Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 158

Θέμα: Μπρος γκρεμος (δικυλινδρα) και πισω ρεμα (τρικυλινδρα)...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    το θέμα ειναι να το πουλήσεις και να βάλεις οσα περισσοτερα χρηματα μπορεις στο επομενο. συναισθηματισμοί και ιδεολογίες δεν χωράνε στο πουλάω-αγοράζω. Εγω θα το έκανα μαμα (μέχρι και βαση πινακίδας) και εννοειτε δεν θα έλεγα οτι μπήκε ποτε πιστα. δυστυχως το επιπεδο γνωσεων των επιδοξων αγοραστων ss ειναι λίγο πανω απο τους σκουτεράδες.

οσον αφορα το τελευταιο που λες αναφορικα με το επιπεδο (εγω θα πω γενικα οχι μονο των επιδοξων αγοραστων ss), εχεις δικιο...
    αλλα γιατι να πω ψεμματα...???

οταν γραφω "εχει αναψει το βεντιλατερ 2-3 φορες μονο" θα επρεπε να ψυλλιαζει τον αλλον οσον αφορα την χρηση...

εν τω μεταξυ αν το κανω μαμα, δεν νομιζω να πιστεψει ανθρωπος οτι εχει μονο 14 χιλ. χλμ...
    εκτος αν το παιξω ναυτικος...

οπως και να εχει, δεν εχω αποφασισει 100% οτι θα το δωσω...μπορει να με πιασουν τα ψυχολογικα μου και στο τελος του μηνα να το χωσω μια πιστα και να διαγραψω στα καπακια την αγγελια...
    και μετα να παω σ'εναν γκατζολο και να του δωσω 8000χιλ για να παρω το tracer...να παω και ενα νησακι στο χαλαρο και να ξεχασω τα "στριβω με 200 χωρις να κουναει"...

Χμ.Πήγαινε πάλι σε XR αλλά 1200 ευρωπαίο BMW.Ξέρω ακριβό αλλά βγάζει γούστα,ποιο κοντά στα δικά σου νομίζω
    Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Προβολή μηνύματος
    Χμ.Πήγαινε πάλι σε XR αλλά 1200 ευρωπαίο BMW.....

https://www.youtube.com/watch?v=LY4eNsZcvZA
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billy84
    Ωραίος προβληματισμός!

Προέρχεσαι απο supersport και δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το χωμάτινο κομμάτι παρα μόνο κανένας βατός χωματόδρομος.Οποτε για μένα πας για 17άρες για πολλούς λόγους που δεν είναι αναγκη να αναλυθούν εδώ.

Μιας και σε ενδιαφέρει να έχεις και γκάζι,μπορείς να δείς και το Fazer1000.Φορτώνεται σε λογικά πλαίσια,γκάζι έχει πολύ,στρίβει και μπορείς να περάσεις έναν βατό χωματόδρομο αν δεν έχει καρίνα.Βατό ομως ε.Απο θέματα θέλει μόνο να έχει αλλαχτεί το κλασσικό προβληματικό βολάν με το ενισχυμένο.

Aπο εκεί και πέρα αν θες ντε και καλά μεγάλο On off το Vesys 1000 είναι σοφότερη επιλογή συγκριτικά με αυτα που κοιτάς.Δεν έχει κανένα ουσιαστικό θέμα που στα υπόλοιπα ίσως ταλαιπωρηθείς λίγο ή πολύ.
    Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το βερσυς 1000 δε βλεπεται.
    Το χρ1000 εχει γκαζι αλλα δεν εχει ροπη.
    Αν βρισκεις tiger αλλα μονο το sport με 8000 ειναι πολυ καλη αγορα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zizou Προβολή μηνύματος
    Χμ.Πήγαινε πάλι σε XR αλλά 1200 ευρωπαίο BMW.Ξέρω ακριβό αλλά βγάζει γούστα,ποιο κοντά στα δικά σου νομίζω
    το bmw ειναι 1000αρι...οχι 1200...
    και επισης ναι ειναι πανακριβο και πιθανοτατα ο τελειος αντικαταστατης για καποιον που ειχε ss και θελει να κανει φορτωμενα ταξιδια, ΑΛΛΑ θεωρω τα ΚΤΜ (1190 και 1290) πιο ολοκληρωμενα σαν μηχανακια και ας ειναι κατα κατι πιο αργα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billy84 Προβολή μηνύματος
    Ωραίος προβληματισμός!

Προέρχεσαι απο supersport και δε σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το χωμάτινο κομμάτι παρα μόνο κανένας βατός χωματόδρομος.Οποτε για μένα πας για 17άρες για πολλούς λόγους που δεν είναι αναγκη να αναλυθούν εδώ.

Μιας και σε ενδιαφέρει να έχεις και γκάζι,μπορείς να δείς και το Fazer1000.Φορτώνεται σε λογικά πλαίσια,γκάζι έχει πολύ,στρίβει και μπορείς να περάσεις έναν βατό χωματόδρομο αν δεν έχει καρίνα.Βατό ομως ε.Απο θέματα θέλει μόνο να έχει αλλαχτεί το κλασσικό προβληματικό βολάν με το ενισχυμένο.

Aπο εκεί και πέρα αν θες ντε και καλά μεγάλο On off το Vesys 1000 είναι σοφότερη επιλογή συγκριτικά με αυτα που κοιτάς.Δεν έχει κανένα ουσιαστικό θέμα που στα υπόλοιπα ίσως ταλαιπωρηθείς λίγο ή πολύ.
    το versys 1000 ναι μεν ειναι μια σοφη επιλογη αλλα ειναι αντιεμπορικο, εχει και καποια κιλακια παραπανω απο το tracer και θα του λειπει το νευρο και η σπιρταδα (σε σχεση με τα τρικυλινδρα και το δικυλινδρο)....
    Μονο αυτα βρισκω σαν μειον...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αν βρισκεις tiger αλλα μονο το sport με 8000 ειναι πολυ καλη αγορα.
    γιατι θα το προτιμουσες εναντι του tracer?
    εγω εχω την πεποιθηση οτι: ιδια αλογα, ιδιοι κυλινδροι αλλα πιο βαρυ, πιο "απροθυμο" στο στροφιλικι και αγγλικο (με οτι αυτο συνεπαγεται)...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

γιατι θα το προτιμουσες εναντι του tracer?
    εγω εχω την πεποιθηση οτι: ιδια αλογα, ιδιοι κυλινδροι αλλα πιο βαρυ, πιο "απροθυμο" στο στροφιλικι και αγγλικο (με οτι αυτο συνεπαγεται)...
    Γιατι εχει αξιοπρεπεστατες αναρτησεις, ωραιο μοτερ, ωραιο στησιμο και φορτωνεται αρκετα καλλιτερα απο το τρεησερ. Σε σχεση με το τρεησερ ειναι πιο βαρυ αλλα ειναι και πιο ροπατο. Το τρεησερ καλο και χρυσο ειναι αλλα θελει λεφτα να στρωσει, τουλαχιστον το παλιο. Επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει την ροπη που απαιτειται για φορτωμα, διπλος και ταξιδι. Το sport ειναι πολυ ολοκληρωμενο μηχανημα.

Γιατι εχει αξιοπρεπεστατες αναρτησεις, ωραιο μοτερ, ωραιο στησιμο και φορτωνεται αρκετα καλλιτερα απο το τρεησερ. Σε σχεση με το τρεησερ ειναι πιο βαρυ αλλα ειναι και πιο ροπατο. Το τρεησερ καλο και χρυσο ειναι αλλα θελει λεφτα να στρωσει, τουλαχιστον το παλιο. Επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει την ροπη που απαιτειται για φορτωμα, διπλος και ταξιδι. Το sport ειναι πολυ ολοκληρωμενο μηχανημα.

απο τις ελαχιστες κουβεντες (post) που μ'εβαλαν σε προβληματισμο...

και επειδη εχεις δικιο σε ολα, σκεφτομαι πλεον σοβαρα ΚΑΙ αυτο το σεναριο...αν και εφοσον δεν παιξει το σεναριο με το 1190...

γιατρουλη για πιο tiger μιλας? φανταζομαι οχι το πρωτης γενιας..δλδ 2007-2011
    το δευτερης γενιας 2011-2013 με τα 2 κουμπακια στο οργανο? ή το τελευταιο το μονομπρατσο 2013-τωρα?

απο τις ελαχιστες κουβεντες (post) που μ'εβαλαν σε προβληματισμο...

και επειδη εχεις δικιο σε ολα, σκεφτομαι πλεον σοβαρα ΚΑΙ αυτο το σεναριο...αν και εφοσον δεν παιξει το σεναριο με το 1190...

γιατρουλη για πιο tiger μιλας? φανταζομαι οχι το πρωτης γενιας..δλδ 2007-2011
    το δευτερης γενιας 2011-2013 με τα 2 κουμπακια στο οργανο? ή το τελευταιο το μονομπρατσο 2013-τωρα?
    Το sport με το μονομπρατσο που ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο σε μοτερ (παραπανω αλογα) και αναρτησεις (πιο σφιχτο βαλβινγκ).

Το sport με το μονομπρατσο που ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το προηγουμενο σε μοτερ (παραπανω αλογα) και αναρτησεις (πιο σφιχτο βαλβινγκ).

ναι το κοιτουσα τωρα στο car και διαβασα και την δοκιμη του visordown...

ανανεωμενο οντως, με περισσοτερα αλογα απο το tracer, καλυτερες αναρτησεις και φρενα αλλα και καμια 30αρια κιλα βαρυτερο...τουλαχιστον στα χαρτια...στην πραγματικοτητα, ποιος ξερει?

ναι το κοιτουσα τωρα στο car και διαβασα και την δοκιμη του visordown...

ανανεωμενο οντως, με περισσοτερα αλογα απο το tracer, καλυτερες αναρτησεις και φρενα αλλα και καμια 30αρια κιλα βαρυτερο...τουλαχιστον στα χαρτια...στην πραγματικοτητα, ποιος ξερει?
    Καντο μια βολτα με πρωτη ευκαιρια, μπορει να σε κερδισει. Τα κιλα τα νοιωθεις αλλα ειναι δεμενο και δε σε κραταν πισω.

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    Σταύρο διάβασα μόνο το πρωτο σου ποστ. Ασε το tracer κανε λιγο υπομονη κ παρε s1000xr. Περισσότερα σε καφέ

Καντο μια βολτα με πρωτη ευκαιρια, μπορει να σε κερδισει. Τα κιλα τα νοιωθεις αλλα ειναι δεμενο και δε σε κραταν πισω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt_Slow Προβολή μηνύματος
    Σταύρο διάβασα μόνο το πρωτο σου ποστ. Ασε το tracer κανε λιγο υπομονη κ παρε s1000xr. Περισσότερα σε καφέ

ακριβα γουστα εχετε ολοι σας...
    ευχαριστω Δημητρη...θα τα πουμε σε καφε...

Μέλος
    Ωραίος προβληματισμός!

Γνώμη μου: Μην το δώσεις το gsxr. Πρώτον γιατί για να το δώσεις θα το σκοτώσεις και φαίνεται στημένο με μεράκι και δεύτερον, μετά από track day σε πίστες/ξεκ@υλωμα σε δρόμους/γενικότερη χρήση ενός τέτοιου πιστολιού, ότι και να πάρεις μετά θα σε ξενερώνει.

Για να τα κάνει όλα αυτά που λες, ή θα πας σε αρκουδοαντβέντσουρ ήτοι κιλά, ή θα πας σε τρέησερ που δεν το θες, ΚΤΜ που σε ξενερώνει γιατί είναι ευρώπη ή σε βέρσυς 1000 που είναι ότι πιο κοντινό σε αυτά που θες, αλλά είναι βαρύ.

Θα κάνω μία πρόταση λίγο εναλλακτική. Κρατάς το gsrx (θα το μετανοιώσεις άμα το δώσεις, τέτοιο μηχανάκι δεν ξαναστήνεται), και μετράς τα φράγκα. Άμα σου φτάνουν, παίρνεις το νέο tracer ή το versys 1000. Άμα δεν φτάνουν τα φράγκα, πάρε ένα versys 650, για χαμάλη, να πας στη δουλειά, να κάνεις τη βόλτα σου με τη σύζυγο και να πας και διακοπές και τα πάντα. Άμα το πάρεις και οικονομικά, δώσε και ένα χιλιάρικο να το φέρεις στα μέτρα σου. Έχε το gsxr για γούστα.

Εγώ αυτό θα έκανα

Shit high and watch! Το avatar του/της s2k_1_
    Συμφωνώ με τον αποπάνω!
    Μην το δώσεις το gsxr πάρε έναν Ιάπωνα να κάνεις τη δουλειά σου
    Yamaha TDM 900 2004 Galaxy Blue

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αθήνα - Θεσσαλονίκη (και πίσω...)
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2006, 09:13
  2. ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ?