Σελίδα 77 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1807

Θέμα: Yamaha MT-07

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Πάω λοιπόν για Bridgestone S21. Αν έχετε να προτείνετε κάποιον επαγγελματία, ειδικά προς τα βόρεια προάστια της Αθήνας, παρακαλώ στείλετε προσωπικό μήνυμα, για να μην κατηγορηθούμε για εσκεμμένη διαφήμιση. Τι ημερομηνίες να ζητήσω στο DOT; Συνήθως βρίσκεις λάστιχα που έχουν κατασκευαστεί περίπου 5 μήνες πίσω.

Αρχικά σκόπευα να προβώ σε αντικατάσταση ελαστικών το Σεπτέμβριο, για να γλιτώσω τη φθορά της ζέστης και του ήλιου τους θερινούς μήνες. Τα λυπάμαι κιόλας που έχουν αφάγωτο πέλμα, αλλά μάλλον πρέπει να αντικατασταθούν νωρίτερα.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 07/04/2018 στις 21:27.

Μέλος
    Καλημερα, αγορασα καινουριο το mt07 τον Mαιο του 2015, στα τρια χρονια που το εχω εχω κανει 5.500 χλμ. Το εχω παντα σε κλειστο γκαραζ και το λειτουργω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα για δυο τρια χιλιομετρα. Εκανα πριν 2 χρονια το service των 5.000 χλμ. Η ερωτηση μου ειναι αν χρειαζεται φετος να κανω κατι για την συντηρηση του. Να αναφερω οτι λαδωνω την αλυσιδα περιπου καθε 600 χλμ και τα λαστιχα τουλαχιστον εγω τα νιωθω ακομα μια χαρα. ευχαριστω

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αν δείς το manual λέει οτι κάθε χρόνο πχ πρέπει να αλλάζεις λάδια ασχέτως χιλιομέτρων.

Υγρα φρένων, υγρό ψυγείου, και άλλα πολλά επίσης πρέπει να αλλάζονται κάθε 2 χρόνια.

Δες το manual λοιπόν και πράξε αναλόγως.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MT07 Προβολή μηνύματος
    Καλημερα, αγορασα καινουριο το mt07 τον Mαιο του 2015, στα τρια χρονια που το εχω εχω κανει 5.500 χλμ. Το εχω παντα σε κλειστο γκαραζ και το λειτουργω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα για δυο τρια χιλιομετρα. Εκανα πριν 2 χρονια το service των 5.000 χλμ. Η ερωτηση μου ειναι αν χρειαζεται φετος να κανω κατι για την συντηρηση του. Να αναφερω οτι λαδωνω την αλυσιδα περιπου καθε 600 χλμ και τα λαστιχα τουλαχιστον εγω τα νιωθω ακομα μια χαρα. ευχαριστω
    Όπως τα λέει ο σαπίλας είναι (τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω στα οχήματά μου), αλλά το μάνιουαλ του ΜΤ λέει "annual check" για τα λάδια κι όχι αλλαγή. Παρ'όλα αυτά, μόνο καλό κάνεις στο μηχανάκι σου αν τα αλλάζεις κάθε χρόνο.

Ωστόσο η δική μου απορία είναι γιατί κρατάς ένα τέτοιο μηχανάκι για 2-3 χλμ την εβδομάδα. Ούτε να ζεσταθεί δεν προλαβαίνει.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όπως τα λέει ο σαπίλας είναι (τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω στα οχήματά μου), αλλά το μάνιουαλ του ΜΤ λέει "annual check" για τα λάδια κι όχι αλλαγή. Παρ'όλα αυτά, μόνο καλό κάνεις στο μηχανάκι σου αν τα αλλάζεις κάθε χρόνο.

Ωστόσο η δική μου απορία είναι γιατί κρατάς ένα τέτοιο μηχανάκι για 2-3 χλμ την εβδομάδα. Ούτε να ζεσταθεί δεν προλαβαίνει.
    Τουλάχιστον λέει ο άνθρωπος, όχι το πολύ... (τώρα βέβαια 3 χρόνια 5.500 χλμ ακούγονται λίγα αλλά δεν βαριέσαι).
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γράφει "τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα". Οι διαδρομές του είναι πάντα 2-3 χλμ.

(ή αυτό καταλαβαίνω εγώ από τη σύνταξή του)

Όπως και να'χει η μη τακτική συντήρηση μεταφράζεται σε κακοσυντηρημένο μηχανάκι, ασχέτως χιλιομέτρων.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γράφει "τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα". Οι διαδρομές του είναι πάντα 2-3 χλμ.
    Α, ε μπορεί τελικά να κατάλαβε ότι δεν του αρεσεο τελικά το μηχανάκι. Λογικό.

Ναι. Ή μπορεί κάθε φορά που αποφασίζει να πάει βόλτα, να τρομάζει από την ωμή, αχαλίνωτη δύναμη, και να γυρνάει στο γκαράζ.

Life begins at 45°.

Μέλος
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Τη μηχανη την πηρα επειδη μου αρεσε πολυ εμφανισιακα, τις δουλειες που κανω με αυτη και τις αποστασεις θα μπορουσα πολυ ανετα να τις κανω και με ενα παπι. Γενικα ειμαι φιλος του αυτοκινητου και τις μηχανες τις φοβαμαι αρκετα απλα ειναι οντως πολυ βολικες για καποιες καταστασεις. Οσο αφορα την ετησια συντηρηση που λετε θα μπορουσα να παω σε καποιο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο απο την στιγμη που δεν εχω εγγυηση η προτεινετε να παω στην yamaha ακομα και για μια απλη αλλαγη λαδιων ;

Να πας οπουδήποτε, αρκεί να γίνεται σωστή δουλειά, με σωστά ανταλλακτικά.
    Life begins at 45°.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Τη μηχανη την πηρα επειδη μου αρεσε πολυ εμφανισιακα, τις δουλειες που κανω με αυτη και τις αποστασεις θα μπορουσα πολυ ανετα να τις κανω και με ενα παπι. Γενικα ειμαι φιλος του αυτοκινητου και τις μηχανες τις φοβαμαι αρκετα απλα ειναι οντως πολυ βολικες για καποιες καταστασεις. Οσο αφορα την ετησια συντηρηση που λετε θα μπορουσα να παω σε καποιο μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο απο την στιγμη που δεν εχω εγγυηση η προτεινετε να παω στην yamaha ακομα και για μια απλη αλλαγη λαδιων ;
    Τα λάδια τα αλλάζεις όπου θες, ή και μόνος σου αλλά αφού δεν έχεις εμπειρία καλύτερα μην το κάνεις και φας κανένα σπείρωμα.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ρε μπαγάσα τουλάχιστον εισαι ειλικρινής..καλα κανεις αφου σ αρεσει..γενικα οτι ειπε ο απο πανω..να γινεται σωστη δουλεια!
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Μια αλλαγή λαδιών με ημισυνθετικά επώνυμα (δεν υπάρχει λόγος να πας σε Yamalube) σε όποιο συνεργείο σε βολεύει (το κάνεις και μόνος σου αλλά λογικά δεν ασχολείσαι με τέτοια πράγματα για να ρωτάς εδώ).
    Κανονικά είσαι και για αλλαγή υγρών φρένων και ψυγείου λόγω χρόνων.

Δεν έχεις λόγο να πας σε εξουσιοδοτημένο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μια αλλαγή λαδιών με ημισυνθετικά επώνυμα (δεν υπάρχει λόγος να πας σε Yamalube) σε όποιο συνεργείο σε βολεύει (το κάνεις και μόνος σου αλλά λογικά δεν ασχολείσαι με τέτοια πράγματα για να ρωτάς εδώ).
    Κανονικά είσαι και για αλλαγή υγρών φρένων και ψυγείου λόγω χρόνων.

Δεν έχεις λόγο να πας σε εξουσιοδοτημένο.
    κοστος ; ενδεικτικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    κοστος ; ενδεικτικα
    Αφού αργεί ο πιτισίς να σου πει, το κόβω μεταξύ 50-80€ .
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  2. yamaha mt-03 ή kawasaki er-6n
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 13:58
  3. yamaha mt-3
    από focustud στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2006, 17:18
  4. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •