Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Δίχρονο 125cc

Νέο μέλος

Question Δίχρονο 125cc

Καλησπέρα, όπου να 'ναι κλείνω τα 18 και σκέφτομαι να πάρω την πρώτη μου μηχανή... Έχω ελάχιστη εως και μηδαμινή εμπειρία και γενικότερα είμαι λίγο άσχετος. Μετά από τις 147482938 συζητήσεις που διάβασα με έχουν κερδίσει τα δίχρονα ... Κυρίως θα το χρησιμοποιώ για βολτουλες (εκτός- εντός Αθήνας) αλλά ελπιζω στο μέλλον να βρω παρέα για καμιά εντουραδα τα σκ. Έχω ύψος 1.78 και είμαι γύρω στα 70 κιλά, το budget μου είναι λίγο πιο κάτω από τα 1000 μιας και θέλω να διαθέσω λεφτά για έναν καλούτσικο εξοπλισμό... Προς το παρόν το μάτι μου έχει πάρει το dt, το crm, το kmx και λίγο το wre της Husqvarna αν και από ότι έχω καταλάβει δεν είναι σχεδόν καθόλου για δρόμο.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgoslll Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Ευχαριστουμε μετακαταβολικα αλλα τι ακριβως θελεις..??
    (δεν εβαλες κανενα ερωτηματικό ουτε η συνταξη καποιας προτασης παραπεμπει σε απορια/ερωτηση..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστουμε μετακαταβολικα αλλα τι ακριβως θελεις..??
    (δεν εβαλες κανενα ερωτηματικό ουτε η συνταξη καποιας προτασης παραπεμπει σε απορια/ερωτηση..)
    Εχεις και ενα δικιο... Βοηθεια θελω για επιλεξω...

Νέο μέλος
    Και κανα σχολιο για αυτα τα μηχανακια, αν υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Καλησπέρα, όπου να 'ναι κλείνω τα 18 και σκέφτομαι να πάρω την πρώτη μου μηχανή... Έχω ελάχιστη εως και μηδαμινή εμπειρία και γενικότερα είμαι λίγο άσχετος. Μετά από τις 147482938 συζητήσεις που διάβασα με έχουν κερδίσει τα δίχρονα ... Κυρίως θα το χρησιμοποιώ για βολτουλες (εκτός- εντός Αθήνας) αλλά ελπιζω στο μέλλον να βρω παρέα για καμιά εντουραδα τα σκ. Έχω ύψος 1.78 και είμαι γύρω στα 70 κιλά, το budget μου είναι λίγο πιο κάτω από τα 1000 μιας και θέλω να διαθέσω λεφτά για έναν καλούτσικο εξοπλισμό... Προς το παρόν το μάτι μου έχει πάρει το dt, το crm, το kmx και λίγο το wre της Husqvarna αν και από ότι έχω καταλάβει δεν είναι σχεδόν καθόλου για δρόμο.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Τα DT είναι τα πιο φιλικά προς τον νέο αναβάτη από οσα αναφέρεις, είναι φθηνά και θα βρίσκεις και εύκολα ανταλλακτικά. Είναι μια χαρά για πρώτο μηχανάκι enduro,αλλά δεν έχουν τις επιδόσεις των άλλων επιλογών σου.

Νέο μέλος
    Ενταξει ευχαριστω για απαντηση, θα το λαβω υποψη...Τα kmx απο αποψη αξιοπιστιας ειναι καλα;

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=Giorgoslll;2938162]Ενταξει ευχαριστω για απαντηση, θα το λαβω υποψη...Τα kmx απο αποψη αξιοπιστιας ειναι καλα;[/QUOT

Προτίμησε dt 125 r αν και είναι πολύ παλιό πια. Αν βρεθεί όμως καποιο καλό γιατί όχι.

Απο γκάζι ειναι μια χαρά και στο χωμα ικανότατο για τα χρονακια του. Αλλα και στην ασφαλτο ειναι μια χαρά. Και ταξιδάκι θα σε παει αν το δουλεύεις κυρίως σε επαρχιακούς και με το μαλακό στις εθνικές. Και φόρτωμα αντέχει πολύ, να πας διακοπές με το κοριτσι.

Ψάξε για το ανοιχτό μοντέλο με τα παλιά πλαστικά.

Παλαιό μέλος
    honda mtx θα επερνα εγω αν ηθελα διχρονο εντουρο παλιο αλλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    [QUOTE=kordix;2938172]
    Ενταξει ευχαριστω για απαντηση, θα το λαβω υποψη...Τα kmx απο αποψη αξιοπιστιας ειναι καλα;[/QUOT

Προτίμησε dt 125 r αν και είναι πολύ παλιό πια. Αν βρεθεί όμως καποιο καλό γιατί όχι.

Απο γκάζι ειναι μια χαρά και στο χωμα ικανότατο για τα χρονακια του. Αλλα και στην ασφαλτο ειναι μια χαρά. Και ταξιδάκι θα σε παει αν το δουλεύεις κυρίως σε επαρχιακούς και με το μαλακό στις εθνικές. Και φόρτωμα αντέχει πολύ, να πας διακοπές με το κοριτσι.

Ψάξε για το ανοιχτό μοντέλο με τα παλιά πλαστικά.
    Αυτο ακριβος...
    +1000
    καθε μερα ...νεα μερα.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, λογικά θα τσιμπήσω το dt. Και μια τελευταία ερώτηση... Υπάρχουν λάστιχα που κάνουν περισσότερο για δρόμο αλλά και για λίγο χωματάκι;; Κι αν ναι θα βοηθούσε αν μου προτείνατε κάποια σχετικά φθηνά...( Σορρυ για το πριξημο )

Παλαιό μέλος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από azar41 Προβολή μηνύματος
    Τελεια... Ευχαριστω για τη βοηθεια

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, λογικά θα τσιμπήσω το dt. Και μια τελευταία ερώτηση... Υπάρχουν λάστιχα που κάνουν περισσότερο για δρόμο αλλά και για λίγο χωματάκι;; Κι αν ναι θα βοηθούσε αν μου προτείνατε κάποια σχετικά φθηνά...( Σορρυ για το πριξημο )
    Yπαρχουν τα κλασσικά metzeler σαχαρα και πολλες ακόμα επιλογές. Αν μιλάμε για απλές διασχίσεις χωμάτινων δρόμων θα σε καλύψουν 100%. Οταν θα θελήσεις να μπεις σε μονοπάτια, τότε θα βάλεις κάτι πιο τακουνάτο οπως τα Τ63 ή ΜΤ21.

(Αργότερα θα βάλεις μοτοκροσάδικα οταν θα αρχίσεις τα δύσκολα και μετα θα ψαχτείς για καθαρόαιμο εντουράκι.)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    τότε θα βάλεις κάτι πιο τακουνάτο οπως τα Τ63
    Δυστυχώς τα Τ63 καταργήθηκαν και τη θέση τους πήραν τα anakee wild
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος

(Αργότερα θα βάλεις μοτοκροσάδικα οταν θα αρχίσεις τα δύσκολα και μετα θα ψαχτείς για καθαρόαιμο εντουράκι.)
    Λες να με κερδισει το χωμα;;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. honda cbr 125cc (γνώμες)
    από KyleKatarn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2008, 11:04
  2. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ 125cc!
    από Eddiex στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 16:03
  3. Mια σελιδα για το διχρονο
    από KeLeYTiS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2005, 14:52
  4. 125cc και εφορία
    από George-3- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •