Απορία: Γιατί ντε και καλά (και είναι και υποχρεωτικό πεδίο) να ξέρεις ποια είναι η κύρια τράπεζα που κάνει ο ερωτούμενος τις συναλλαγές του, εφόσον αμέσως πριν δηλώνει τις τράπεζες που έχει e-banking;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Done κι εγω...αλλα σε ερωτησεις του τυπου
"Τι κανατε οταν πεσατε θυμα απατης απο τραπεζικη συναλλαγη"
αν στην προηγουμενη εχεις απαντησει "ΔΕΝ εχω πεσει θυμα ποτε"
πρέπει ή να την εχεις ανενεργη την 2η ερωτηση ή επιλογη οτι "Δεν εκανα τίποτα...αφου δεν επεσα θυμα απατης....οπως σας ειπα παραπανω"
![]()
![]()
![]()
Εύστοχη η παρατήρηση σου. Ύστερα από αρχική έρευνα που έγινε σε μικρό δείγμα διαπιστώθηκε ότι αρκετοί είναι αυτοί που έχουν κωδικούς σε παραπάνω από μία τράπεζες αλλά κατά μεγάλο ποσοστό επιλέγουν να χρησιμοποιούν κυρίως το e-banking μιας τράπεζας. Αυτό ηταν που ήθελα να δω με την συγκεκριμένη ερώτηση. Ίσως η διατύπωση της ερώτησης να δημιουργεί παρανοήσεις βέβαια.
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την παρατήρηση.
Προφανώς εννοείς την ερώτηση " Έχετε ποτέ κλειδωθεί...". Επειδή δυστυχώς δεν βρήκα πως μπορείς στο Google Forms ανάλογα με την απάντηση να σε κατευθύνει σε άλλη ερώτηση στην επόμενη αν πρόσεξες γράφω "Όταν κλειδωθήκατε (ή αν ποτέ κλειδωθείτε) ποιες ήταν (ή θα ήταν) οι ενέργειες σας;". Λίγο αδόκιμο αυτό που έκανα αλλά έτσι μου φάνηκε ότι θα μπορούσα να ξεπεράσω το τεχνικό αυτό πρόβλημα. Παντως και η πρόταση σου είναι νομίζω σωστή και θα μπορούσε να γίνει και έτσι.
Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση.
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι η αποδοχή απαντήσεων έκλεισε για το ερωτηματολόγιο καθώς συνέλεξα τον απαιτούμενο αριθμό.
Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν δίνοντας τις απαντήσεις τους.
Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους και να είμαστε πάντα γεροί και όρθιοι!
Thanks again, guys!!!