Συνεχίζουμε απο εδώ
Συνεχίζουμε απο εδώ
Ρε μάγκες έπρεπε από χθες το βράδυ να έχω παραδώσει ένα κείμενο ... πιάνω το λαπτοπ και μου μένει η οθόνη στα χέρια... προσπαθώ να μπω στο outlook από χθες από το desktop και δε μπαίνει ή αν μπει δεν επισυνάπτει και σέρνεται με τις ώρες... όλες τις άλλες σελίδες τις ανοίγει κανονικά... αν ανοίξω Outlook μετά σέρνονται και οι άλλες σελίδες... Είναι ο πούστης ο Μέρφι, αλλά ρε φίλε γαμώ το σπίτι του, είναι ένας μήνας που μου έχει φύγει ο κώλος είναι τρίτη μέρα σερί χωρίς ύπνο και έχει γαμηθεί το σύμπαν... ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ είναι αυτό τώρα? Πριν λίγες μέρες είχε κολλήσει το μπάιος, φτιάχτηκε. Η κάρτα δικτύου ίσως, να πάω να πάρω μια γιατί μου κάνει τσιριμόνιες έτσι και αλλιώς (αν είναι αυτό...)
Αν κατάλαβα καλά θέλεις να το στείλεις με email (outlook). Μήπως να δοκίμαζες να το στείλεις από το κινητό;
Δοκίμασα τώρα και το outlook (web) πάει σφαίρα.
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Παναγιώτη,κατι αλλο πρόσεξε.
Η στέρηση ύπνου δεν ειναι ποτέ καλος σύμβουλος φίλε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Σημερα εφτιαχα το παρακατω pc.
Μπορω να το κανω πιο γρηγορο στο boot?
Για ριξτε ενα βλεφαρο
https://youtu.be/lnOHMXKHuoU
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
αυτή την εποχή με
επεξεργαστή 8600K
μητρική Z370
2x8gb DDR4 3200
και έναν NVME 970 evo 250gb
σκοτώνεις ότι κινείται μέχρι τα 4Κ και μια κάρτα γραφικών έως 200ευρώ τύπου R560/ 1050
Πω πω ρε μαστορα μαγος εισαι?
Την μνημη μονο δεν βρηκες...
και εγω επαθα σοκ με το boot time...
Αλλα ρε φιλε...υδροψυξη...σχεδον σαν το ψυγειο του CB μου ηταν... πανω απο 40κατι δεν πηγε για κανενα λογο και με στρες που του βαλαμε...
Αλλα βλεπω το πιτσιρικι που το πηρε να τον τεντωνει, βλεπεις το Κ κανει την διαφορα...
Τελευταία τροποποίηση από borbos; 24/06/2018 στις 00:31.
παίζω χρόνια με overclocking και στήσιμο high end extreme gaming συστήματα οπότε πάνω κάτω τα κατάλαβα από την εμφάνιση και το μονιτορ.
δε ζεσταίνονται αν δε τους πειράξεις. αν πας να βγαλεις κανα γιγα συχνοτητα παραπανω μια καλη αεροψυκτρα ή μια corsair hydro είναι απαραίτητη.
μη πιάσουμε τις ιστορίες με υδρόψυξη σε AthlonXP με χειροποίητο block από Eleven Σαλονικα, κυψελωτό ψυγείο από ford transit αλφαδολάστιχο ρακορ και αντλία απο ενυδρείο.
πάρε.....