Το λοιπόν με το cbrακι μια χαρά τα πάμε μια χαρά βρίσκουμε όλα ωραια και καλά ενα χρόνο και τρεις μήνες τώρα. 15000χλμ σε αυτό το διάστημα θεωρώ οτι την πήρα για να την πηγαίνω και να με πηγαίνει και όχι να κάθεται..
Από την άλλη όμως αφού το πρώτο μικρόβιο το ικανοποιώ με βόλτες διαδρομές κλπ με όσα βλέπω έχει αρχίσει να με "τρώει" κάτι διαφορετικό.
Βλέπω αυτούς τους τύπους που ανεβοκατεβαινουνε ποτάμια, ραχούλες βουνά και λαγκάδια και πολύ θα ήθελα να μαι παρέα τους. Φυσικα δεν έχω σκοπό να αποχωριστώ το cbr είναι τίμιο από όλες τις αποψεις όποτε δεν βρισκω και τον λογο να το δώσω.
Αν και σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι δεν ειμαι για ανοίγματα οικονομικά, κοιτάζω στο καρ τι τέτοιου τύπου μηχανάκι θα μπορούσα να βρω. Το θεμα δε το ανοίγω γιατι θα πάρω κατι αύριο απλα αν θέλετε (καθότι είστε και αρκετοι εδω μέσα) να πείτε καμια κουβέντα τι μηχανακι αξίζει απο κυβικά μέχρι αξιοπιστια καθαρο ή ον οφ ή δε ξερω τι αλλο, αλλά και τι εξτρά θα χρειαζετε για εξοπλισμους και τα ρεστα.
Αυτή η λόξα κόλλησε πέρσι το καλοκαιρι που ήμουνα στα Καλάβρυτα και έτυχε να παρακολουθήσω καποιες διαδρομες του Hellas Rally Raid 2017 αλλά και στη τελευταια βολτα που πήγα β ευβοια που ειδα καμια 40αρια μηχανακια να οργώνουν ένα ποτάμι και να πω την αμαρτια μου ζήλεψα.
καθαρά με εμφανισιακα κριτήρια θα επέλεγα της ΚΤΜ κάποιο απο τα EXC-F πιθανον το 450.Γενικα δεν έχω ιδεα τι παίζει με την κατηγορια οποτε είπα να το θέσω ως θεμα για μια (μελλοντική το πιθανοτερο) βοήθεια! Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και "οικονομικές" επιλογές για αυτην την κατηγορια.
Ξαναλέω ΔΕΝ είναι οτι θα παρω κάτι αυριο πιο πολύ θεωρητική κουβέντα είναι (για την ωρα)
Αυτά τα ολιγα!