Πάρτε και ένα HOW TO BRAKE WITH ABS να μάθετε όσοι δεν το έχετε και όχι μόνο.
Emergency braking practice with an ABS-equipped V-strom 650 K7, with tips & slow replays.
https://www.youtube.com/watch?v=3d6iu-1WFxw
Πάρτε και ένα HOW TO BRAKE WITH ABS να μάθετε όσοι δεν το έχετε και όχι μόνο.
Emergency braking practice with an ABS-equipped V-strom 650 K7, with tips & slow replays.
https://www.youtube.com/watch?v=3d6iu-1WFxw
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δυστυχώς τα πιστεύεις και τα λές.
Καλή τύχη!
Μια μηχανή με ABS δεν μπορεί να βοηθήσει στον αναβάτη να μάθει με ασφάλεια της ποιά είναι τα όρια της πρόσφυσης; Δεν μπορεί δηλαδη ο αναβάτης να καταλάβει ότι όταν εμπλέκεται το σύστημα σημαίνει οτι έχει φρενάρει λάθος; Πρέπει να διπλώσει το τιμόνι και να κινδυνέψει να τσακιστεί για να το καταλάβει;
The R is for Respect.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπαίνεις (όχι εσύ ο χ αναβάτης) σε στροφή, σβέλτα, ούτε καν γρήγορα, και μπροστά σου βλέπεις ενα αμαξάκι που φρενάρει απότομα γιατί δεν ξέρω, του έπεσε το τσιγάρο στα @@.
Βλέπεις λοιπόν έναν τοίχο από λαμαρίνα να ερχεται πανω σου και τι κάνεις; Ενστικτωδώς με το ΑΒS θα φρενάρεις απότομα. Μπορεί να πέσεις; Ναι, γιατί φρένα υπο κλιση δεν ειναι το καλυτερο. Μπορεί και όχι όμως, οπότε και φρεναρεις δυνατα και μπλοκάρει ο μπροστινός (ή οχι, αφου έχεις ABS) και φυσικά σου ανοίγει η τροχιά, σε πετάει στο αντίθετο ρεύμα; Πιθανό. Αν ερχεται από την άλλη κάτι, θα το συναντήσεις; Πιθανό.
Αν δεν έχεις ABS, δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις στην ίδια περίπτωση, έχει να κάνει με την ικανότητα του αναβάτη.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ε είναι μεγάλη κουβέντα. Η παθητική οδήγηση σπάνια βοηθάει στους ελληνικούς δρόμους, δίπλα σε Έλληνες οδηγούς. Προτιμώ την ενεργητική. Οι καθρέπτες δεν πρέπει να ελέγχονται κάθε 2 δευτερόλεπτα, καθώς είναι πιο πιθανό να σε σκοτώσουν, παρά να σε σώσουν. Αλλά ΠΑΝΤΑ πρέπει να γνωρίζεις τι συμβαίνει γύρω σου. Αυτό είναι θέμα εμπειρίας. Χαμηλή ταχύτητα ανάμεσα στα αμάξια είναι ένας σίγουρος τρόπος να πεθάνεις (εκτός αν αναφέρεσαι στη διήθηση μεταξύ ακινητοποιημένων, τότε δεκτό). Δίπλα σε αυτοκίνητο εν κινήσει μένεις το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Αλλά όλα αυτά είναι λίγο γενικολογίες, δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος και δεν έχουν εφαρμογή σε όλους. Ας πούμε ότι είναι η δική μου άποψη, από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια μέσα στην πόλη της Αθήνας. Μεγάλη κουβέντα όμως, μην ανοίξουμε ΚΑΙ αυτή. Οδηγείτε όπως νιώθετε εσείς ασφαλείς.
Life begins at 45°.
Συνεχόμενο τσεκ καθρέφτες=κάθε κάποια δευτερόλεπτα,όχι όντως συνεχόμενο.
Χαμηλή ταχύτητα ανάμεσα απ'τα αμάξια=Χαμηλή ταχύτητα στην διήθηση γιατί ναι μεν είσαι ανάμεσα από 2 αμάξια εκείνη τη χρονική στιγμή,αλλά στα επόμενα 2 δεύτερα μπορεί να θέλει κάποιος μπροστά σου να αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας και χωρίς να τσεκάρει καθρέφτη,οπότε καλύτερα να πηγαίνεις σιγά δίπλα σε κάποιον παρά γρήγορα πάνω σε κάποιον.
Δεν μπορω να καταλαβω.......
Διαβαζω ...διαβαζω για την χρησιμοτητα του αβς......
Και δεν μπορω να καταλαβω......Ολοι αυτοι οι χιλιαδες που τρεχουν καθε σκ σε ολο τον κοσμο....
Σε βρεγμενες πιστες , λασπες ,χιονια.... Χωματινοι, ασφαλτινοι....
Ηλιθιοι ειναι και δεν φοραει κανεις .... Μα κανεις αβς...??
Παντως κατα την προσωπικη μου γνωμη ...
Σε αναποφευκτη...... συγκρουση ( που ναι μεν θα γλυτωσεις την πτωση αλλα θα σε οδηγησει το αβς με λιγοτερα χιλμ....)
Θα προτιμησω την πτωση απο το μπλοκαρισμα του τροχου.....
Και ο νοων νοειτω...
Για εμένα που οδηγάω κοντά 40 χρόνια,δεν με ενδιαφέρει να πάρω μοτό με abs(φρενάρω με την ---οποια---εμπειρια έχω.)
Αν είναι για τον γιό μου,θα ήθελα να έχει η μοτό abs.
Το θέμα είναι , τελικά ποιος θα εχει μάθει να φρενάρει μετά από χρόνια.