Σελίδα 25 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 611

Θέμα: NAKED για 1.91 ύψος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Από τα 100 στα 0, σε 200μ; Με ένα δάχτυλο, δεν πατάω καν το πίσω, συνήθως δε αν το απρακάνω δίνω και γκάζι για να φτάσω στο φανάρι.
    Πρόσεξε θα σου σβήσει

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Πρόσεξε θα σου σβήσει
    Το καταλαβαίνεις ότι 16 χρόνια εδώ μέσα έχουμε δει πολλούς ίδιους με σένα ε; Εξυπνάκηδες μέχρι να καταλάβουν τι κάνουν λάθος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Το καταλαβαίνεις ότι 16 χρόνια εδώ μέσα έχουμε δει πολλούς ίδιους με σένα ε; Εξυπνάκηδες μέχρι να καταλάβουν τι κάνουν λάθος.
    Πές του Blitzer (αν οδηγάει αυτός) πώς να πατάει φρένο γιατί δε το έχει
    https://youtu.be/jfHQe4vV714?t=94

Πολλά κατεβάσματα βλέπω με πολλές στροφές και μάλλον δεν έχει ABS και φοβάται το φρένο

Εγώ να δείς πόσους σαν και εσάς βλέπω καθημερινά

Παλαιό μέλος
    ΥΓ. Προφανώς και δεν κατάλαβες ότι μιλάμε για τον κινητήρα στο φρενάρισμα.
    Ή κατάλαβες αλλά αντί να συμφωνήσουμε και πάθεις κάτι το έριξες ΠΑΛΙ αλλού (που και εκεί κάνεις λάθος)!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Ώρες ώρες απορώ με τη επιμονή σου ...
    Θέλει πολύ σθένος αυτό μετά από τόσα χρόνια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Ρε καρατέο αγορίνα συγχαρητήρια για το μοτόρι,μην τρελαίνεσαι είσαι καλός στην θεωρία αλλά όλα αυτά που
    λες δεν ξες κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα στην καθημερινή ζωή.Και μην ξεχνάς ότι μηχανάκι απο μηχανάκι διαφέρει.
    Θυμάμαι όταν προωτοβόλταρα το 675 είχα διαβάσει ένα σκασμό πράγματα ,τη στιγμή που το καβάλησα έκανα τα κακάκια μου
    απο τη διαφορά στα γκάζια απο τη δύναμη των φρένων και απο τις επιταχύνσεις και μιλαμε για ένα ταπεινο 600 αρι.
    Οταν σου λένε κάποια πράγματα άνθρωποι που καβαλάνε χρόνια δε στο λένε για να στο παίξουν έξυπνοι αλλά για να
    σε βοηθήσουν. Οταν βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη τότε θα αρχίζεις να απολαμβάνεις.Πάντα όρθιος

Παλαιό μέλος
    Ενώ εσείς λίγοι και καλοί. Αναντικαταστατοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ώρες ώρες απορώ με τη επιμονή σου ...
    Θέλει πολύ σθένος αυτό μετά από τόσα χρόνια
    Βοηθάει να μην έχεις ζωή.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πές του Blitzer (αν οδηγάει αυτός) πώς να πατάει φρένο γιατί δε το έχει
    https://youtu.be/jfHQe4vV714?t=94

Πολλά κατεβάσματα βλέπω με πολλές στροφές και μάλλον δεν έχει ABS και φοβάται το φρένο

Εγώ να δείς πόσους σαν και εσάς βλέπω καθημερινά
    Wat?!
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος

Κουλάρισε αρχηγέ ,δεν χρειάζεται να έχετε την τελευταία λέξη πάντα.
    Αυτά κανονικά τα αποβάλλεις κάπου εκεί στο γυμνάσιο ...

ΥΓ. Προφανώς και δεν κατάλαβες ότι μιλάμε για τον κινητήρα στο φρενάρισμα.
    Ή κατάλαβες αλλά αντί να συμφωνήσουμε και πάθεις κάτι το έριξες ΠΑΛΙ αλλού (που και εκεί κάνεις λάθος)!!!!
    Όταν φρενάρω στο τέλος της ευθείας 6η και κόφτες, φρενάρω μόνο με το φρένο, δεν πειράζω τίποτα άλλο και προφανώς και μπαίνει το μηχανόφρενο αλλά αυτό είανι το τελευταίο που σταματάει το μηχανάκι, αν μπορείς να το καταλάβεις αυτό οκ.
    Αν εσύ μιλας μόνο για χαλαρές βόλτες που δεν περνάς τις 4-5Κ στροφές και απλά δεν φρενάρεις αλλά κατεβάζεις για να μην φθείρεις τα τακάκια (ή δεν ξέρω για ποιο άλλο λογο το κάνεις) τότε με το ΜΤ07 πρόσεχε μην δεις τον κώλο του να κάνει ότι αυτό γουστάρει κάποια στιγμή.

Έχεις ανεπτυγμένο αίσθημα του χιούμορ.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 19/11/2018 στις 15:14.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Wat?!
    ρίστε τι κάνεις με τα βίδεα, νομίζουν οι άλλοι που δεν ξέρουν ότι έτσι οδηγούνται τα μοτοσακά.

Πες τους ότι έχεις Fiesta.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Αυτό αφορούσε ότι αφήνουμε το γκάζι εγκαίρως. Σαλάτα τα έχετε κάνει είτε εσκεμμένα είτε όχι. Και οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ στεναχωρες
    Ότι εσύ το πήρες τοις μετρητοίς αυτό και κατάλαβες ότι ο karateo οδηγεί χωρίς φρένα και τα χρησιμοποιεί μόνο αν κάνει λάθος εκτίμηση της στροφής, ενώ μιλάει για abs και φρένα γενικότερα εδώ και τόσες μέρες... Οκ, ακούστηκες, πάμε στον επόμενο φίλο...
    Καλά ντάξει, άμα δεν αναλαμβάνουμε ούτε την ευθύνη της σάχλας που γράψαμε, ή τρολ ή απλά κακός-χαζός άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση μάντεψε ποιός δεν ωφελείται.

Που σημαίνει για εμένα, ένα πράγμα: ''Kαλά περνάμε αλλά εγώ φεύγω'' (patrick swayze, point break)

Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος
    Όταν φρενάρω στο τέλος της ευθείας 6η και κόφτες, φρενάρω μόνο με το φρένο, δεν πειράζω τίποτα άλλο και προφανώς και μπαίνει το μηχανόφρενο
    Και μετά πλαγιαζεις και στην έξοδο της στροφής πατάς συμπλέκτη και κατεβάζεις 4 ταχύτητες ε;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    ρίστε τι κάνεις με τα βίδεα, νομίζουν οι άλλοι που δεν ξέρουν ότι έτσι οδηγούνται τα μοτοσακά.

Πες τους ότι έχεις Fiesta.
    Επειδή τώρα είδα τι λέτε, πάνω κάτω...

@karateo: Γενικά έχεις ένα στιλάκι "εγώ ξέρω, σκάστε όλοι" και συνήθως δεν ξέρεις. Όχι μόνο σε αυτό το θέμα, γενικότερα σε όσα έχω δει. Απλά δέξου το, δεν είναι κακό. Κανείς δεν ήξερε πριν καβαλήσει. ΝΟΜΙΖΑΜΕ ότι ξέρουμε.

Εκτός από μένα. Εγώ ήξερα.

ΑΝ κατάλαβα καλά τι λέτε, το βιντεάκι που παρέθεσες περιέχει χαλαρή οδήγηση δρόμου σε γκρουπ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Αλλιώς οδηγείς σε μια βόλτα στον δρόμο, πιο ομαλά, χωρίς απότομες αντιδράσεις, με ροή (εντάξει δεν το κάνουν όλοι, αλλά εμένα έτσι μου αρέσει), και αλλιώς στην πίστα (ή και στον δρόμο, αν την έχεις δει αγωνιάρης), με πιο απόλυτα φρεναρίσματα, σημεία, γραμμές. Δεν υπάρχει σύγκριση. Οπότε ναι, σε βόλτα, θα πατήσω όσο το δυνατό λιγότερα φρένα. Και έτσι κι αλλιώς εγώ πάντα χρησιμοποιώ φρένο μηχανής (ΜΑΖΙ με τα φρένα μου), γιατί μου αρέσει και το θεωρώ σωστό σε κάθε περίσταση και όχημα. Ίσως να μην το κάνω μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να φρενάρω τρομακτικά άμεσα, και πάλι επιφυλάσσομαι. Δε θα πω σε κανέναν ότι αυτό είναι το σωστό και ότι έτσι ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει, απλά έτσι φρενάρω ΕΓΩ.

Το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν έχει ABS (δανεικό, πρώτη φορά το καβαλούσα), αλλά δεν κάνει καμία διαφορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φρενάρω στον δρόμο, είτε με abs, είτε χωρίς. Εξάλλου μόνο ένα μηχανάκι είχα ποτέ με abs.
    Life begins at 45°.

Για πές εσύ πώς σταματάς με μηχανή απο τα 100χλμ ΧΑΛΑΡΑ στο φανάρι που βλέπεις να έρχεται στα 200μετρα?
    To μηχανάκι μου από τα 100km/h ακινητοποιείται σε 40m περίπου. Χαλαρά και τελείως αβίαστα να πούμε 50; 55; Να το πάμε +50%; Στα 60μ δηλαδή;
    Γιατί να αρχίσω να κόβω -κλείνοντας το γκάζι- από τα 200;
    Think faster than you ride

Παρόμοια θέματα

1. ελατήρια για μπροστά πιρούνι για fz6 naked
    από fazer - hucker στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2006, 13:02
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 08:50
  3. ύψος αναβάτη για το Ζ....
    από ctpanoramix στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 3