Περαστικα σου φιλε. Εσυ να'σαι καλα.
![]()
Περαστικα σου φιλε. Εσυ να'σαι καλα.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σας ευχαριστώ όλους...![]()
![]()
Τί είπες τώρα ρε παιδι???
Το γόνατό σου οκ τελικά? Το κοίταξες σε κάνα γιατρό?
Η μηχανή θα φτιαχτεί.. αφού εσύ είσαι καλα! Αυτό έχει σημασία!
Πάντως εκεί πιάνει όντως πάγο.. έγινε και ένα ψιλό με αυτοκίνητα την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο ακριβώς σημείο απο πάγο...
προσοχή πολλή!!
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Περαστικα σου βρε !!
Αχ αυτος ο παγος !!
Ρε παιδια δε φρεναρουμε στο παγο !! Με ταχυτητα και πολυυυυυ χαλαραααααααααα !!
Προσεχετε βρε !
![]()
![]()
![]()
περαστικα και απο μενα και εδω....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν φρέναρα...ρολαριστός πήγαινα με 20 χλμ και έφυγα χωρίς να καταλάβω το παραμικρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Περαστικα σου βρε !!
Αχ αυτος ο παγος !!
Ρε παιδια δε φρεναρουμε στο παγο !! Με ταχυτητα και πολυυυυυ χαλαραααααααααα !!
Προσεχετε βρε !
![]()
![]()
![]()
Το γόνατο καλά είναι...πρηστηκε λίγο χτες αλλά σήμερα είναι πολύ καλύτερα... σε γιατρό δεν πήγα αφού δεν είναι τίποτα...και περπατάω και δεν πονάω, μόνο μια ενόχληση νιώθω όταν το λυγίζω πολύ. Εφυγε και λίγο δερματ΄΄ακι από την περιοχή αλλά 2 φορές την ημέρα πλύσιμο καλό με οξυζενέ και μετά betadine....Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Τί είπες τώρα ρε παιδι???
Το γόνατό σου οκ τελικά? Το κοίταξες σε κάνα γιατρό?
Η μηχανή θα φτιαχτεί.. αφού εσύ είσαι καλα! Αυτό έχει σημασία!
Πάντως εκεί πιάνει όντως πάγο.. έγινε και ένα ψιλό με αυτοκίνητα την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο ακριβώς σημείο απο πάγο...
προσοχή πολλή!!
Περαστικά φίλε!!!
Πάλεψα κι εγώ πρόσφατα με τον πάγο (λιγότερο "ύπουλη" η μάχη αφού ο αντίπαλος ήταν αναμενόμενος - μετά από τα πρόσφατα χιόνια), βράδυ που είχα τη φαεινή ιδέα να πάρω τη μηχανη.. και γυρνόντας πιό αργά ..οι δρόμοι στο Μαρούσι είχαν γίνει ..πίστες για τη χειμερινή ολυμπιάδα!!!
Αλλού μαύρος κι αλλού άσπρος, και τρομερά γλυστερός.. Ευτυχώς κάπου που είχα ξεθαρρέψει είδα ένα αμάξι να πηγαίνει σαν χελώνα.. όπα λέω: μετά πήγαινα κι εγώ σαν χελώνα με τα μποτάκια μου για βοηθιτικές μόνιμα κάτω - ειχε και την πλάκα του!
Το highlight ήταν το ανέβασμα της γέφυρας πάνω από τις ράγες του ηλεκτρικού, που ήταν υποχρεωτικό για να πάω στο γκαράζ (και να μή μου κλέψουν κανένα φρένο πάλι!): αφού πήρα την απόφαση να το κάνω, ευτυχώς μετά από λίγο αλλά αναπόφευκτο τελικά φιδάκι με ..μηδενική ταχύτητα, ανεβήκαμε/κατεβήκαμε αναίμακτα.. σα χελώνες!
ύπουλος ο πάγος.. προσοχή!!!![]()
![]()
![]()
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
ρε φιλε περαστικα.......εμεις να ειμαστε καλα!!!!!το γιατι και το πως αστα.........
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Κρίμα ρε Γιώργο……
αφού δεν έπαθες κάτι εσύ
περαστικά και το νου σου…..
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
![]()
Περαστικά ρε Γιώργη...Αφού δεν έπαθες τίποτα πιο σοβαρό πάλι καλά...
![]()