Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα TDM και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον αξιόπιστο μηχανικό για έλεγχο στην Ν.Σμύρνη ή και σε γύρο κοντινές περιοχές.
Υ.Γ. Συγνώμη εάν είμαι σε λάθος τόπικ!
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα TDM και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον αξιόπιστο μηχανικό για έλεγχο στην Ν.Σμύρνη ή και σε γύρο κοντινές περιοχές.
Υ.Γ. Συγνώμη εάν είμαι σε λάθος τόπικ!
Μιας και πρόκειται για yamaha
Σταύρος δελαμανης
Χαμοστερνας 58.
Ειναι επίσημο service το και γάτος!
Διαφορετικά Θεοδώρητου Βρεσθένης 62
Τάκης Ηλιόπουλος.
Επιλογη 1:https://www.vrisko.gr/details/5f5k06...6d4cbf535a7e0c
Επιλογη 2: https://www.vrisko.gr/details/2g4dbc...5_c63d_j2a32ai
Μακρυα σου και οι δυο αλλα δεν υπαρχουν καλύτεροι για γιαμαχα στην Αθηνα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Τελικά δεν πρόλαβα να ελέγξω το tdm στην περιοχή νέας Σμύρνης. Το πρόβλημα είναι οτι σε 2 διαφορετικά εξουσιοδοτημενα συνεργεία yamaha για ένα νέο tdm που θέλω να δω 1ον κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν πχ θα καίει λάδια ή μηχανή και 2ον ότι ένας εκ των δύο μου ζητάει 30€ (Πιπερικος, κυψέλη).Δεν είναι θέμα ποσού αλλά δεν θα έπρεπε να είναι γενικά σε όλα η 30€ η τιποτα;
Εγω προσωπικα θα προτιμουσα να σκασω το 30ρι και να κανει σοβαρο τσεκ, παρα στο τσαμπα και να ριξει μια κλεφτη ματια και "το μεκανακι ειναι πενα αερφακι μου, παρτο με κλεστα ματια" και μετα να τρεχω και να μη φτανω.
Και εγώ έτσι σκέφτηκα όμως αυτός που δεν χρεώνει κάτι απ'όσο διαβάζω είναι και από τους καλύτερους (Δελαμανης).
20-30 ευρω ειναι λογικη τιμη απο αγνωστο μηχανικο για τσεκαρεις μηχανακι.
αν παει συχνα καποιος φιλος σου σε αυτο το μηχανικο ισως να μη σου επερνε λεφτα αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο, ειναι περισσοτερο στην κριση του μηχανικου.
μηχανικος μοτοσυκλετων στον οποιο παω 1-2 φορες το χρονο δε μου πηρε λεφτα για ελεγχο παπιου στο χορο του (δε μπορουσα να παω να το δω και ειπα στον ιδιοκτητη να το παει για ελεγχο εκει).
μηχανικος αυτοκινητου στον οποιο παω τα τελευταια 10-12 χρονια και του εχω παει και πελατες μου πηρε 30ε για ελεγχο αυτοκινητου 170χλμ μακρια.
φυσικα, εννοειται πως ειμαι ευχαριστημενος και με τους 2 και δεν εχω κανενα παραπονο.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Καθόλου απίθανο, βέβαια, αυτός που ζητάει αμοιβή να είναι αυτός που θα κάνει την προχειροδουλειά. Στην Ελλάδα ζεις.
Συνήθως έναν πρώτο έλεγχο τον κάνουν δωρεάν, επειδή τους ενδιαφέρει να σε κερδίσουν σαν πελάτη. Οι υπόλοιποι είναι λίγο γύφτοι.
Πήγαινε στη Δάφνη στο power house να ξεμπερδεύεις φίλε.