κι αν εσύ έτσι θέλεις να το βλέπεις. Αν εγώ δεν ανταποκρίνομαι στα δικά σου οδηγικά στάνταρ ή κάποιων όπως εσένα, λυπάμαι, ίσως είμαι "too old doc for new tricks". Οπως επίσης δικαιούμαι να γουστάρω να καβαλάω στην ηλικία μου και να στρίβω χωρίς να με αγχώνει μια πτώση από λάθος επιλογή ελαστικών. Επίσης δικαιούμαι νομίζω να έχω κάποιες απορίες και να θέλω να τις καταθέσω, ασχέτως αν στα δικά σου μάτια ή κάποιων άλλων δείχνουν γελοίες. Αν αυτή η ερώτηση-συζήτηση είχε γίνει ζωντανά κάπου σε ένα χώρο, σε ένα καφέ, σε μια μοτομάζωξη, σε μια εκδρομή, θα υπήρχε το ίδιο ύφος; ή μήπως η ανωνυμία και η απόσταση του πληκτρολογίου κάνει κάποιους να συμπεριφέρονται διαφορετικά; Σε κάθε περίπτωση....για μένα ισχύουν τα παρακάτω λόγια:
    "Να μεταχειρίζεσαι τους κατωτέρους σου όπως θα ήθελες να σε μεταχειρίζονται οι ανώτεροί σου" (Σενέκας)

Πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    ...και μουχαμπετι...
    Τι είναι μουχαμπεντι;

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Μπαίνω τρελά στον πειρασμό να σου απαντήσω αναλυτικά και κομμάτι κομμάτι αλλά φακ ιτ γιατί δεν έχει κανένα νόημα..Καλά χλμ και για να μαι εντός θέματος να ξέρεις ότι από καινούριο λάστιχο ότι μάρκα και να ναι η τυπος δεν έπεσε κάνεις,μόνο από έλλειψη γνώσεων υπερεκτίμηση αυτών η απλά βλακεία..

Μουχαμπετι=ψιλοκουβέντα
    ψιλή κουβέντα / κουβεντούλα (φράση / έκφραση ν.ε.)
    μουχαμπέτι κοινώς τζερτζελο εδω
    Throttle that mysterious friend of ours

ρε μλκες.....
    μηπως ειναι ο μπεζος??
    αυτος τωρα βγαζει πολυ ''ζοχαδα''...ο μπεζος εννο@ω

''πλακα'' κανουμε παλικαρρ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Diogen Προβολή μηνύματος
    Aγαπητέ teos μια και μπήκες στον κόπο να αναλύσεις το χιούμορ μου, θέλω να σου πω ότι είμαι ερασιτέχνης ηθοποιός (και σεναριογράφος) με αρκετές παραστάσεις (κυρίως σε κωμωδίες!) εδώ στον τόπο μου, πρωταγωνιστώντας σε έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Οπότε ούτε το χιούμορ μου λείπει ούτε η αίσθηση της αντίληψής του. Δεν έκανα την παρθενική μου εμφάνιση σε διαδικτυακές συζητήσεις στο moto, έχω συμμετάσχει και σε άλλα μοτοσυκλετιστικά, ή αυτοκινητιστικά φόρουμ-club και συνεχίζω να συμμετέχω. Ομως πρώτη φορά(!) ειλικρινά αισθάνθηκα ότι γίνομαι αντικείμενο ειρωνείας κι ενίοτε χλευασμού από ορισμένους εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου και εσένα. Βεβαίως υπάρχουν κι άλλοι εδώ (π.χ ο DoctoR, o daz, o Giorgio_Rp κ.α) που απλά συμπεριφέρθηκαν κόσμια με λεπτό χιούμορ και καθαρό λόγο. Οπότε δεν είναι status quo το κράξιμο στο εδώ φόρουμ, εκτός κι αν εσύ έτσι θέλεις να το βλέπεις. Αν εγώ δεν ανταποκρίνομαι στα δικά σου οδηγικά στάνταρ ή κάποιων όπως εσένα, λυπάμαι, ίσως είμαι "too old dog for new tricks". Οπως επίσης δικαιούμαι να γουστάρω να καβαλάω στην ηλικία μου και να στρίβω χωρίς να με αγχώνει μια πτώση από λάθος επιλογή ελαστικών. Επίσης δικαιούμαι νομίζω να έχω κάποιες απορίες και να θέλω να τις καταθέσω, ασχέτως αν στα δικά σου μάτια ή κάποιων άλλων δείχνουν γελοίες. Αν αυτή η ερώτηση-συζήτηση είχε γίνει ζωντανά κάπου σε ένα χώρο, σε ένα καφέ, σε μια μοτομάζωξη, σε μια εκδρομή, θα υπήρχε το ίδιο ύφος; ή μήπως η ανωνυμία και η απόσταση του πληκτρολογίου κάνει κάποιους να συμπεριφέρονται διαφορετικά; Σε κάθε περίπτωση....για μένα ισχύουν τα παρακάτω λόγια:
    "Να μεταχειρίζεσαι τους κατωτέρους σου όπως θα ήθελες να σε μεταχειρίζονται οι ανώτεροί σου" (Σενέκας)

Πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος.
    Όλα καλά θα πάνε φίλε ,πάμε γι άλλα.

Μέλος
    Φίλε buckley
    Φαντάζομαι πως ξέρεις την παροιμία που λέει: "ο λύκος κι αν εγέρασε...."

Διογένη, θα σου πω μόνο πως βρίσκεσαι σε ένα από τα πιο χαλαρά φόρουμ που υπάρχουν. Βέβαια, η ελευθερία έχει και τα μειονεκτήματά της, όπως το να σε ενοχλούν καλοπροαίρετα (ή όχι) οι διαφορετικές προσεγγίσεις από τα μέλη.
    Αλλά, ακόμη κι αν παρεξηγείσαι, θα πάρεις πολύ περισσότερα από όσα θα χάσεις.
    Η "πολιτική ορθότητα" έχει καταντήσει πλέον αηδία παντού. Με λίγη καλή διάθεση, θα δεις ότι ακόμη και οι πιο σπαστικοί, όταν χρειαστεί, θα σε βοηθήσουν.

Κάποιοι από αυτό το φόρουμ έχουν επισκευάσει μέχρι και θερμοσίφωνες με ον-λάιν οδηγίες

Hey satan, payed my dues. Το avatar του/της petros1479
    Φίλε είμαι εδώ τρία χρονια! Δεν έχω συναντηθεί με κανένα από τα παιδιά ούτε γνώριζα ή γνωρίζω κάποιον! Είναι όντως νομίζω ένα φόρουμ που κυριαρχείται από συγκεκριμένα άτομα και το βρίσκω πολύ λογικό όταν ο άλλος γράφει από το 2002 ας πούμε!!!! Κάποια στιγμή είχα κι εγώ μια " διενεξη" με κάποιον με αφορμή μια φωτό που είχα ανεβάσει αλλά χωρίς να το προχωρήσω πολύ και μόνο μέσω πμ !!! Επίσης έχει τύχει να ρωτήσω κάτι και να μην έχω πάρει απάντηση νιωθωντα ότι υπάρχει μια σνομπ κατάσταση! Επειδή όμως δεν ξέρω κανέναν προσωπικά δεν ήθελα ποτέ να μπω σε χαρακτηρισμούς ή να κρίνω άτομα!! Μπαίνω πολύ συχνά γράφω τα δικά μου αν θέλεις κάποιος μου απαντάει και βρίσκω ότι είναι ένα φόρουμ που μπορείς να ενημερωθείς και να μάθεις αρκετά πράγματα για τις αγαπημένες μας γιατί έχω καταλάβει ότι υπάρχουν άτομα με πάρα πολλές γνώσεις!!! Συν οτι διαβάζω πολλούς από τους μεταξυ τους διαλόγους (των παλιών) και είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για λίγο γέλιο!!!! Όπως είπες κι εσύ είναι πολύ εύκολο πίσω από ένα τάμπλετ, υπολογιστή ή κινητό να κρίνεις και να χαρακτηρισεις άτομα!!!
    Το χιούμορ και η καλή διάθεση κανουν μόνο καλο!

«Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει» είχε πει ο τάδε!!!!!!!!!!
    "Δεν είμαι Μωαμεθανός
    ούτε και ανήκω κανενός
    Σ’ όσους και να πάω τόπους
    ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"

Μέλος
    Aγαπητοί μου σύντροχοι nikos_abel και petros1479.
    Πριν μπω στη διαδικασία να ανοίξω θέμα στο φόρουμ, έχω καθίσει και διαβάσει πάρα πολλές σελίδες για διάφορα θέματα που υπάρχουν εδώ. Πράγματι, είναι πολλά που αξίζουν τον κόπο και είναι εξόχως χρήσιμα.
    Οπως διαβάσατε πιο πάνω σε μια μικρή περιγραφή του εαυτού μου, δεν έχω καμμία απολύτως άγνοια του καλοπροαίρετου χιούμορ. Ομως επειδή και γω κυκλοφορώ χρόνια στα διαδικτυακά φόρουμ, έχω μάθει πως ο γραπτός λόγος, αν δεν αποτυπωθεί σωστά, είναι εύκολο να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.
    Συνομιλώ πάνω από 10 χρόνια στο Ford club, στο jimny club, στο Banditfans και άλλα ανάλογα φόρουμ. ΠΟΤΕ όσα χρόνια κι αν είμαι εκεί δεν βρέθηκα σε τόσο δυσάρεστη θέση να υποβαθμίζομαι ή να διαπληκτίζομαι με συνφορουμίτες. Αν διαβάσετε από την αρχή τα ποσταρίσματά μου εδώ, πουθενά δεν έβρισα ή δεν προκάλεσα κάποιον, εκτός κι αν αναγκάστηκα μετά να το κάνω από φυσική αυτοάμυνα, αλλά και πάλι δεν χρησιμοποίησα τόσο απαξιωτική γλώσσα (ή υπονοούμενα) όσο αυτή που δέχθηκα. Περί "πολιτικής ορθότητας" λοιπόν, καλό είναι να τη λέμε "πολιτισμική ορθότητα". Διότι αυτή ποτέ δεν χάνει την αξία της όσο κι αν έχει εκφυλιστεί από μια κοινωνία σε παρακμή. Αν είναι δυνατόν (!!) η χώρα που δίδαξα σε όλο τον πλανήτη τον πολιτισμό και τον διάλογο, να καταντήσει να τον απαξιώσει και να τον υποβαθμίσει. Ελεος πια!
    Αν λοιπόν στον μέλλον δω ότι με αντιμετωπίζουν εδώ όπως προβλέπει ο πολιτισμικός πολιτισμός, τότε θα δείτε αν έχω ή όχι χιούμορ, και μάλιστα περίσσιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Λάστιχα έβαλες τελικά?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 15:49
  2. Tellas Ote Forthent και λοίπες ιστορίες για αγρίους
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 19:09
  3. φαιρινκγ για bros και λοιπές μοντιφιές
    από red_monster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1