Σελίδα 65 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    4 αλογα ειναι εξωφρενικη αυξηση. Με ολοσωμη δηλαδή ποσα παιρνεις, καμια 10αρια? Χωρις προγραμμα παντα.
    Με εξάτμιση και φίλτρο το μέγιστο που μπορείς να πάρεις ειναι 2-3 άλογα. Απλά η ιπποδύμαμη βγαίνει πιο γρήγορα κατα 2 με 3 δευτερολεπτα γι αυτό και σου δίνει την "αίσθηση" οτι πήρες 15 άλογα......και φυσικά ο ήχος που δεν είναι και κατ ανάγκη ευχάριστος ιδίως σε μεγάλα ταξίδια....

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgetziker Προβολή μηνύματος
    και βοήθησε?
    Αρκετά.

Παλαιό μέλος
    Steering Damber έχει βάλει κανείς και με τι αποτελέσματα?

Άχρηστη πληροφορία:
    (Θα το ξέρετε ήδη οι κάτοχοι φαντάζομαι.)
    Το ακρωνύμιο MT σημαίνει "Master of Torque". Cool...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Ναι, διότι η Yamaha έχει ρυθμίσει τους κινητήρες για άφθονη ροπή χαμηλά. Οι Ιάπωνες έχουν βγάλει και σχετική σειρά με anime. Εδώ βλέπουμε μπροστάρη το Street Rally MT-09 του ptc.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Το ακρωνύμιο MT σημαίνει "Master of Torque".
    Καλώς ήρθες στο 2014!

Spoiler: Εμφάνιση
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Καλώς ήρθες στο 2014!

Παραποιηθηκαν οι δηλώσεις μου! Απομονώθηκε ένα κομμάτι! Αίσχος!! 1!!1
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Καλώς ήρθες στο 2014!

Έχω κι εγώ την απορία αν όντως αυτό ήταν το νόημα από την αρχή ή απλά η Yamaha έπαιξε με τις λέξεις για να προωθήσει την καινούρια σειρά της. Γιατί όντως το "Masters of torque" το συναντάω πρώτη φορά σε άρθρα του 2013-2014 που βγήκαν τα σύγχρονα ΜΤ(7&9), ενώ το όνομα προϋπήρχε στη σειρά της Yamaha με τα πολύ παλαιότερα ΜΤ-01 και ΜΤ-03. Εκεί το όνομα φαίνεται να είναι συνέχεια των άλλων μοτοσυκλετών της εταιρείας, όπως ΧΤ, ΤΤ, DT, κτλ. Σε αυτά τα μοντέλα δε νομίζω το δεύτερο Τ να σημαίνει torque, οπότε έχω την υποψία πως το masters of torque παίζει να είναι ένα έξυπνο λογοπαίγνιο κάποιου μαρκετίστα της δεκαετίας μας και όχι η πρωτότυπη κωδική ονομασία των μηχανικών της Yamaha. Καθαρά δικά μου η σκέψη, καθώς δεν έχω βρει κάποια στοιχεία που να την υποστηρίζουν.

Η νέα σειρά ΜΤ, ξεκινώντας από το 2014 δηλαδή, δε νομίζω ότι έχει την παραμικρή σχέση με την παλαιότερη σειρά - *cough* παντελώς αδιάφορων μοτοσικλετών *cough* -, εκτός από το όνομα. Αυτό στηρίζεται κι από το γεγονός ότι σε άλλες αγορές είχαν διαφορετικά ονόματα (FZ, FJ κτλ).

Η νέα σειρά όντως κατασκευάστηκε με έμφαση στη ροπή. Τώρα αν πρώτα προέκυψε το ΜΤ ή το "master of torque" (για τη νέα σειρά πάντα), μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ και δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά πιστεύω ότι προέκυψαν μαζί.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Η νέα σειρά ΜΤ, ξεκινώντας από το 2014 δηλαδή, δε νομίζω ότι έχει την παραμικρή σχέση με την παλαιότερη σειρά - *cough* παντελώς αδιάφορων μοτοσικλετών *cough* -, εκτός από το όνομα. Αυτό στηρίζεται κι από το γεγονός ότι σε άλλες αγορές είχαν διαφορετικά ονόματα (FZ, FJ κτλ).

Η νέα σειρά όντως κατασκευάστηκε με έμφαση στη ροπή. Τώρα αν πρώτα προέκυψε το ΜΤ ή το "master of torque" (για τη νέα σειρά πάντα), μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ και δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν, αλλά πιστεύω ότι προέκυψαν μαζί.
    Σίγουρα τα σύγχρονα μοντέλα είναι μπροστά σε πολλά σημεία, αλλά δε θα πω πως δεν έχουν καμία σχέση. Δεν υπάρχει παρθενογένεση άλλωστε.

Η MT-01 ήταν μια torque sports μηχανή, δλδ μια μηχανή δρόμου που στήριζε την (όποια) ταχύτητα της στη ροπή και όχι την ισχύ. Το MT-03 από την άλλη ήταν το μοντέλο που έβαλε και το στοιχείο motard στη συνταγή. Τα δύο αυτά μαζί (ροπή αντί για ισχύς σε μηχανή street) μαζί με γρήγορη γεωμετρία και μικρό βάρος (σαν motard) έδωσαν τελικά τη σύγχρονη σειρά MΤ.

Η επιλογή του F στη νότιο Αμερική έγινε για εμπορικούς λόγους, παρουσιάζοντας τα μοντέλα αυτά ως συνέχεια των επιτυχημένων FZ(6,8,10). Φυσικά καμία σχέση δεν υπήρχε ανάμεσα στα μοντέλα αυτά. Άλλωστε ήδη έχει αλλάξει αυτό και η σειρά έχει την ίδια ονομασία και εκεί πλέον.

Έτσι όπως τα λες, δεν αποκλείεται.

Τα παλιά ΜΤ, πάντως, πρέπει να είχαν κάνει 8 πωλήσεις από την κατασκευή τους μέχρι και το 2014. Το ΜΤ-01 προφανώς ήταν ροπάτο, αφού ήταν σχεδόν δίλιτρο. Το άλλο... νταξ, οτιδήποτε φοράει τον κινητήρα του 660, δεν πάει πουθενά.
    Life begins at 45°.

Μέλος Το avatar του/της georgetziker
    Ντίζα συμπλέκτη παιδιά SOS SOS έως 2016 μοντέλα αλλαγή ντίζας συμπλέκτη και χωρίς να σας έχει κοπεί.
    Πολύ μικρό το κόστος μπροστά στην κατάσταση την οποία μπορεί να βρεθούμε( βρέθηκα τις προάλλες) και είναι κρίμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr

Καλησπέρα.Ηρθε η ωρα για αλλαγή των μαμα ελαστικων, μετα απο 17000χλμ.Και πολυ κρατησαν.Τι εχετε βάλει και εισαστε ευχαριστημένοι;
    Την μηχανη την χρησιμοποιώ 90% στην Αθήνα,σε ανοιχτούς δρόμους,καμια εξορμηση και σπάνια κανενα track day.Θελω γρηγορο ζεσταμα,και στρίψημο οποτε δοθει η ευκαιρεία.Μιας και ειναι ηδη γνωστο το θεμα του wobbling, μου προτειναν σημερα απο γνωστο λαστιχαδικο το BT021 και Prelli Rosso II,ενω δεν ηταν θετικοι με το Metzeler M7RR που προτεινα εγω,μιας και εχω ακουσει πολλα καλα για αυτό.Εσεις τι γνωμη εχετε για αυτά ή κάποιο αλλο που εχετε δοκιμασει, για τέτοιο στιλ οδηγησης;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kemmotar
    Πόσο συχνά εισαι διατεθειμένος να αλλάζεις λαστιχο. Ουσιαστικα θες hypersport ελαστικό. Για μένα ξεκάθαρα value for money, διαρκεια 13.000-15.000 περιπου, bridgestone s21 battlax Στα 250 ευρώ. Εναλλακτικά λίγο πιο ήπιο σαν πατημα , λίγο πιο γρήγορο ζέσταμα αλλα αρκετά μικρότερη διαρκεία ζωής (8.000 km) conti sport attack3.
    Ότι αναφέρεις είναι πολύ παλιά ελαστικά από πλευράς τεχνολογίας. Pirelli rosso3 είναι το αντίστοιχο αλλα είναι ακόμα πιο καμπυλωτο το πισω από το σ21 θελει ιδιαίτερη προσοχή στις πιεσεις...
    Εγώ φοράω τωρα pirelli rosso corsa II εξαιρετικό λαστιχο αλλα ακ8μα δεν ξέρουμε τι θα βγάλουν ούτε με νοιάζει... το επόμενο θα είναι το s22...

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •