Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: RCT vs 13Φ

ΡΕ ΨΑΡΟΥΛΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.
    ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ.
    Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.......ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΕ FORUM ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΝ ΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ή ΣΑΝ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ".......ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...... ΟΣΟΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ........
    ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.....

Η 13 Φ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ή ΟΧΙ..........

VIVA LA REVOLUTION (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Κατ'αρχήν αν δε θέλετε σηματάκι βάλτε καινούρια ανέκδοτα. Κατά δεύτερον μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σα να φωνάζεις.

Νομίζω ότι το επιθετικό σου ύφος έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας και αν δεν επιστρέψει εντός αυτών το λιγότερο που θα κάνω είναι να σε αγνοώ.

Επίσης θα σου συνιστούσα να περνάς τα posts σου από το Word ή κάποιο άλλο ορθογραφικό έλεγχο για να μη μας βγάζουν το μάτι τα ορθογραφικά σου λάθη. Εναλλακτικά μπορείς να επιστρέψεις στο Δημοτικό.

Φιλικά (πάντα)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	recycleΛεωνίδας.gif 
Προβολές:	281 
Μέγεθος:	30,2 KB 
ID:	37725

Γράφω με κεφαλαία γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ WORD ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WORD ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ (ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΑΚΙ)
    ΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ)
    ΑΧ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ, ΑΝ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ "ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ" Ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ......
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ (ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ). ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΠΑΓΙΑΤΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ..........
    13Φ
    ΥΓ
    Νομίζω ότι το επιθετικό σου ύφος έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας και αν δεν επιστρέψει εντός αυτών το λιγότερο που θα κάνω είναι να σε αγνοώ.

Εντός αυτών ποιών ?????
    Εντός αυτών τα όρια ενοείς......
    την ημέρα που μαθαίνατε συντακτικό εσύ μάλλον είχες πυρετό........ή ήσουν εκτός αυτών τα όρια που ακουγες.....

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    asxeto:

ti einai to 13F?
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

13 Φλεβάρη. ετσι ονομασαμε την οργανωση εναντια στο RtCT

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
    13 Φλεβάρη. ετσι ονομασαμε την οργανωση εναντια στο RtCT

Φιλε Motoulis ...

Απο την αρχη που ξεκινησες να γραφεις, σχετικα με το RCT, εισαι ο πιο "επιθετικος" εδω μεσα.

Κρατουσα καποιες επιφυλαξεις, μιας και μεσω κειμενων δεν μπορεις να καταλαβεις το υφος του συνομιλητη σου, αλλα συνεχεια "χοντραινεις" τους χαρακτηρισμους, οσο περναει ο καιρος ...

Το ξανα ειπαμε οτι ολο αυτο ειναι ενα παιχνιδι, μια πλακα και τιποτα αλλο ...

Δεν αξιζει νομιζω να "φτιαχνουμε" διαφορες, για ενα θεμα που στην πραγματικοτητα ΔΕΝ υπαρχει.

Σκεφτειτε οτι εδω μεσα ειναι ΠΟΛΛΑ αυτα που μας ενωνουν και ελαχιστα αυτα που μας χωριζουν.
    Ας μην προσπαθουμε να δημιουργουμε θεματα εκ του μη οντος, κι ας μεινει το παρον θεμα στα ορια της πλακας ... :wacko:

Φιλικα

Χρηστος
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Φιλε Motoulis ...

Απο την αρχη που ξεκινησες να γραφεις, σχετικα με το RCT, εισαι ο πιο "επιθετικος" εδω μεσα.

Κρατουσα καποιες επιφυλαξεις, μιας και μεσω κειμενων δεν μπορεις να καταλαβεις το υφος του συνομιλητη σου, αλλα συνεχεια "χοντραινεις" τους χαρακτηρισμους, οσο περναει ο καιρος ...

Δεν αξιζει νομιζω να "φτιαχνουμε" διαφορες, για ενα θεμα που στην πραγματικοτητα ΔΕΝ υπαρχει.

Σκεφτειτε οτι εδω μεσα ειναι ΠΟΛΛΑ αυτα που μας ενωνουν και ελαχιστα αυτα που μας χωριζουν.
    Ας μην προσπαθουμε να δημιουργουμε θεματα εκ του μη οντος, κι ας μεινει το παρον θεμα στα ορια της πλακας ... :wacko:

Φιλικα

Χρηστος

+ 1

αλλά όταν θα ποσταρω το νέο μου ανέκδοτο με τον κροκοδΙλα να μην ακούσω τσιμουδια)

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Γράφω με κεφαλαία γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ WORD ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WORD ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ (ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΑΚΙ)
    ΟΣΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ (ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ)
    ΑΧ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ, ΑΝ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟ "ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΣΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ" Ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ......
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ (ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ). ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΠΑΓΙΑΤΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ..........
    13Φ
    ΥΓ

Εντός αυτών ποιών ?????
    Εντός αυτών τα όρια ενοείς......
    την ημέρα που μαθαίνατε συντακτικό εσύ μάλλον είχες πυρετό........ή ήσουν εκτός αυτών τα όρια που ακουγες.....
    Αν βρεις έναν εδώ μέσα που να σου δώσει δίκιο το ξανασυζητάμε. Έχεις ξεφύγει πάντως και δεν ασχολούμαι ξανά μαζί σου.

Υ.Γ. Λέξη "έλενχος" δεν υπάρχει, μάλλον εννοείς "έλεγχος".

Ρε ξεκολάτε...

Επεμβαίνω μόνο και μόνο επειδή ξεκίνησα τη πλάκα με τη "στρατολογηση"

Σιγά μη τσακωθούμε κιόλας.

Απλά θεωρειται αυτονόητο το ότι τα μέλη της 13Φ ακόμα κια αν κάνουν rectcle παίρνουν ΑΠΑΛΛΑΓΗ!

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΜΙΚΡΕ ΕΛΕΝΧΟΣ ΕΙΝΑΙ........
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    έλεγχος
    +1

(sorry συν-αντιστασιακε)
    kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Φιλε Motoulis ...

Φιλικα

Χρηστος
    Φίλε Χρήστο.
    Σ΄ευχαριστώ που με κατατάσεις ως τον πιο "επιθετικό".
    Καταβάθος θέλω να γίνω πρόεδρος αλλά η οργάνωση δεν το δεχεται, βλέπεις είμαστε όλοι συντροφοι (ελπίζω με τον χαρακτηρισμό σου να γίνω κατι σαν τον Τσε και να ξεχωρίσω επιτελους).

Εάν το παραπάνω το πίστεψες μην διαβασεις άλλο σου ζητώ συγνώμη και τα παιρνω όλα πίσω.
    Εάν όχι διάβασε και το υπόλοιπο..........

Πες μου μια χοντράδα να την πάρω πίσω αμέσως και να ανέβω στην Αθήνα να σου ζητήσω προσωπικά συγνώμη.
    Το χιούμορ είναι καυστικό πολλές φορές και δεν έχει στόχο την ανθρώπινη υπόσταση του καθενός στον οποίο γράφω αλλα την διαδικτυακή του υπόσταση σε ένα συγκεκριμένο φορουμ (το οποίο είναι ανέκδοτα χιούμορ αν θυμαμαι καλά).
    στα γράφω αυτά γιατι υποψιάζομαι οτι θα μου πεις για τα ρουφιανιλικια και το μπατσοι κλπ.
    Επειδή ειναι ενα παιχνίδι (ομολογουμένως ωραίο, θυμίζει κλέφτες κι αστυνόμους των παιδικών χρόνων)
    απέναντι στο RCT έπρεπε να υπάρξει κάτι και απο ανοργάνωτες "επιθέσεις" καταλήξαμε στο 13Φ.
    Εχεις σκεφτεί το μέγεθος αυτού του φόρουμ αν δεν υπήρχε αυτη αυτή η "κόντρα"?
    Συμφωνώ μαζί σου οτι δεν υπάρχει αλλα το δημιουργούμε το θέμα για να γίνετε πλάκα (εκτός και αν αστείο είναι να "τραβάει" κάποιος σηματάκι και εκεί να τελειώνουν όλα).

Επαναλαμβάνω την διαδικτυακή υπόσταση όλων αυτών εκτός και αν πιστεύεις και στα κονσερβοκούτια του βελζεβουλη, στην λίστα ονομάτων του λάμπρου, την "στρατολογηση" του ανταμ, στα καλασνικοφ στα τσεκουρια κλπ.
    Δηλαδή δεν εχω τίποτα σαν Ραφαήλ με τον Γιώργο αλλα με τον Βartal ως Motoulis έχω άσβεστο "μίσος" και σκοπεύουμε να κάνουμε ντού στο σπίτι του σύντομα για παραδειγματισμό.

Φιλικότατα
    Ραφαήλ

ΥΓ Αν υπήρχε η παραμικρή πραγματική επιθετικότητα δεν θα είχα δώσει επίθετο και όνομα (οπως δεν κάνω πουθενα στο ιντερνετ) όπως και πόλη κατοικίας.
    Απλά ως ανθρώπινη υπόσταση έχω σε όλους όσους είναι μοτοσυκλετιστές απόλυτη εμπιστοσύνη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    +1

(sorry συν-αντιστασιακε)
    Ψαξε την ρίζα της λεξης και τελος την καθαρευουσα και θα δεις οτι απλα δεν χρησιμοποιείται πλεον σαν έλενχος
    αντε γιατι μετα θα μου πείτε για το αυγό το αυτί κλπ.

και να με περάσετε απο ελεγ κτικό συνέδριο.

το συντακτικό του όμως σκίζει......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    [ΑΝΑΚΩΧΗ]

Φίλε Χρήστο.
    .......................

Με την απαντηση σου, για μενα το θεμα τελειωσε ...

Σιγουρευτηκα, οπως φανταζομουν, οτι κινησαι στα πλαισια της πλακας και μονο. :wacko:

Οπως ειχα πει ομως και προηγουμενως, ο internet-ικος λογος δεν εναι σαφης, μιας και ΔΕΝ βλεπεις τον συνομιλητη σου, με αποτελεσμα πολυ ευκολα να δημιουργουνται παρεξηγησεις ...

Χρησιμοποιησε κι εσυ ρε καμαριμ' κανα emoticon (χαχανο) για να γινεται πιο κατανοητο μερικες φορες ...

Ειναι κατι σαν την γυναικα του Καισαρα ενα πραμα ...

:rotflmao:

Κι εσυ Λεωνιδα, απο την πιο πανω απαντηση του Motoylis, ελπιζω να καταλαβες το πραγματικο υφος του και να μην συνεχισουμε τις "προσωπικες" αντιπαραθεσεις ... :smilea:

[/ΑΝΑΚΩΧΗ]

Τωρα μπορειτε να επιτεθειτε ελευθερα στους εξτρεμιστες της 13Φ, και σε οσους ειτε απο αγνοια, ειτε εσκεμμενα, ακολουθουν την γραμμη τους! :a015:

Σκοπος μας ειναι να τους φερουμε ΟΛΟΥΣ στον ΙΣΙΟ δρομο (μην τον μπλεκουμε με τον δρομο του Θεου, γιατι θα παμε σε αααλλη Διαμαχη ) της πρωτοτυπιας! :a29:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και εγω καταθετω οτι ολη η ιστορια γινετε για τον χαβαλε....σιγα μην στραβωσουμε , στην πρωτη ευκαιρεια κερναμε τα μελη του RCT....

...ληγμενες θα ειναι βεβαια , αλλα εμεις το κερασμα θα το κανουμε μια φορα...:wacko:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Μαντινάδες RCT & 13Φ...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ