Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι όχι. Ένα αστείο είναι επιτυχημένο αν γελάσουν όλοι, χωρίς να ενοχληθεί κάποιος. Το συγκεκριμένο δεν ήταν, οπότε οφείλω μία συγγνώμη.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Εγω παντως ψαρωσα.Νομιζα οτι ησουν εση αυτος![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
Σε είδα χθες με το κακοποιημένο σε cafe racer SF και χωνί για εξάτμιση.... Πως ένα όμορφο μηχανάκι γίνεται καραγκιόζης.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Απλά μια διόρθωση: ένα αστείο είναι πετυχημένο αν είναι αστείο. Πολλοί μπορεί να μη γελάσουν. Αν κάποιοι παρεξηγηθούν κιόλας, σημαίνει ότι ήταν ακόμα καλύτερο. Ή πολύ κακό.
Σπαρίλα, δεν πάει σε σένα. Εσύ είσαι λατρείας.
Σε είδα να παρκάρεις χωρίς όπισθεν και να αφήνεις το αυτοκίνητο όπως μπήκες, 40 μοίρες γωνία με το πεζοδρόμιο, πάνω στο δαχτυλίδι της Κηφισίας (εντάξει, στον παράδρομο) ΚΑΙ πάνω σε διάβαση πεζών. Το παράτησες όπως ήταν και πήγες στη δουλειά σου. Κάπου έχω και φωτογραφία...
Life begins at 45°.
Κυκλοφορεί και στα μέρη μου ένας τέτοιος αλλά με το ΤΑ650, σήμερα τον πέτυχα πάλι, μέρα μεσημέρι και όλα τα προβολάκια ανοιχτά, δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω... Πάντως o συνδυασμός κάγκουρας και Honda ξεπερνά ακόμα και την κατηγορία-benchmark κάγκουρας με TDM...
Σπάνια γράφω εδώ αλλά αυτό άξιζε.
Σε είδα ή μαλλον δεν σε είδα να κάνεις αναστροφή στη Αρδηττού κι ενώ είμαι έτοιμος να στρίψω όλο χάρη με βαθύ πράσινο από Ηλιουπόλεως να σκας μπροστά μου και να πλακώνομαι στα φρένα την ώρα που είμαι πλαγιασμένος. Το 'σωσα, τα άκουσες άσχημα σε πήρα από πίσω, έστριψες στη Αναπαύσεως και την ώρα που στα έχωνα έσκασαν δυο τύποι cool κτλ δίκιο έχεις, άστον, οκ κτλ -μπράβοι, λίτες, και τα δύο?.
Τι διάολο ρε, σε τι παράγοντα έπεσα???
Σε ειδα βενζινα να σου φευγει η μανικα την ωρα που πηγες να τη βαλεις στο τεποζητο.Η δεξια μερια λουστηκε απο τη βενζινη.Ειπες οχ και συνεχισες να κανεις αταραχος τη δουλεια σου.Πληρωσα και περιμενα να φερεις κατι να τη σκουπισουμε.Εσυ στο κοσμο σου.Αναγκαστηκα και σου ειπα εγω να φερεις στουπι και εφερες και τη σκουπισα.
καθε μερα ...νεα μερα.
Δεν σας είδα, αλλά σας άκουσα δίδυμο ραδιοφωνικών παραγωγών στον 9,72 σήμερα το πρωί να χλευάζετε όσους μπερδεύουν τις εθνικές εορτές και να ανακοινώνετε με στόμφο πως την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε το ΟΧΙ του Μεταξά στους... Γερμανούς![]()