Εξαντλημένο μου βγάζει!
Εξαντλημένο μου βγάζει!
Σήμερα έσκασε μύτη το παρακάτω. Μετά από Hilti είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει (Makita, Hitachi και Würth) ιδίως σε ποιότητα κατασκευής και features. Μέτρησε η ρύθμιση του led (έχω φωτό) η περίσσια δύναμη σε συνδυασμό με torque control καθώς και το χαμηλό βάρος. Επίσης μου άρεσε που μπορούσες να δεις το level της μπαταρίας το οποίο σήμερα με βοήθησε. ΤΟΠ κι ας είναι made in PRC
![]()
καλοδούλευτο, οι Αμερικάνοι πίνουν νερό στο όνομά του. Ειδικά στις κατασκευαστικές παίζει πάρα πολύ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το έχουμε στη δουλειά. Σε σύγκριση με το Hilti είναι πιο μανιτζέβελο, πιο ελαφρύ, πιο κοντό και έχεις καλό έλεγχο ροπής. Στα αρνητικά ότι παίζει αρκετά η μπαταρία, αλλά δεν ενοχλεί πουθενά αυτό.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Της metabo επισης πρεπει να ειναι αριστο αλλα τι τιμη ειναι αυτη;
850€;!
Εγω αγορασα αυτο χθες.
Η αγορα εγινε με κριτηριο για μια συγκεκριμενη εργασια που κανω συχνα και χρειαζομαι κατσαβιδιερα, να μην παιρνω την bosch συνεχεια και την χαλασω στο τελος ειπα να παρω αυτο και να μην με νοιαζει.
Η πραγματικη αφορμη μαλλον τελικα ηταν οτι με ετρωγε η τσεπη μου παλι χα χα χα.
Παντως προλαβα και το δουλεψα και δεν ειμαι και ιδιαιτερα ευχαριστημενος για να ειμαι ειλικρινης, ειναι πολυ ογκωδες για 12βολτο και ψοφιμι στην δυναμη, ενταξει με 40 ευρω που εκανε δεν ειχα και ψηλες προσδοκιες οκ.
https://ergalia.gr/drapanokatsavida-...ltx-quick.html
Πρωτο τυχαιο λινκ απο σκρουτζ! Κτηνακι πρεπει να ειναι παντως!
Ιδια κατηγορια τιμης με festool.
Οι περισσότεροι κατασκευαστές πλέον έχουν αρχίσει και αλλάζουν τον τύπο των cells που χρησιμοποιούν στις μπαταρίες τους.
Από 18650 που ήταν το στάνταρ για χρόνια, σε 20700 ή και 21700 τώρα τελευταία (πχ Metabo LiHD, Bosch Pro-Core, Milwaukee 18v 12Ah).
Στα μείον λίγο περισσότερος όγκος και βάρος στην μπαταρία, στα συν η μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά και η δυνατότητα παροχής περισσότερων Αμπέρ, κάτι που χρησιμεύει στα εργαλεία που θέλουν πολύ ρεύμα (πχ τροχοί, μεγάλα δισκοπρίονα, κρουστικά SDS MAX κτλ).
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!