Δημοσιεύθηκε αρχικά από
lospsi
Εγώ πάλι νομίζω ότι με σωστή διαχείριση και πλάνο, τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Ας υποθέσουμε ότι αυτή την στιγμή, η πίστα δεν μπαίνει μέσα, έχει όμως οριακή κερδοφορία και άρα δεν έχει περιθώριο για επενδύσεις. Έχει επίσης Χ επισκέπτες και μεσάζοντες που βγάζουν και αυτοί κάποιο κέρδος.
Εάν γίνει μια κανονική βελτίωση στην πίστα (όχι μπαλώματα και γυφτιές), ο κόσμος που θα την επισκεφτεί δεν θα είναι περισσότερος? Είτε με αυτοκίνητα, είτε με μοτοσυκλέτες. Εγώ πιστέυω ναι γιατί ξέρω πολύ κόσμο που δεν θέλει να πάει γιατί πιστεύει ότι δεν αξίζει το τίμημα που ζητείται, τουλάχιστον στην παρούσα κατάσταση.
Εάν, επίσης, μένει καθημερινά ανοικτά, φτιάξει ένα καφέ της προκοπής και βάλει και καρέκλες, κάνει προσφορές (σε club, φορουμ, σχολεία κτλ.) και πακέτα χρέωσης (ετήσια, μηνιαία, με αριθμό συγκεκριμένων session με προείσπραξη και τα επικοινωνήσει κιόλας σωστά, ώστε να τα γνωρίσει ο κόσμος), δεν θα προσελκύσει επιπλέον κόσμο? Ξέρω πχ. επίσης κόσμο, που ανεβαίνει Σέρρες σε άσχετες ημερομηνίες γιατί τότε -απλά- μπορεί.
Όλη η επιπλέον επισκεψιμότητα, δεν θα μπορέσει να στηρίξει την επένδυση?
Μην τρελαθούμε, στην μοναδική πίστα των Αθηνών αλλά και Κεντρικής/Νότιας Ελλάδας να μην μπορεί να υπάρξει κερδοφορία. Δηλαδή, για πληθυσμό 6εκ.+ ανθρώπων δεν είναι βιώσιμη μια πίστα (που απλά πρέπει να βελτιωθεί, όχι να γίνει από την αρχή, ε?) ενώ οι Σέρρες, με 1,5εκ. πληθυσμό είναι επειδή προσελκύει ειδικό κοινό από Βαλκάνια.
Αυτό δεν παίζει, σίγουρα.