[QUOTE=Alexinhogr;2952739]Μια χαρά μηχανάκι κ αθάνατα. Δες κ vstrom, με το ύψος μας είμαστε ον οφ[/QUO Για το kawasaki er6n τι γνώμη έχεις φίλε; Πολλά κυβικά για μετακίνηση στη πόλη θεωρώ.. αλλά το είδα στο δρόμο σήμερα και μπριζωθηκα λίγο
[QUOTE=Alexinhogr;2952739]Μια χαρά μηχανάκι κ αθάνατα. Δες κ vstrom, με το ύψος μας είμαστε ον οφ[/QUO Για το kawasaki er6n τι γνώμη έχεις φίλε; Πολλά κυβικά για μετακίνηση στη πόλη θεωρώ.. αλλά το είδα στο δρόμο σήμερα και μπριζωθηκα λίγο
Δεν το χω κάνει βόλτα, αλλά λογικά θα είσαι με καμπούρα σαν το ζεντ χαχα
Και σε adventure έκδοση με τιμή κάτω από £4.500 στο UK.
Να πούμε πως δεν είναι εντυπωσιακό, θα είναι ψέμα.
Πλαστικός κουβάς, αλλά εντυπωσιακό.
Το βλέπω άνετα να κλέβει πωλήσεις από TRK.
Αν και όταν όλα αυτά τα νέα κινέζικα μοτοσυκλετάκια αποκτήσουν κάποια αξιοπιστία, τότε είναι πιθανό να δούμε αρκετά εκεί έξω.Προς το παρόν νομίζω πως θα υπάρξουν κάποιοι αγοραστές τους οποίους θα δελεάσει η τιμή (και η εμφάνιση) αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι λογικό να είναι από επιφυλακτικός μέχρι και αρνητικός.
Σίγουρα πάντως υπάρχει κοινό και στην Ελλάδα για αυτά τα μοντέλα.
Από μόστρα σκίζουν πάντως. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν πάει η Honda να πάρει κάνα σχεδιαστή από τους κινέζους; Σκέψου ένα cb500x με αυτήν την εμφάνιση πχ. Δε θα προλάβαιναν να βγάζουν μηχανάκια τα εργοστάσια.
Στην φωτογραφία με τις πλαϊνές δείχνει υπερβολικά φουτουριστικό για τα δικά μου δεδομένα... Συνεχίζω να θεωρώ το TRK ως το ποιο " όμορφο " και "φρέσκο" σχέδιο σε αυτή την κατηγορία που βγήκε τώρα τελευταία.. έχει και εκείνο το μπροστινό που δείχνει νταμάρι και θυμίζει κάτι granpasso η stelvio που ήταν ιδιαίτερες κατασκευές με ξεχωριστη ταυτότητα...
Άσχετα αν δεν πουλάνε...
Το εχει αγορασει κανεις να μας πει εντυπωσεις;;;
Πολυ ομορφο..εντυπωσιακο θα ελεγα!
Εγω παιδια ειμαι φαν των νεων ιδεων...και αλαγων γενικοτερα...μου αρεσει να εχω πιο πολλες επιλογες...και σε βαθος χρονου εαν υπαρξει και η αξιοπιστια....τοτε ποιος ειναι ο κερδισμενος???
Ολοι εμεις !!
ετοιμαζομαι για test ride...Δυστυχως εχουν μονο το r 310 αλλα να δουμε και αυτο.....
Ωραιος...αντε να μας πεις εντυπωσεις...επισης βγαλε και φωτο