Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: vstrom με GIVI ΜΑΧΙΑ??????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
    Ο πωλητής από Σφακιανάκη shop μου είπε πως τα μικρά κάγκελα καλύπτουν απόλυτα σε περίπτωση πτώσης και πως αν μου ξαπλώσει μια μηχανή θα χτυπούν στο έδαφος μόνο καγκελα,αντίβαρα τιμονιού&βαλίτσα!Δεν ξέρω τι ισχύει!!! Ο paezano ακούει να μας πει για καγκελα&μεταλλική ποδιά?
    Εχω 2 πτώσεις από κλείσιμο του stand και όλο το χτύπημα το πήραν τα κάγκελα και η βαλίτσα ( givi 46 ). Νομίζω πως τα κάγκελα είναι απαραίτητα, συν του ότι ταιριάζουν με τη μηχανή.
    LIBYKOS

Νέο μέλος Το avatar του/της stelao
    Fysika kai xwraei 2 krani full face h 46ara.

H apofasi einai diki sou.
    Stelao

Ο πωλητής από Σφακιανάκη shop μου είπε πως τα μικρά κάγκελα καλύπτουν απόλυτα σε περίπτωση πτώσης και πως αν μου ξαπλώσει μια μηχανή θα χτυπούν στο έδαφος μόνο καγκελα,αντίβαρα τιμονιού&βαλίτσα!Δεν ξέρω τι ισχύει!!! Ο paezano ακούει να μας πει για καγκελα&μεταλλική ποδιά?
    εγω εχω τα καγκελα της suzuki!
    Μια χαρα ειναι διακρητικα ομοεφα και κανουν την δουλεια τους
    οταν πεσει η μηχανη ακουμπανε τα καγκελα και το τιμονι ολλα τα αλλα καλυπτονται!
    Τραβα μια νοητη ευθεια καγκελα τιμονι να δεις οτι το ντεποζιτο ειναι μεσα!

Πηγαινε και σε κανα αλλο μαγαζι και μην κολλας μονο σφακιανακη!
    Εγω το πηρα απο βυνιο με καγκελα,bagster,βαλιτσα givi 46 που χωραει ανετα δυο κρανη (σιγα την διαφορα με 52) χουφτες, κλιδαρια δισκοφρενου, μπουφαν, συναγερμο με τηλειδοποιηση και ολα αυτα σε πολυ καλυτερη τιμη απο σφα!
    Δεν κανω διαφημιση απλα σου λεω την περιπτωση μου!
    Ψαξου και αλλου και οχι απο τηλ
    οι τιμεσ απο τηλ δεν ισχυουν μετα
    κανουν τουσ κινεζους πιοσ σας ειπε τετοια τιμη κλπ μαλλον λαθος θα εκανε
    ενω απο κοντα δεν παιζει κατι τετοιο
    να φροντισεις πριν παραλαβεις την μηχανη να καλεσεις στα κεντρικα του σφακιαν να επιβεβαιωσεις τον αριθμο πλαισιου για να δεις οτι δεν ειναι παραεισαγωγη η μηχανη!
    Αυτα τα λιγα απο μενα!
    Μην κολας σε λεπτομερεις πηγαινε και παρε αυτο που σου αρεσει εσενα καλυτερα και οχι σε ολους τους αλλους στο forum!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Όσο κι αν σου φανεί παράξενο εμένα αυτό συμβαίνει!Έχω βέβαια την 52άρα αλλά όταν
    το μηχανάκι πέφτει(καθόλου σπάνιο το....κράτς) τα μόνα που βρίσκουν είναι οι χούφτες,λίγο τα κάγκελα(Givi) και πολύ η βαλίτσα.Κανονικά η Givi θα έπρεπε να πουλάει την Μaxxia 52 σαν....προστατευτικό πτώσης,ας πούμε king size "μανιτάρι"!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

kalispera se olous

Simera piga stin antoiprosopia tis Givi sti athina kai rotisa gia mia 46 L kai tin 52 .

Times 215 +50 vasi =46 litra
    235 +50 vasi = 52 litra

gia tin 52 den eimai kai toso sigouros stin timi tis

Meta piga sto sfakianaki sto peristeri kai mou leei....

46 givi 235+50 vasi
    52 givi 265+50 vasi

poli megali diafora

Meta piga kai se ena allo magazi pou poulage kappa

46 L kappa 125 € mazi me vasi
    52 L kappa 175 € mazi me vasi panta

poli megali diafora me tis Givi

De xero an oi Kappa einai to idio kales me tis Givi ?

exei kaneis kammia gnomi ?

Poli lene oti einai to idio !!Giati omos tosi diafora stin timi me tis Givi an ontos poiotika einai to idio ?

Ti voithia sas !!!

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman
    Oι Givi και οι Kappa κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο. Από κει και πέρα το ταμπελάκι κάνει τη διαφορά. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε περισσότερο οπτικά η Givi (52άρα) και την έβαλα.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Σε ότι αφορά κάγκελα, givi - kappa είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, με μόνη διαφορά στο όνομα και την τιμή (άρα προτιμάμε kappa)

Τώρα για τις βαλίτσες δεν ξέρω λεπτομέρειες για τις givi γιατι ποτέ δεν είχα (αν και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια), αλλά με την kappa 46 που έχω (κληρονομιά από το Τρανσάλπι, τώρα στο Βάρα) είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα/χρηστικότητα κλπ!
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Νέο μέλος
    Re paides,molis agorasa to 650 xwris tipota panw kai eimai sth fash tou ti mpagazieres,kagkela ktl 8a balw. Yparxei sugkekrimenos logos pou exete oloi protimhsh sta Givi?P.x h 52ara mpagaziera ths Kappa exei mia 100aria euro fthnotera. Kai ta kagkela mia 40aria. Gia peite
    Not all that wonder are lost...

Νέο μέλος
    Sorry,gia kapoio logo den eixa dei to proprohgoumeno mail.
    Not all that wonder are lost...

Μέλος Το avatar του/της dolxanthi
    wraia i givi 52 litre alla kai ta 300 sxedon euro einai para para polla!!!!

ego evala tis kappa 48 litre kai einai mia xara kai omorfi!!!
    kai ektos apo 2 full face xoraei kai alla.
    epipleon tin peira kai 170 europoulakia mazi me tin vasi!!!!

oson afora ta kagkela exo tis motech (einai auta pou vazei i suzuki) kai einai koukla!!!
    KAI DEN EXO PROBLIMATA ME SYNTONISMOUS KAI LALAKIES!!!!!
    One life, live it!

Εγω που ρώτησα στο Μοτο Υφαντής μου εβγαλε τιμή 8110ευρω με:
    Συναγερμό ΜΕΤΑ η Spyball
    Βαλίτσα givi 46litr
    Κάγκελα kappa
    Bagster
    Κλειδαριά
    Σέτ αδιάβροχο
    Γάντια
    Κουκούλα
    Κράνος ανοιγόμενο AIROH
    Μπουφάν χειμερινό cordura
    Εξοδα Πινακίδων
    Τοποθέτηση συναγερμού
    Για να βάλω την givi 52litr μου ζήτησε επιπλέον 170 ευρώ που είναι η διαφορά της givi 46l.
    Αλλά θα βάλω και εγώ την Kappa 52l. Οπότε κατα πάσα πιθανότητα η τιμή των 170 ευρώ θα μειωθεί.
    jim

Και εγώ ενδιαφέρομαι για GIVI 52.Δείχνει πολύ όμορφη και αφού οι κάτοχοι λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, μάλλον εκεί 8α καταλήξω.
    Ψάχνοντας βρήκα και αυτό http://e-moto.gr/en/Details.asp?ProductID=83 και φαίνεται καλή τιμή.
    Ξέρετε αν βγαίνει σε μπλε παρόμοιο με το μπλε της μηχανής?

Εγω εχω την GIVI 52lt και ειναι μια χαρα. Απλα θεωρω την 46 πιο ομορφη. Οποτε ψηνομαι για ανταλαγη αν καποιος θελει
    FATES WARNING

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Γεια σε όλους
    Μια που γινεται κουβεντα για την 52αρα τζιβι να πω κατι κι εγω που την εχω (μπαηδεγουεη, κανενα προβλημα, αν ομως ηξερα τοτε για την καπα θα την προτιμουσα σιγουρα λογω τιμης). Ερώτηξη: Εβλεπα στο μοτομαρκετ το μαξιλαρακι της καπα αλλα δεν ταιριαζε ακριβως στην πλατη της τζιβι μου (αφηνε μικρα κενα). Το έχει βάλει κανεις? Ειναι τα ιδια μεταξυ τους, καπα και τζιβι? Ταιριάζουν ακριβως στο πλαστικο στης ιδιας μαρκας βαλιτσα (ή εγω ειμαι υποχονδριος)? Οποιος το εχει ας πει εντυπωσεις πληζ.
    Ευχαριστω και καλημερα

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Φίλε, τόση ώρα μας μιλάς για την "προσφορά" του Σφακιανάκη;;

Κατά τη γνώμη μου είναι μια λακαμία και μισή...

Ψάξου και αλλού, ρώτα τιμές από κοντά και όχι από το τηλέφωνο...Θα εκπλαγείς.

Διάβασε και κάνα thread εδώ....είσαι στο όριο
    +1000

Κατά περίεργο τρόπο προτιμούν να στηρίζουν τους εξουσιοδοτημένους dealers τους και όχι τα δικά τους καταστήματα που είναι - πάντα - πιο ακριβά.

Φίλε δοκίμασα τα χαμηλά μικρά κάγκελα και είναι μια μαμακία. Στάνταρ αν πέσεις ακόμη και σε στάση έχεις φάει φλάς με βάσεις και ντεπόζιτο, και ίσως αντίβαρα και πλαϊνά πλαστικά κάτω από σέλα. Σου προτείνω να τα δεις σε κάποιο μαγαζί και θα καταλάβεις μόνος σου. Όσο για τη βαλίτσα αν το ψάξεις σε κάποιον εξουσιοδοτημένο θα βάλεις αυτή που θέλεις με ένα μικρό επιπλέον κόστος και δεν θα ψάχνεις να πουλήσεις αυτή που σε εξαναγκάζουν να πάρεις.
    Φιλικά
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF