Ήταν ο Μαρκέζ πιο γρήγορος; ΝΑΙ
Άνοιξε την γραμμή του ο Ρόσσι αφήνοντας κενό και ευκαιρία για προσπέραση; ΝΑΙ
Τον χτύπησε; ΝΑΙ
Τον Έριξε; ΝΑΙ
Το έκανε επίτηδες; Είχε δηλαδή αυτοσκοπό η όλη κίνηση να ρίξει συγκεκριμένα τον Ρόσσι; ΟΧΙ/////////////////<ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ???>
Εφαγε την ποινή του; ΝΑΙ
Την άξιζε; ΝΑΙ
Επρεπε να φαει Black flag? ΝΑΙ
Θα άλλαζε τίποτα; ΟΧΙ!(πάλι δεν θα έπαιρνε βαθμούς)¨/////////////////////////////////////>ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥς ΒΑΘΜΟΥς ΤΟΥ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ <
Θα μπορουσε να το κάνει στον οποιοδήποτε; ΝΑΙ////////////////τοσους κοπανησε το Γιατρο ομωσ εβγαλε εντελωσ εκτοσ για πεσει
Θα ήταν επίτηδες; ΟΧΙ////////////// < ΝΑΙΙΙΙΙ>
Μην προσπαθείτε να αποδείξετε οτι κάτι έχει με τον 46 γιατί ούτε ανάγκη τον έχει, ουτε τα καπελάκια του πουλάει ο ρόσσι, ουτε ομοσταυλος του είναι, ουτε ρυθμίσεις του δίνει, ουτε κερδιζει κάτι να τον έχει "φίλο", ουτε ομως τον χαλάει και να τον έχει χεσμένο. Είναι ένας που απλά τον προσπερνάει κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Και στην τελική ειλικρινά πείτε μου, έχει ανάγκη ο Μαρκέζ να παιξει πουστικα για να κερδίσει; αυτά τα κάνουν αυτοι που δεν μπορούν να ακολουθήσουν. < ΘΕΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΕΖ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ....ΕΣΥ και ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ>
Πέρισυ ο ίδιος ο ρόσσι δεν ειχε πει “That’s the game, if you want to play it’s like that. If you don’t want it, you should stay at home.” ?
Ε στέϊ ατ χομ γκοντντάμ ιτ!
Και στην δεύτερη τελική τι θελετε; να βλεπετε ενα αποστειρωμένο πρωτάθλημα σαν την φορμουλα 1, προσπεράσεις με το γάντι και μη μου άπτου; "αχ! με ακουμπησε ο μαρκέζ κυρία, μαλώστε τον";
Δεν ειπαμε και να σκοτωθούνε, μην το παμε απο την άλλη μεριά. αλλά νομιζω οτι το μοτοGP το αγαπάμε γιατι μας κοβεται η ανάσα σε κάθε προσπέραση όχι γιατί "κερδάει ο Ρόσσι ή κερδάει ο μαρκέζ"
ΞΑΝΑ λοιπόν:
“That’s the game, if you want to play it’s like that. If you don’t want it, you should stay at home.”
φιλικά προς όλους. Συζήτηση κάνουμε